Cóż od siebie mogę powiedzieć tyle, że cieszę się, że wszyscy przykładaliście sie do podawania typów i tworzyliście sympatyczną atmosferę. Poznaliśmy się lepiej i można powiedzieć, że zdobyliśmy nowych "forumowych" kumpli
MadAngel czyli główny faworyt nie dał szans rywalom i wygrał turniej. Serdeczne gratulacje ! Pałamy rządzą rewanżu xD Drugie miejsce zajął Arzoo - ciekawy typer, którego wcześniej nie znałem, a dzięki swojej przemyślanej i konsekwentnej grze doszedł aż do finału. Również gratuluje ???? Pojedynek o 3. miejsce wygrał
Ramzesa, czego również gratuluję. Osiągnął godny swojej pozycji rezultat sumy jednostek. Brawo!
radzio_xp zajął najlepsze" - 4. miejsce ???? Szczerze mówiąc podliczając ostatnie typy myślałem, że znowu rzutem na taśmę wyrwie pozycję na podium rywalowi, jednak Pohang zawiódł ^^ Jeszcze raz serdecznie wszystkim gratuluję!
Zdecydowałem się też na przypomnienie najważniejszych wydarzeń turnieju:
1. Najlepszy wynik jednego dnia |
+161,6 -
radzio_xp
2. Najlepszy wynik jednej kolejki |
+117,3 -
leon92mielonk
3. Najlepszy typ z innej dyscypliny -
Jamajca -
Mathieu, P v Mayer, L- 1
4. Najciekawszy typ -
Arzoo -
Bayern Monachium - Bordo - Suma pktów karnych: powyżej 40.5 - 1.85
5. Największy pechowiec -
vdv - dwa razy przegrał praktycznie wygrany pojedynek... wspieramy Cię
6. Najciekawsze zagranie -
MadAngel i jego "ostatni w ofercie" typ na River Plate [który pozbawił mnie półfinału] xD
7. Nagroda Fair Play -
Szczypior1990 - nie dość, że nie typując oddawał hojnie punkty potrzebującym, to jeszcze chyba ani razu nie pomylił się w pości i jego typy nie sprawiały problemów z podliczaniem ????
8. Największy jednostkowy trafiony kurs -
Ramzesa - 7,00 - Forest Green Rovers - Oxford United 0:1
Co do innych edycji, przewiduję takowe, jednak myślę, że dopiero po zimie. Wiadomo, że jak byśmy teraz zaczęli to w zimie nie ma co stawiać nieraz... Mam już nawet pomocnika przy podliczaniu, zatem II edycja powinna się odbyć
PS: Sponsor ufundował również nagrody pocieszenia w postaci skrzynki browarów dla każdego uczestnika, jednak niestety nie pokrył kosztów transportu, zatem każdy może je odebrać osobiście :jezora: