>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Elite football-typer tournament

Status
Zamknięty.
M 27,2K

madangelo

Forum VIP
niedziela, 15 listopada
MadAngel - leon92mielonk

- River Plate - Atlético Tucumán 1 @1,65
ako:1,65 expekt

Ostatnie co było chyba w ofercie ????

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Kolejka 3 - po dniu 7 - ostatnim (niedziela, 15.11.09)

GRUPA A

MadAngel - leon92mielonk |
+1,1 : -2,4j. +16,1j. : -0,7j.

-------------------------------------------

Arzoo - Jamajca | -16,2j. : -65,5j. -10j. : -20j.

GRUPA B

vdv - Szczypior1990| -27,7j. : +46j. -13,3j. : +106j.

-------------------------------------------

radzio_xp - Ramzesa| +2j. : -51j.
+12,5j. : -20j.

wyniki dzisiejszego - 7 dnia
Ostatni dzień pojedynków przyniósł naprawdę spore emocje ;)

W krótkim podsumowaniu chciałbym wyrazić moje współczucie dla vdv. Chłopie masz pecha ^^ niby mecz o nic, ale jednak drugi raz z rzędu taki los. Może to nie pech tylko wspaniała taktyka Szczypiora, któremu gratuluję nosa i fantastycznego wyniku.

Pojedynek mój z MadAngelem też był dość ciekawy sytuacja zmieniała się co kupon... Właśnie zakończył się mecz River Plate, które w naprawdę nieprawdopodobny sposób wygrało swój mecz. Szczerze mówiąc cieszyłem się już z awansu do półfinału, ale jednak przyszło mi przełknąć gorycz porażki - taki jest sport ^^ Naprawdę dzięki Mad za bardzo emocjonujący i wyrównany pojedynek. :spokodfhgfh:

Mimo problemów na początku tygodnia dobrą końcówką wykazał się też Arzoo, który po zwycięstwie z Jamajcą także znajdzie się w półfinale.

radzio_xp rośnie nam do rangi faworyta. Widać, że jego typy są przemyślane i po zwycięstwie nad Ramzesą z kompletem punktów awansuje do dalszych gier, podobnie jak jego przeciwnik.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Tabela ostateczna

GRUPA A

GRUPA B

Serdecznie gratuluje wszystkim półfinalistom ???? Teraz zacznie się prawdziwa rywalizacja ;)

Wszystkim pozostałym dziękuję za udział w zabawie i mam nadzieję, że jeżeli będzie organizowana kolejna edycja Elite Football-Typer Tournament również się spotkamy :spokodfhgfh:

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
TERMINARZ FAZY PUCHAROWEJ​

|1| PÓŁFINAŁ​

MadAngel - Ramzesa​

|2| PÓŁFINAŁ​

Arzoo - radzio_xp​

termin: 16-22.11.2009

-----------------------------------------

FINAŁ​

Zwycięzca |1| - Zwycięzca |2|​

MECZ O 3. MIEJSCE​

Przegrany |1| - Przegrany |2|​

termin: 23-29.11.2009

vdv 66

vdv

Użytkownik
Gratulacje dla wszystkich półfinalistów ;)
Wielkie słowa podziękowania i uznania za zorganizowanie i prowadzenie tego świetnego turnieju, dla leon92mielonk ????
Niestety, bardzo szybko się z nim pożegnałem, ale jeśli wystartuje kiedyś II edycja już teraz zgłaszam swoją osobę jako chętną, oczywiście jeśli będziesz mnie chciał :-D
Dzięki wszystkim za wspólną świetną zabawę ????​

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
Również chciałbym podziękować za I fazę turnieju wszystkim, z którymi dano mi się zmierzyć oraz także uczestnikom z drugiej grupy za wytrwałość, dzięki czemu emocje w obydwu grupach trwały do samego końca :spokodfhgfh:. Mam nadzieję, że spotkamy się w następnej edycji (która musi się odbyć :jezora: - chętnie pomogę w organizacji w razie takiej potrzeby).

Życzę również powodzenia półfinalistom w dalszej fazie turnieju ????

ps. Pomyliłeś się Leon w podliczaniu i nie dodałeś mi całych 7j za wczorajszy dzień, dzięki którym kończę I fazę z bilansem -76,5j, a nie 85,5j :-D. Najśmieszniejsze jest to, że pomimo najgorszego bilansu dostałem się do półfinału :jezora:

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
|1| PÓŁFINAŁ - poniedziałek

MadAngel - Ramzesa

1)

AB Kopenhagen - FC Fredericia | x2 - 1,59
Bray Wanderers - Sporting Fingal (1połowa) | x - 2,00

Ako: 3,18
Bukmacher: BAH

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
heheh szacunek leon że Ci sie chcialo tak wszystko podliczać i czekać wczoraj do 1 w nocy na wynik River Plate, poszedłem spać bo myślałem że już po zabawie a tu proszę ???? Gratuluje wszystkim ????

poniedziałek, 16.11.09
MadAngel - Ramzesa

- Omonia - Ermis Aradippos 1 @1,22
ako: 1,22 bet-at-home

Ramzesa pamiętaj że wiem do której szkoły chodzisz xd

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
ja również chciałem bardzo serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom fazy grupowej za pełne zaangażowanie i walkę do samego końca ???? osobiście strasznie mi przykro że odpadł vdv, bo gdyby nie zeszłotygodniowa niedziela i odrobina szczęścia po mojej stronie, wszystko mogło się potoczyć inaczej ;) podziękowania leonowi zostawiam na koniec turnieju ;)
lets get ready for rumble ????
Poniedziałek, 16 listopad 2009
radzio_xp - Arzoo
#1 (bet365)
Portimonense - Fatima - over 0,75 gola do przerwy (1,725)
Kurs: 1,725
#2 (bet365)
Bray - Fingal - Bray strzeli pierwszą bramkę (2,2)
Kurs: 2,2
#3 (bet365)
Racing Club - Estudiantes LP - 1:1 do przerwy (8)
Kurs: 8,0

jamajca 0

jamajca

Użytkownik
Również dziękuje wszystkim zawodnikom, którzy brali udział w turnieju. Szkoda, że tak szybko skończył się mój udział ???? Wielkie podziękowania dla leon92mielonk za przygotowanie wszystkiego i pilnowanie wytrwale wyników. Wielkie graty za inicjatywę. W następnej edycji zgłaszam się do pomagania i ogarniania:spokodfhgfh: Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej zabawy.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Wtorek 17 listopad

Mad Angel - Ramzesa

1)

Weymouth - Woking FC | 2 - 1,50
Mansfield Town - Forest Green Rovers | 1 - 1,55

Ako: 2,32

2)

Oxford City - Swindon Supermarine | 1 - 1,70
FC Brasov - Gloria Bistrita | 1 - 1,45

Ako: 2,38

@ Angel

Wiem o tym i zastanawiałem się nad walkowerem :-D

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
Wtorek, 17 listopad 2009
radzio_xp - Arzoo

#2 (bet365)
Portugalia U21 - Grecja U21 - Portugalia -0,0; -0,5 po I połowie (1,825)
Francja U21 - Słowenia U21 - 1 (1,25)
Kurs: 2,28
Jak rozliczany jest ten zakład w przypadku gdy, padł bezbramkowy remis? Wiem, że połowa stawki idzie na -0 i połowa na -0.5, ale jak to wygląda w kuponach AKO, powiedzmy gdy Francuzi wygraja?

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Jak rozliczany jest ten zakład w przypadku gdy, padł bezbramkowy remis? Wiem, że połowa stawki idzie na -0 i połowa na -0.5, ale jak to wygląda w kuponach AKO, powiedzmy gdy Francuzi wygraja?
trochę bez sensu zagrałem, nie powinienem grać takiego zakładu tutaj ???? tak na dobrą sprawę w przypadku, gdy wejdzie mecz Francji powinienem dostać -3,75 zamiast -10, nie wiem czy się zgadzasz... już więcej takiego czegoś nie zagram ;)
ps: na bet365 jest rozliczane tak, że w wypadku wygranej Francji dostałbym zwrot 6,25 zł z zakładu za 10 zł ;)
PS2: jeszcze raz sorry za problem ????

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
trochę bez sensu zagrałem, nie powinienem grać takiego zakładu tutaj ???? tak na dobrą sprawę w przypadku, gdy wejdzie mecz Francji powinienem dostać -3,75 zamiast -10, nie wiem czy się zgadzasz... już więcej takiego czegoś nie zagram ;)
ps: na bet365 jest rozliczane tak, że w wypadku wygranej Francji dostałbym zwrot 6,25 zł z zakładu za 10 zł ;)
PS2: jeszcze raz sorry za problem ????
Trochę to pogmatwane i chyba do końca nie zrozumiałem, ale jak już zagrałeś to niech zostanie. Zobaczymy jak Francuzi skończą :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom