>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Elit Typer..... czyżby tylko z nazwy

Status
Zamknięty.
patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Szukasz problemu gdzieś gdzie go nie ma

Kto szuka ten znajdzie ;) ale mnie tylko chodzi o uwiarygodnienie, czy to tak trudno pojąć :?:
Wielu userów od dawna jest spragnionych tych screenów, no to niech da chociaż 1 i będzie spokój :jupi:
A póki co.. to też sobie zacznę fantazjować i będę podawał typy ze stawkami 10 tysięcy złotych ok :?:
Na dziś powiedzmy Ljubicić kurs 1,25 czyli mam 12 500 zł czyli 2500zł zysku wow. Ale gdzie dowód :?: brak... moją magiczną jak narazie stawką było 2 razy w życiu postawienie za 1000zł raz z opłakanym skutkiem raz z oczekiwanym. Mnie nie zależy na niczym innym tylko niech da tego upragnionego screena bo jakoś nie chce mi się wierzyć w te stawki :;/:
A Ty w to wierzysz Patrolinho :?:
Ja nawet nie zaglądam do jego tematu... Więc mi to tito czy gra za 1 ,5 czy nawet za 10 tys. zł ???? Tylko nie wiem po co ludzie chcą od niego screenów :?: Jeśli nie gra takimi stawkami to zostawcie go w sowim świecie .... I niech gra dalej za te wirtualne 10 tysięcy, ale wazne żeby wchodziło ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Niech udowodni że gra za tyle--&gt; dowód to pirntscreen. A jak nie to niech się schowa bo to dziecinne pisać że gra za tyle a w rzeczywistości nawet 1 zeta na to nie dał.
Co tu jest do udowodnienia?Gość nie pokazuje screenów bo ich nie ma.
Już kiedyś był poruszany podobny temat lecz nie wiem czy dotyczył tej samej osoby,w podpisie kuponów miał,,pierwsze miejsce w turnieju...... i grał chyba za jeszcze lepsze stawki po małych kursach,tłumaczył się że nie pokaze screenów z obawą włamania się na jego konto!

A tak na marginesie jak go to jara to niech sobie robi co chce,to że ktoś postawi 10.000 za ako 1.50 i wygra 15.000 nie jest wcale lepszym typerem od tego co zagra Ako:12 za 5 zeta

Jak nawet za ten wirtualny 1000 trafi ze 25tyś wtedy moje uznanie.

A 0

almighty

Użytkownik
temat elit-typera sie omija i tyle - na forum kazdy moze pisac co mu sie podoba - jezeli nie przekracza pewnych granic. jak chce pisac, ze gra za 1000 niech tak pisze, nie wierzysz mu - nie zagladaj tam..
w moim temacie pisze rzeczywiste stawki, ale moglbym pisac 10 razy wiekszy - bylbym wtedy lepszym typerem niz na prawde jestem? liczy sie dobor stawki, a nie jej wysokosc.. jak ktos wymysla stawki to oni on nie jest bogatszy, ani ty biedniejszy.

Niech udowodni że gra za tyle--&gt; dowód to pirntscreen.
skan mozna bardzo latwo obrobic w programie graficznym w taki sposob, ze nikt nie bedzie w stanie zobaczyc roznicy..

podsumowanie : licza sie typy i dobor stawki, a nie sama stawka...

komarr 4

komarr

Forum VIP
Jezeli on stawia czasami kupony po 500 zl - 1000zl i niedawno jego bilans byl raz -600 zl a potem +800zl to z takimi stawkami to musi byc naprawde dobrym typerem :twisted:

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Nieważne czy za sie gra za 1 PLN (jak ja :]) czy za majątek Billa Gatesa , ale ważne by sie miało dobrą skuteczność i typy na których można zarobić $$$.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Widzę, że dużo osób ma podobne zdanie do mojego,czyli DOBRE TYPY nieważna stawka... Ale oczywiście Krzysztofowi to przeszkadza .... :-?

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ale oczywiście Krzysztofowi to przeszkadza ....
Nie powiem kto mi pisał (taki user Patrolinho --&gt; znasz :? ???? na PW żebym podał Tobie moje gg, przeszkadza mi &quot;iluzja&quot; jaką was mami Elit Typer, do gościa nie mam nic, a jak puszcza te kupony to niech pisze virtual czy jak. Jeżeli już daje mecze i pokazuje bilans w swoim temacie, to niech okaże jakiegokolwiek screena :!: Jeżeli nie to niech napisze, grany za kasę typu virtual. Rozumiesz o co mi biega :?:

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Ale oczywiście Krzysztofowi to przeszkadza ....
Nie powiem kto mi pisał (taki user Patrolinho --&gt; znasz :? ???? na PW żebym podał Tobie moje gg, przeszkadza mi &quot;iluzja&quot; jaką was mami Elit Typer, do gościa nie mam nic, a jak puszcza te kupony to niech pisze virtual czy jak. Jeżeli już daje mecze i pokazuje bilans w swoim temacie, to niech okaże jakiegokolwiek screena :!: Jeżeli nie to niech napisze, grany za kasę typu virtual. Rozumiesz o co mi biega :?:
Co do tego GG to przyznam się chciałem, ale obserwuję Cię ostatnio od dłuższego czasu i niestety muszę stwierdzić iż zmieniłeś się i to na gorsze ... A co do tej iluzji to ... chyba jednak chcesz być popularny na tym forum ... bo jeśli Ci przeszkadza to, że inni w to wierzą i biorą od niego typki to wniosek jest jeden ???? i nasuwa się sam ...

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
że inni w to wierzą i biorą od niego typki to wniosek jest jeden i nasuwa się sam ...
Dobra gościu kończ wstydu sobie oszczędź, na gg jakbyś pogadał ze mną jak kilkanaście osób z tego forum to byś może mógł coś więcej powiedzieć o mnie. A typów nie podaję narazie bo nie mam czasu [ www.plany.tu.kielce.pl znajdź grupę 204 WZIMK i zobacz mój &quot;wspaniały&quot; plan :-? :zy3ou: ], a co ostatnio podałem to było w temacie kupony ze statystykami (łącznie ze screenami). Typy o ile miałem nieco więcej luzu to podawałem w działach, (w styczniu dobrze mi szło NBA bo obserwowałem --&gt; poszukaj a znajdziesz)

Popularności nie chcę bo mi jej nie potrzeba, ale śmieję się z wszelkich prób mydlenia oczu (no tak trudno zrobić tego screena :?: ;-) )

Powiedz sam :?: Niech Elit Typer wrzuci nie spreparowany screen któregoś z tych magicznych kuponów to sam mu dam w prezencie 50zł na MB lub przelewem (a przelewem to może nie bo dane tele adresowe są ujawniane)
To tyle

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom