>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Elite football-typer tournament

Status
Zamknięty.
arzoo 63

arzoo

Użytkownik
Również dziękuje wszystkim za fajną zabawę i zaangażowanie do końca ???? No i gratulacje oczywiście dla MadAngela, który pokonał mnie po raz drugi, choć tym razem było już bardziej wyrównanie :jezora: Z chęcią zapiszę się do kolejnej edycji, jeżeli takowa powstanie ????

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Wyniki po dniu 7. - ostatnim

FINAŁ

MadAngel
+29j. : +19j. Arzoo

-------------------------------------------

Pojedynek o 3. miejsce

Ramzesa +112,. : +27,6j. radzio_xp

Serdecznie gratuluje zarówno zwycięzcom, jak i przegranym ????
cieszy fakt, że w tym finałowym tygodniu najczęściej oglądanym przeze mnie słowem było &quot;Green&quot; :spokodfhgfh:

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Oficjalne wyniki I edycji Elite Football-Typer Tournament

1. miejsce - MadAngel #
2. miejsce - Arzoo #
3. miejsce - Ramzesa #

4. miejsce - radzio_xp

5. miejsce - leon92mielonk
6. miejsce - Szczypior1990
7. miejsce - Jamajca
8. miejsce - vdv

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Cóż od siebie mogę powiedzieć tyle, że cieszę się, że wszyscy przykładaliście sie do podawania typów i tworzyliście sympatyczną atmosferę. Poznaliśmy się lepiej i można powiedzieć, że zdobyliśmy nowych &quot;forumowych&quot; kumpli ;) MadAngel czyli główny faworyt nie dał szans rywalom i wygrał turniej. Serdeczne gratulacje ! Pałamy rządzą rewanżu xD Drugie miejsce zajął Arzoo - ciekawy typer, którego wcześniej nie znałem, a dzięki swojej przemyślanej i konsekwentnej grze doszedł aż do finału. Również gratuluje ???? Pojedynek o 3. miejsce wygrał Ramzesa, czego również gratuluję. Osiągnął godny swojej pozycji rezultat sumy jednostek. Brawo! radzio_xp zajął najlepsze&quot; - 4. miejsce ???? Szczerze mówiąc podliczając ostatnie typy myślałem, że znowu rzutem na taśmę wyrwie pozycję na podium rywalowi, jednak Pohang zawiódł ^^ Jeszcze raz serdecznie wszystkim gratuluję!

Zdecydowałem się też na przypomnienie najważniejszych wydarzeń turnieju:

1. Najlepszy wynik jednego dnia | +161,6 - radzio_xp

2. Najlepszy wynik jednej kolejki | +117,3 - leon92mielonk

3. Najlepszy typ z innej dyscypliny - Jamajca ;) - Mathieu, P v Mayer, L- 1

4. Najciekawszy typ - Arzoo - Bayern Monachium - Bordo - Suma pktów karnych: powyżej 40.5 - 1.85

5. Największy pechowiec - vdv - dwa razy przegrał praktycznie wygrany pojedynek... wspieramy Cię ;)

6. Najciekawsze zagranie - MadAngel i jego &quot;ostatni w ofercie&quot; typ na River Plate [który pozbawił mnie półfinału] xD

7. Nagroda Fair Play - Szczypior1990 - nie dość, że nie typując oddawał hojnie punkty potrzebującym, to jeszcze chyba ani razu nie pomylił się w pości i jego typy nie sprawiały problemów z podliczaniem ????

8. Największy jednostkowy trafiony kurs - Ramzesa - 7,00 - Forest Green Rovers - Oxford United 0:1

Co do innych edycji, przewiduję takowe, jednak myślę, że dopiero po zimie. Wiadomo, że jak byśmy teraz zaczęli to w zimie nie ma co stawiać nieraz... Mam już nawet pomocnika przy podliczaniu, zatem II edycja powinna się odbyć ;)
PS: Sponsor ufundował również nagrody pocieszenia w postaci skrzynki browarów dla każdego uczestnika, jednak niestety nie pokrył kosztów transportu, zatem każdy może je odebrać osobiście :jezora:

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Również dziękuję za fajną zabawę i Leonowi za organizację tego turnieju ???? Gratuluje zwycięzcy i pozostałym uczestnikom konkursu ;)
Pozdrawiam :spokodfhgfh:

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Pogratulować i podziękować reszcie za udział ???? Brawa dla leona za podliczanie i robienie tabelek, jak na forum będa jakieś kłopoty z jakiś podliczaniem wiadomo kogo można polecić ????
Pierwszy raz zdecydowałem sie na pojedynek w tym dziale, starałem sie nie liczyć na fart tylko przemyślanie dobierać typy i jakoś to wyszło

Myśle że gdzieś marzec po wszystkich świętach i feriach można to powtórzyć w końcu wypada dać wam szanse do rewanżu ????

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Tak też w tym okresie myślałem ;)

Dzięki Mad, że jesteś tak dobry dla nas ???? myślę, że następnym razem będzie trzeba wymyślić jakąś nagrodę :spokodfhgfh:

PS: Dzięki za pochwały ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom