>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Esportowe banialuki

T 23K

tadzin

Użytkownik
28. Bydgoszcz - Czewa @ 2.1 5/10j bet365✅
Bydgoszcz owszem gra bardzo dobrze ostatnimi czasy, szczególnie Szymański oraz Sopko, choć jego gra już zaczęła mocno falować i musiał parę razy pooglądać mecz z ławki rezerwowych. Dobre zmiany daje również Pieczonka, jednakże w Rzeszowie miał bardziej dzień konia, takiego obijania bloku dawno nie pamiętam, z kolei ostatni mecz przeciwko ZAKSIE zagrał też na niezłym poziomie jednakże nie tak rewelacyjnie jak vs Resovia. Jesli chodzi o druzyne z Częstochowy to po praniu przeciwko Skrze grają świetną siatkówkę i sadze ze ponizej pewnego poziomu nie zejda, czego o Deletcie powiedziec nie mozna, a mowa tu glownie o porazkach 0-3 z Fartem i Wieluniem. Sądzę że poziom gry obu drużyn spada, jednakże o ile Czewa spadnie to jakiegos rozsadnego poziomu tak Delecta moze poplynac mocno w dol i sadze ze stanie sie to w najblizszym czasie.
Meczu nie ogladalem, obejrze powtorke to cos napisze.

29. Olsztyn - ZAKSA -12,5 pkt @ 1.85 3/10j⛔
ZAKSA jesli wygrywa sety to sa to sety wygrywane wyrazna przewagą punktową. ZAKSA zdecydowany faworyt spotkania, gra AZSu caly czas kuleje.
Dobra gra Jarosza, srodek znow na swietnym poziomie, ze statystyk wynika ze Ruciak zagral bardzo dobrze moze i tak bylo, ale podczas meczu jakos nie widzialem zeby gral cos nadzwyczajnego. Olsztyn lepsze przyjecie i w koncu wiekszy % na skrzydłach i to poskutkowalo takim wynikiem.

grudzień ✅2,5j

T 23K

tadzin

Użytkownik
30. JSW - Skra under 185,5 pkt @ 1.5 10/10j
31. JSW - Skra under 160,5 pkt @ 2.1 3/10j
33. JSW - Skra under 135,5 pkt @ 3.55 2/10j betsafe
H2H bardziej dla zabawy
Kurek - Wlazły @ 1.75 1/10j

JSW z meczu na mecz coraz nizszy poziom, ostatnio 0-3 z Wawą u siebie, trener złożył rezygnację, teoretycznie nic nie wskazuje na to by ich poziom gry miał się odmienić. Z kolei Skra zbudowała formę, grają na bardzo wysokim poziomie (celem bylo zbudowanie formy na Klubowe MŚ w grudniu), ostatnie mecze pokazują że aktualnie są oni poza zasięgiem wszystkich zespołów z Plus Ligi.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Do tematu wkradło się troszkę bałaganu, głównie za sprawą braku czasu na pisanie analiz oraz nietrafionego pomysłu podsumowywania typów poprzez ich cytowanie. Z tego powodu wracam do pierwszej myśli, mianowicie nie będę używał cytowania, gdyz bardzo pogorszyło to przejrzystość tematu. Jakiekolwiek pomeczowe przemyślenia, będę pisał pod analizą przedmeczową, są one mi bardzo przydatne gdyż ciężko zapamiętać co miało miejsce w konkretnym meczu, a na dodatek może się komuś przydać.
Ostatnie parę typów nie należało do najlepiej przemyślanych, były to &quot;suche&quot; typy na szczęście nie pogrążyły mnie one, a najważniejszy kupon 10/10j na under Skry pokrył się nie bez problemów.
Cel na ten miesiąc to yield 5-10 % zobaczymy czy uda się go zrealizować ;)

Parę typów długoterminowych:

Plus Liga 2010/2011 Top Scorer Gyorgy Grozer @ 1.75 10/10j betsafe
Stawka może i szalona, lecz jeśli przyjrzeć się typowi z bliska wydaję się on niemal pewny. Kandydatów na najlepiej punktującego mamy 3, a są to Grozer, Jarosz i Janeczek. Wlazłego eliminuje z racji tego, że już teraz ma on zdecydowanie mniej punktów niż w/w trójka, po drugie Skra gra zdecydowanie bardziej kombinacyjną grę, przez co atak jest rozłożony dość równo pomiędzy wszystkie strefy, na dodatek bardzo dużo piłek dostaje Kurek (także sytuacyjnych, które głownie z reguły otrzymują atakujący). Po trzecie w meczach, które nie maja tak dużej rangi grać może Novotny, który spisuje się naprawdę dobrze. Jeśli chodzi o Janeczka, to w drużynie częstochowskiej Fabian Drzyzga również używa wielu stref ataku, na dodatek wątpie aby Czewa utrzymała tak świetny poziom przez większość sezonu. Dużo piłek dostają tu Gierczyński oraz Murek. Z kolei Jarosz w drużynie kędzierzyńskiej, dostaje multum piłek od Zagumnego, z reguły jego skuteczność oscyluje w granicach 40 %. Jednakże należy pamiętać iż aktualnie forma Grozera jest niska, a notuje on skuteczność podobną do Jarosza, który formę ma ustabilizowaną. Grozer potrafi grać zdecydowanie lepiej i sądzę że powoli wychodzi on z kryzysu, z kolei Jarosz nie zagra lepiej. Ogólnie cała drużyna ZAKSy ledwo jako tako radzi sobie w lidze i sądzę, że będą oni walczyć z Czewą o brąz, choć liczę też na dobrą postawę Warszawy.

H2H ZAKSA – Resovia @ 1.75 8/10j betsafe
ZAKSA dla mnie nigdy nie była drużyną, która może pokazać pazur, szczególnie po tym jak oddali rok temu brąz Resovii. Myślałem że zmiany personalne wniosą coś dobrego, jednakże nic się nie zmieniło. Nie mam pojęcia dlaczego ZAKSA by wygrać seta musi go prowadzić solidną zaliczką punktową, gdyż inaczej nie wytrzyma presji i przegra końcówkę. Na niekorzyść ZAKSY przemawia kontuzja Świdra, oraz to że Akhrem dostał polskie obywatelstwo.

H2H Delecta - Warszawa @ 1.65 8/10j betsafe
Wawa od początku sezonu pokazuje bardzo równy poziom, w każdym meczu nie schodzą poniżej jakiegoś minimum, nawet bez Kubiaka o mało co nie doprowadzili to TB vs Reska, z kolei Delecta gra falami, aktualnie jest na samym czubku swojej najlepszej dyspozycji, co poskutkuje obniżeniem jakości ich gry.

H2H Jarosz – Wlazły @ 1.45 10/10j betsafe
Wcześniej opisałem co jak i dlaczego.

Sądzę że są to najoptymalniejsze wybory, czas pokaże czy się nie myliłem.

T 23K

tadzin

Użytkownik
36. Barca -2 - Rubin Kazan @ 3.25 1/10j ⛔ 2-0 : (
Typu nie polecam bo na nożnej sie kompletnie nie znam, gram wyłącznie dlatego, że lubie Barcelonę, stąd stawka 1j ????

post ⛔1j
grudzień ⛔1,5j

T 23K

tadzin

Użytkownik
37. Resovia - Berlin @ 3.55 1/10j⛔ 3-2 szkoda ze nie znalazlem +1,5 ; /
Resovia bez Grozera, Millara i Miki, juz Czewa przekonała się że jadąc drugim składem przeciwko Izraelczykom, można dostać łupnia. Co prawa Reska gra u siebie, więc jest to duża różnica na dodatek Akhrem jest w świetnej dyspozycji. Typ suchy stąd stawka 1j.

38. Skra - Friedrischafen under 185,5 pkt @ 1.8 2/10j✅
Skra w dobrej dyspozycji, sety wygrywa ze sporą przewagą punktową więc nawet przy 4 setach powinno wejść. Niska stawka świadczy o tym że jego pewność jest niska.
@edit
Skra dość łatwo 3-0, co prawda już poziom niższy zaprezentowali aniżeli vs Trento, a mam tu głównie na mysli pare problemów z kończeniem pierwszej akcji oraz bardzo mało gry środkiem i drugą linią. Chyba osiągneli swoją najlepszą formę ciut za szybko i teraz spadają...
post ✅0,6j
grudzień ⛔0,9j

T 23K

tadzin

Użytkownik
39. Warszawa - ZAKSA @ 1.6 4/10j betsafe⛔
Trochę przeszacowany kurs, ostatnio nie grał Kubiak a czy teraz zagra nie mam pojęcia. Jesli nie zagra to ZAKSA &quot;powinna&quot; latwo wygrac. Na dodatek ZAKSA gra ostatnimi czasy taką padakę, że cięzko patrzec, wiec w koncu musza pokazac chociaz jakis poziom...

40. Kielce - JW @ 1.5 8/10j unibet⛔
41. Kielce - JW -5,5 pkt @ 1.85 4/10j unibet⛔
42. Kielce - JW -1,5 @ 2 2/10j unibet⛔
Kielczanie ostatnie same słabe wystepy, łatwe porażki 0-3 z kolejno Czewą, Skrą i Delectą (z tą ostatnią spodziewałem się zdecydowanie większego oporu). Fart jest drużyną własnego boiska jednakże teraz będą grać przeciwko Jastrzębskiemu, który powoli wychodzi z ogomnego dołka i w tym meczu tj meczu przeciwko Fartowi wyjdzie w końcu na prostą. Czemu tak sądzę ? Otóż narazie cały sezon wybitnie nie układa się Jastrzębianom, jednakże tej drużynie najbardziej brakuje kogoś charyzmatycznego oraz doświadocznego by poprowadzić grę drużyny. Absencja Yudina z powodu kontuzji spowodowała wiele porażek, a jest to zawodnik który potrafi pociagnąć grę drużyny oraz wnieść dobrą atmosferę, co było widać we wczorajszym meczu LM przeciwko Budvanska Rivijera. W meczu przeciwko Fartowi dojdzie do małego przełomu jeśli chodzi o grę Jastrzębia, bo jesli nie teraz to kiedy ?
post ⛔18

T 23K

tadzin

Użytkownik
43. Wawa - ZAKSA over 185,5 pkt @ 1.85 3/10j unibet⛔
Nie wiem czemu wcześniej nie wpadł mi ten typ na mysl.
Odnosnie Wawy, Kubiak prawie na pewno zagra.
post⛔3j
grudzień ⛔21,9j
Już znam cel na grudzień, a będzie to odrobienie ogromnych strat nice...

T 23K

tadzin

Użytkownik
Jastrzębski mocno mnie osłabił, ale nie należy się załamywać, tylko jakoś krok po kroku odrobić te arcywspaniałą wtopę.
44. Friedrichshafen - Skra @ 1.65 5/10j betsafe✅ 0-3
45. Friedrichshafen - Skra -3,5pkt @1.85 3/10j betsafe✅ 57-75 ????

Typy takie a nie inne na podstawie ostatniego meczu w Łodzi, oraz ligowych gdzie Skra w lidze radzi sobie bez problemów, z kolei Vfb wręcz przeciwnie. Przez parę dni od meczu w Łodzi nie powinno się wiele zmienic, a chodzi mi głownie o formę Skry, która nie jest już tak idealna jak ok 2 tyg temu, ale nadal jest bardzo dobra. Mam nadzieję że w grze Skry uruchomiony zostanie w większej mierze środek, czego dość mocno brakowało w 1. meczu przeciwko Niemcom. Winiarski w świetnej formie, to samo Kurek, Wlazły daję radę ;)
@edyta
Jednak się myliłem odnośnie tego, że Skra osiagnęła swoją najlepszą formę jakoś 2tygonie temu i teraz spada. Jej forma jest ustabilizowana i na bardzo wysokim poziomie. Dzis znow swietna calej druzyny, jesli juz wskazac najsłabsze ogniwo to będzie to Zatorski i jego parę problemów z przyjęciem. Tak czy siak kapitalnie !
post ✅5,8j
grudzień ⛔16,1j

T 23K

tadzin

Użytkownik
46. Bled - Olympiacos over 176,5 pkt @ 2.1 1/10j✅ 213 ????
O obu drużynach nie mam pojęcia, zdziwiła mnie tylko tak niska linia, gdyż z reguły są to 185,5 pkt a tu mamy 9 pkt mniej, więc przy 4 setach jej pokrycie powinno być dość łatwe. W 1. meczu w Pireusie był wynik 3-2 dla Bledu więc tutaj raczej na gładkie zwycięstwo Bledu nie ma ogromnego prawdopodobieństwa. Na dodatek sety do -20 -22 -20 -31(!) -9, wiec w przypadku 4 setow nie powinno byc problemów.
@edycja
Chyba trochę źle stawkuję ...
post✅1,1j
grudzień⛔15j

T 23K

tadzin

Użytkownik
Te linie w unibecie są zaskakujące, szczególnie patrząc na wyniki pozostałych meczy grupowych.
47. Jastrzębie - Budvanska over 178,5 pkt @ 1.85 6/10j unibet⛔
Cały mecz wyjazdowy oglądałem i bylo to bardzo zacięte widowisko. Sety kolejno do -20 -26 -23 -24 -14, łacznie 227 pkt (!). Patrząc na wyniki ligowe JW, oraz to co pokazali w meczu z Budvanską moge powiedziec ze ich forma jest bardzo daleka od ideału i tylko chyba jakis kosmiczny skok formy spowodowany nie mam pojecia czym moglby spowodowac ich gladkie zwyciestwo, a zadne znaki na niebei i ziemi a szczegolnie ich poziom gry na to nie wskazuja. Budvanska pokazala sie z bardzo dobrej strony, jako zespol ktory potrafi wykorzystac slabosci rywali a szczegolnie zdobywac punkty w seri przy przestojach Jastrzebian, oraz slabsze przyjecie libero Ruska. Stawka 6j, jak mnie znow pograza to bedzie trzeba sie mocno zastanowic...

48. Zenit Kazan - CSKA Sofia over 158,5 pkt @ 2.3 1/10j unibet⛔
Taka linia przy 4 setach wchodzi bez problemu, a zespol z Sofi u siebie wygral 3-2 z Zenitem, wiec czemu tym razem mieliby nie ugrac chocby seta ? Szanse są.
post⛔7
Jastrzębski w tym miesiącu to mój kat... juz ponad 20 j poszlo

T 23K

tadzin

Użytkownik
KMŚ czas zacząć...
50.
Skra -2,5
- Paykan⛔
Trento - Dinamo
@2.1 betsafe 10/10j
Nie wyobrażam sobie innego scenariusza, Skra w kapitalnej formie, na dodatek brak głupiej złotej formuły.
@męczarnie Skry pozbawiaja mnie złudzeń na ten miesiąc...

post⛔10

T 23K

tadzin

Użytkownik
Ostatnie typy na ten miesiąc...
Nie bd innych w błąd wprowadzac jesli to rowniez nie pyknie.
51.
Czewa - Wawa +2,5✅
Resovia - Jw+2,5⛔
@2.84 unibet 10/10j

52. Resovia - JW +1,5 @ 2.65 3/10j unibet⛔

53.
Czewa - Wawa wynik pierwszych dwoch setow X2⛔
Reska - JW wynik pierwszych dwoch setow X2⛔
@
4.47 unibet 4/10j
Ostatnie typy na ten miesiąc...
Nie bd innych w błąd wprowadzac jesli to rowniez nie pyknie.
Jak powiedzialem tak i robie, typow nie bede podawac bo byly zalosne.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Pare dni nic nie pisałem, zastanawiając się gdzie popelniłem błędy i najwikeszymi bylo chyba inwestowanie w LM, w ktorej to JW dosc mocno mnie oslabilo + KMŚ gdzie nie majac zielonego pojecia o przeciwniku zmarnowalem sporo jednostek. Jesli chodzi o typy Plus Ligi to nie byly wcale glupie, no ale nie mozna przeciez tylko wygrywać. Typy podaje ale nie polecam, jak juz mowilem nie chce innych w blad wprowadzac, pisze je tylko i wylacznie dla siebie.
grudzień⛔57

Z ta optymistczną stratą napisze jeden tripel na PP. Gram plaska stawka 10/10j ...
54.
Olsztyn - Wawa -1,5 ✅
Gorzów - Fart⛔ :grin:
Jw -1,5 - Wielun⛔ :spokodfhgfh:
ako 2.62 10/10j betsafe
typy bez analizy z racji ze, nie mam za bardzo o czym pisac, jedyne czego nei jestem pewien to Farta, gdyz na wyjezdzie potezny to on nie jest, i jesli cos nie wejdzie to pewnie to.
@ trzeba w koncu zaczac grac przeciwko JW ... nawet nie chcę liczyc ile na nich poszlo
jak oni wyciagneli 9-15 w 4. secie i 2-5 w 5. ?? Bylem pewien 1-3 a tu 3-2 jednak no zabawne.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Hm skoro mi nie idzie to moze zapozycze jakies typy z wloskiej siaty...
55.
Verona - Cuneo✅
Trentino - Sisley✅
Macerata - Roma✅
Castellana Grote - Modena ✅
Copra - Tonno Callipo⛔
ako 3.84 10j betsafe
jeszcze by weszlo i bym sie odbil ale to grudzien wiec musialo byc inaczej
grudzien ⛔77
well done miszczu

T 23K

tadzin

Użytkownik
56.
Skra -1,5 - Czewa✅
Fart - Resovia ✅
Wawa - Delecta✅ 3-0
ako 2.43 10/10j unibet✅✅✅
Szczerze to typy naprawdę solidnie przemyślane, wszystko wskazuje na takie wyniki, zobaczymy jak zweryfikuje je przyszlosc.
Odnosnie Skry, nie mam najmniejszych watpliwosci ze zagraja wszystko co teraz moga, a ze ich forma jest aktualnie ogromna licze na gladkie 3-0. Rok temu po KMŚ ich forma dalej byla wysoka az do czasu gdy bardzo napiął im się grafik i dostali niezle baty od Resovi i Czewy. Teraz nie moze byc o tym mowy, mieli duzo odpoczynku, caly sklad moze grac a nawet jesli to ktos z lawki moze wejsc i wspomoc druzyne. Na 95 % wyjdzie podstawowa szóstka, gdyz Skra musi odzyskac 1. miejsce w +lidze. Na dodatek ostatni mecz Czewy i jej zwycięstwo nad Wawą bylo okraszone dużą iloscia farta i bledow sędziów. Seria zwyciestw Czewy jak zaczela sie dzieki prysznicowi podarowanemu przez Belchatowian na poczatku sezonu teraz sie zakonczy.

Resovia a Fart ogromna roznica klas, pomimo tego ze u siebie Fart jest zdecydowanie grozniejszy, to innego rozwiazania jak zwyciestwo Resovi sobei nei wyobrazam.

Wawa w doskonalej formie co pokazuja chocby ostatnie wyniki, wrocil Kubiak swietny zawodnik, ktory wczesniej ciagnal gre Politechniki. Do dobrej formy wrocil Bartman i tych wlasnie 2 przyjmujących pełni kluczową rolę w grze Warszawy. Brakuje troszke lepszego atakującego (Prygiel nie gra zbyt cudownie, zas Statsenko glownie dostaje czapy pod nogi) ale nie ma co narzekac. Delecta rowniez caly czas prezentuje dobry i stabilny poziom, jednakze na zwyciestwo z Wawa jest to za malo. Jedyna ich szansa to kilka przestojow akademikow i punkty tracone seriami.

57.
Skra -1,5 - Czewa✅
Wawa - Delecta ✅
Fart - Resovia -1,5✅
Cuneo - Trento⛔ 3-0 ????
JW - ZAKSA✅ Jw???? 0-3
ako 7.68 2/10j unibet⛔⛔⛔
mini tasma dla zabawy, najmniej pewny mecz oczywiscie JW i ZAKSA i pewnie to wlasnie nie siadzie.

@
Skra trochę postraszyła tie breakiem, 4. set z 18-20 na 23-20 i 23-24 ale skonczylo sie dobrze. Resovia tez 3. set 21-16 i przegrywają -28... Za to JW zagrało do dupy jak zwykle, aczkolwiek muszę przyznać że sędzia piłke meczową podarował Kędzierzynowi swoją błędną decyzją i był to porażający błąd. Czemu przy aktualnej technice nie ma możliwości tzw challengu w lidze, pomimo ze jest on w PP ? Dziwota to ogromna. Cieszę się że &quot;peffka&quot; dnia czyli Wawka leciutko 3-0. Chciałem dac Wielun na szczęście odpuscilem jak widac badzo slusznie ;) . Teraz zobaczymy co tam wloskie boiska przyniosa, a typ byl zapozyczony z dzialu ligi wloskiej.
post ✅12,3j

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 23K

tadzin

Użytkownik
58.
Skra - Resovia +2,5✅
1.65 10/10j unibet
59.
Skra - Resovia wynik po dwoch setach X2⛔
1.98 10/10j unibet
60.
Skra - Resovia +10,5 pkt✅ 91-81 ????
1.85 5/10j unibet
61.
Skra - Resovia 1st set winner⛔
3.2 3/10j unibet

Takie kursy na Skrę (1.2) to jest żart po prostu, a powinno to być jakos 1.4 na Skre 2.7 na Resovie, wiec warto korzystac i grac na Sovie. Typ +2,5 uwazam za baaardzo pewny stad 10/10, z kolei jesli chodzi o wynik po 2 setach to takie moje widzimisie, ze seta ugraja tak szybko bo tak. 1st set winner to z kolei wybor z racji takiej, ze ostatnio Skra oddaje pierwszego seta co mialo miejsce z JW oraz Czewą, na dodatek rok temu w meczach przeciwko Resovii, Skra bodajże 3 razy przegrała mocno pierwszy set i to z 10 pkt stratą, a później spotkanie całe wygrywała 3-1. Handi punktowe z racji takiej, ze Skra czesto jak traci duzo w secie to go odpuszcza i traci po 6-8 pkt, wiec jakis sens te pozostale moje typy mają. Resovia specjalnie oszczędzała głównych zawodników w meczu z Fartem by pierwsza szóstka wypoczęta mogła coś ugrać w Bełchatowie. Na dodatek kontuzji nabawił się Możdżonek i zamiast neigo zobaczymy Karola Kłosa, wg mnie strata to dosc spora, gdyz czesto nie zdąrza dołączyć do bloku na skrzydle, słabo czyta grę. Na dodatek Skra też nie wyszla najlepszym skladem przeciwko Czewie, jednakze zakonczylo sie to przegrana seta i na parkiet musiał wejśc Wlazły oraz Winiarski.
post ⛔2,25j

Do góry Bottom