Macedonia - Izrael
Dwie drużyny na zbliżonym poziomie jak dla mnie, ale to jednak goście są dla mnie lepszą drużyną, obie drużyny mogą jedynie pomarzyć o awansie na jakikolwiek większy turniej, ale jak spojrzymy wstecz na
eliminacje obydwu reprezentacji, to jednak
Izrael lepiej punktuje, wiadomo do awansu zazwyczaj dużo im brakuje, ale zawsze powalczą z tymi słabszymi drużynami. W grupie oczywiście
Hiszpania i
Włochy na pewno będą walczyć o pierwsze miejsce. Bukmacherzy minimalnie lepiej oceniają gości, tak samo jak ja, lecz nie zaryzykuje ich czystego zwycięstwa, jednak kurs DNB wygląda na prawdę fajnie i warto spróbować zagrać w ich stronę.
Izrael DNB # 1,76 # Betsson 1:2
Francja - Bułgaria
Szkocja - Litwa
Irlandia Północna - San Marino
#1 - Francuzi powinni tutaj spokojnie wygrać, kurs nie zachwyca, ale myślę, że niema co się martwić. W pierwszym spotkaniu mieli mnóstwo sytuacji, no, ale piłka nie chciała wpaść, bywa. Grupa dość silna i nie można tracić kolejnych punktów
#2 -
Szkocja to moim zdaniem o wiele lepszy zespół od Litwy, do tego bardzo groźny u siebie, przekonały się o tym na ostatnich
el. do ME, chociażby reprezentacje Polski i Niemiec.
Litwa moim zdaniem punktów w tej grupie poszuka jedynie z Maltą i może w jakimś meczu u siebie, ale jednak taka drużyna jak
Szkocja która jednak będzie tutaj walczyć o drugie miejsce, bo jednak Anglicy powinni zgarnąć pierwsze, więc punktów w takim meczu tracić nie można.
#3 - Typ na
podbicie,
Irlandia powinna spokojnie 3:0+ to spotkanie wygrać.
Francja # 1,11 4:1
Szkocja # 1,43 1:1
Irlandia Północna - San Marino # Over 2,5 # 1,21 4:0
AKO : 1,92 # Betsson
Do tego dorzucam, w klubie strzela Griezmann, a czuję, że po ostatnim meczu Trójkolorowi mogą tutaj sobie kilka bramek wbić, szczególnie, że obrona Bułgari wygląda bardzo słabo, trzy bramki stracone u siebie z Luksemburgiem - bardzo nerwowa końcówka i trzy punkty :
Griezmann + Win Francji # 1,75 # Betsson 4:1 Griezmann
Francja over 2,5 # 1,72 # Betsson 4:1
Węgry - Szwajcaria
Kolejne ciekawe spotkanie, Szwajcarzy w pierwszym spotkaniu wygrali z Portugalczykami 2:0 u siebie, bardzo ważne 3 punkty na start, natomiast ich rywale czyli Węgrzy rozpoczęli tak samo jak Polacy, albo nawet gorzej, bo od remisu z Wyspami Owczymi na wyjeździe, z Wyspami Owczymi, jedna wielka tragedia. Teraz czeka ich kolejny ciężki mecz, już u siebie, ale rywal o wiele mocniejszy. Jak dla mnie pachnie tutaj remisem lub zwycięstwem gości, są jak dla mnie lepszą drużyną, chciałem grać w stronę DNB gości, ale kurs w stronę remisu(zwycięstwo gości = zwrot) jest większy to go zdecydowałem się zagrać.
X(Zwycięstwo Szwajcarii = zwrot) # 1,87 # Betsson Zwrot 2:3
Edit - Szkoda trochę, bo było blisko, ale typ był bezpieczny, Szwajcarzy x3 wychodzili na prowadzenie, ale Węgrzy już trzeci raz nie dali rady doprowadzić do remisu.
Irlandia - Gruzja
Oba zespoły znają się z poprzednich eliminacji do Mistrzostw Europy, w obydwóch spotkaniach lepsi byli Irlandczycy, u siebie 1:0, na wyjeździe 2:1, nie są to jakieś przekonujące zwycięstwa. Jak do tej pory 7-krotnie te zespoły się ze sobą mierzyły, zawsze zwycięsko wychodzili Irlandczycy. Dla gospodarzy będzie to bardzo ważne spotkanie, z Mołdawia i Gruzją będzie trzeba zgarnąć 12 punktów, bo grupa jest dość silna(z Austrią i Walią), ale spokojnie o drugie, albo nawet pierwsze miejsce przy odrobinie szczecią można powalczyć. Ogólnie bardzo ważne zgrupowanie, bo właśnie w drugim spotkaniu zmierzą się z Mołdawią na wyjeździe.
Irlandia # 1,35 # Betsson 1:0