>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

eSoccer LigaPro

I 389

ise

Użytkownik
Będą tu typy z rozgrywek LigiPro, która jest moim konikiem od kilku miesięcy. Mam nadzieje, że zarobimy razem. Więcej o stawkach, strategii później. Będę się posługiwał 3stawkami 3j, 5j oraz 7j.

1. PWR vs GMB 1 @2.79 3j +5.37j PINNACLE

Ostatnia edycja:
I 389

ise

Użytkownik
2. GMB v FIN 1 @2.37 3j -3j PINNACLE

GMB potrzebuję zwycięstwa w tym meczu do awansu do playoffów. Gra dzisiaj nieźle, sporo pecha. Liczę na to, że będzie skupiony i skoncentrowany na wygraniu. FIN zagrał 1 mecz, zaprezentował się średnio. Kursy na GMB w moich szacunkach są zawyżone. Remis nikomu nic nie daję, stąd wchodzę w czystą 1.

/ FIN zagrał bardzo defensywnie. GMB nie za bardzo miał pomysł na sforsowanie defensywy. To on potrzebował punktów i odsłonił się na kontry.

Ostatnia edycja:
I 389

ise

Użytkownik
3. FIN v FRZ DRAW @ 4.6 +10,8j
4. FIN v PWR Over 4 @2.99 +5,97j
PINNACLE

Po porażce GMB Forze potrzebuję 1punktu do awansu, Fin gra o nic stąd liczę na ten remis. Kurs zachęcający.
Z kolei ostatni mecz będzie o nic PWR dzisiaj gra dobrze, dużo strzela, dużo traci liczę na kilka goli.

/ dwie ostatnie pozycje to wygrane. PWR nie odpuszcza meczów o nic i rozbił fina. Uważam, że to jest ta drobna przewaga nad bukami, że buki wystawiają kursy na wszystkie mecze przed turniejem, a przebieg turnieju sam w sobie determinuje to w jakiej formie są zawodnicy i o co grają w konkretnym meczu. Jutro postaram się napisać kilka słów o błędach jakie popełniam.

Dzisiaj 3/4 +19.14j

Ostatnia edycja:
I 389

ise

Użytkownik
zaczynam dzisiaj od
ROB vs VEG ov 4.5 @1.869 3j +2.61
PINNACLE

na ostatnie 10meczow 7 razy pokryli taka linie. Nie ma tu value bo prawidlowo wystawione linie, ale licze po prostu na dziki mecz.

/juz w pierwszej polowie 5-0. Spodziwalem sie raczej 4-3 niz 5-0.

Ostatnia edycja:
I 389

ise

Użytkownik
6. FIN v VEG 2 @3.44 3j
PINNACLE

Fin wyglada zle, duzo bledow u niego. Veg przegral ze swietnym Robem, mimo to niewygladal zle, licze na chec odkupienia u niego. Kursy powinny byc bardziej wyrownane, widze value

/ 2-1 dla Fina. Veg prowadzil 1-0, przy 1-1 mial karnego. Veg nie gra defensywnie gdy trzeba - gdyby zagral madrze z tylu z pewnoscia by wygral. Tym aspektem wygrał Fin.

Ostatnia edycja:
I 389

ise

Użytkownik
PWR v ROB
7. over 4.5 @3.16 3j
8. ROB win @2.21 3j
9. over 3.5 @1.909
PINNACLE

Kusi mnie żeby dać więcej jednostek tutaj. Rob dzisiaj świetny, gra na serio nie odpuszcza. PWR potrafi dużo strzela, dużo traci. Obie linie trochę przestrzelone przez buków
/ Dobieram ov 3.5
// Mnóstwo sytuacji na pokrycie overa. Nie chciało wejść ot co. 2-0 po 20minutach, pozniej nic.

Ostatnia edycja:
I 389

ise

Użytkownik
10. PWR v NFC 1x @2.08 3j
PINNACLE

Pwr gra o życie w turnieju, NFC pewny awansu. PWR powinien zagrać ambitnie.

/ W ostatniej minucie po błędzie PWR traci na 2:1.

Ostatnia edycja:
I 389

ise

Użytkownik
11. FIN v ROB DRAW @4.21 3j
PINNACLE

Fin potrzebuje punktu do zapewnienia sobie awansu - liczę na jego pragmatyzm.

/1-3. Remis do 85minuty. W 85minucie gol na 1-2. Pozniej na 1-3

Podsumuwując dzisiaj 2/7 -9,66j
Cały temat 5/11 +9.47j

Uwazam, że trochę pecha dzisiaj. 2 pozne gole przegrały mi zakłady nr 10 i 11. Oba po głupich błędach. Taka specyfika meczy w fifę, Rob odpuscił już końcówkę i te gole nic dla niego nie zmieniają w tabeli.
Błąd popełniłem stawiając na Vege przeciwko Fin. Veg jest ofensywny, Fin gra defensywnie i pragmatycznie, stąd zawsze będzie miał przewagę, grając z kontry i mądrze broniąc.Trochę pecha w meczu PWR z Robem linia na overy była znakomita, ale nie chciały te gole wpaść mimo sytuacji.

//

Krótko o zasadach mojej gry i błędach, które najczęściej popełniam

1. Gram jak to nazwał Rafał Zaorski "Runy Spekulacyjne" tj. wpłacam x % całego budżetu, reszte trzymając na portfelu. W razie przegranej wpłacam, znowu i znowu i znowu. Staram się mieć 10-15 takich "starterów". Celem jest pomnożenie budżetu x10, x20, wtedy wypłacam środki i zostawiam budżet początkowy.
2. Value albo wcale. Staram się określać value, tworze w głowie kursy i dopiero wtedy je porównuję z tym co proponuje buk.
3. Nie stawiam na pierwsze mecze zawodników na danym turnieju - wcześniej ustalam ich dyspozycję.
4. Nie gram underów.
5. Zakłady na moneyline mają, większy potencjał do "value" niz linie na gole.
6. Moje stawki będę określał w temacie 3j, 5j, 7j. Generalnie gram płasko, chociaż czasami podbijam stawki jak widzę okazje.
7. Ostatnie mecze turnieju tworzą największę okazje.
8. Zakłady to MARATON, a nie sprint.
9. Stawiam zakład bezpośrednio przed danym meczem, nigdy całego turnieju z góry.

Moje główne słabości to
1. Po zbudowaniu budżetu, wypłaceniu środków i zostawieniu "budżetu startowego" staram się jak najszybciej dojść do poprzedniego poziomu, grając zakłady, których normalnie bym nie grał. Zazwyczaj kończy się to porażką.
2. Nie potrafię zaakceptować porażki. Dzisiejsze zakłady były dobre, lecz zabrakło trochę szczęscia. A starałem się odbić stratę late goalem Stali Mielec z Piastem Gliwice stawiając w ciemno. Kluczem jest akceptacja porażki, jako naturalnej rzeczy. TO MARATON NIE SPRINT.
3. Często za dużo myślę o zakładach, o pieniądzach.

Wszystkie te przemyślenia piszę dla siebie, abym mógł pracować nad swoimi słabościami i zmieniać się na lepsze.

Ostatnia edycja:
I 389

ise

Użytkownik
13. VEG v PWR
PWR @2.41 3j

Veg gra hura do przodu dzisiaj, defensywny PWR powinien wypunktować go. Veg ma problemy z byciem skupiony na każdym meczu.
Wachałem się długo nad underem 3.5 Wcu i Tes, obaj mało strzelają zacięty mecz. Koniec koncow odpuscilem ten mecz zobaczymy jaki bedzie wynik

Ostatnia edycja:
I 389

ise

Użytkownik
16. PWR v INA
DRAW @4.26 3j

Mają sporo remisów w H2H 10/27. Liczę, że PWR zagra minimalistycznie. X2 ma maly kurs, czysty remis bardziej mnie kusi. Wchodzę w to

/ kompletna wtopa. ina odpuścił zupełnie ten mecz. Dziwne bo pojawiały się surebety przed meczem między bet365 a pinnacle.

Ostatnia edycja:
I 389

ise

Użytkownik
17. PWR v TES
DRAW @3.9 3j

18. VEG v WCU
WCU @2.3 3j

Dzień -4,87j
Od początku tematu +4,6j

Ostatnia edycja:
I 389

ise

Użytkownik
21. PWR v WCU
1 @2.71 3j
6-0
+5.13 j

WCU słabo dzisiaj wygląda, jak zresztą od paru tygodniu - jest przeszacowany wg mnie

/ dokładam
22. DAG v NFC
NFC @ 1.751
2-4
+2.523j

Oba z Pinnacle

Ostatnia edycja:
I 389

ise

Użytkownik
23. WCU v FRZ
FRZ +1.5 @1.826 3j
PINNACLE
0-3
+2.478j

Dalej przeciwko WCU.

/ dokładam

24. DAG v PWR
PWR @2.61 3j
0-1
+4.83j

PWR gra dzisiaj dobrze, nie czuję żeby miał odpuscić, a skillowo jest dużo lepszy.

Ostatnia edycja:
I 389

ise

Użytkownik
25. PWR v NFC
over 3.5 @2.24 3j
PINNACLE
1-1
-3j

/ od razu kolejny i ostatni na dzisiaj
26. WCU v DAG
WCU @1.909 3j
2-1
+2.727j

WCU dzisiaj nienajlepszy, ale w meczu o awans rzuci cała swoje skupienie i pragmatyzm, a tym powinien wygrać ten mecz.

/
27. WCU v DAG
over 3.5 @1.819 3j
2-1
-3j

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom