doberman
Forum VIP
http://www.90minut.pl
Z calym szacunkiem dla Ciebie ale ciezki rywal to moze sie trafic w ostatniej rundzie ale zeby nazwac zespol z Estoni (!) ciezkim rywalem to przesada. Ten mecz trzeba wygrac, wysoko i to do zera zeby dobrze zaczac sezon. Fakt, zwyciestwo z Crvena czy Twente budzi respekt, ale jesli my nazywamy Levadie ciezkim rywalem, to jakich bedziemy mieli w kolejnych rundach?! Wisla pokonala w poprzednim sezonie Barce, walczyla z Tottenhamem, jesli z estonczykami Wisla straci bramke to bedzie to troche zle swiadczyc o defensywie MP przed sezonem. Zaryzykuje stwierdzenie ze tylko Salzburg i Zagrzeb mogly byc gorszym rywalem dla Levadii wszystko zalezy od transferow - Bożok i Carlinhos to znakomite posuniecia jak na nasze realia, jesli informacja z SE sie potwierdzi i rowniez Milan Purović ma przyjsc do Wisly to bede przeszczesliwy juz teraz, ale jako ze te informacje podal SE to nadzieji sobie nie robie...Rozpędzeni będą ciężką przeszkodą dla Wisły, ale jak nie z mistrzem Estoni to z kim maja wygrywać Polscy piłkarze ?
Bozoka widzialem kilka razy na wlasnej oczy o czym juz pisalem, Carlinhos po referencjach wyglada bardzo fajnie a co potrafi Purović...A co do transferów, radziłbym poczekać z oceną, bo do Polskiej ligi przychodziło już wielu "wspaniałych" zawodników, a później byli rozczarowaniem roku.
Owszem, było sporo niewypałów, ale także udane transfery były. Skąd wiesz jak gra? Widziałeś Go w koszulce Wisły? Rozumiem gdybyś pisał tak po obejrzeniu kilku sparingów, ale Ci gracze nie są nawet jeszcze w Wiśle, także nie rozumiem takiego określania opinii, które nie są potwierdzone faktami. Obyś się zdziwił, bo najlepiej to narzekać i od razu przekreślać...:|Wymieniłem tu tylko tych czterech, a było takich "Bozoków" i "Carhliniosów" zdecydowanie więcej i dlatego takie transfery to według mnie żadne transfery.
Krótko mówiąc na awans do LM nie wystarczy.
Hajduk, naprawde chcesz po raz kolejny w barwach Wisły oglądać jakiegoś pseudo gwiazdora z Balkanów albo z 5 ligi Brazylii? Nie lepiej postarać się bardziej i zamiast kupować takich gwiazdeczek poszukać następnego Błaszczykowskiego albo choćby zagiąć parol na kogos takiego jak Kleber, który grając w lidze Portugalii słabym graczem być nie mógł?Owszem, było sporo niewypałów, ale także udane transfery były. Skąd wiesz jak gra? Widziałeś Go w koszulce Wisły? Rozumiem gdybyś pisał tak po obejrzeniu kilku sparingów, ale Ci gracze nie są nawet jeszcze w Wiśle, także nie rozumiem takiego określania opinii, które nie są potwierdzone faktami. Obyś się zdziwił, bo najlepiej to narzekać i od razu przekreślać...:|
Jakiej 5? Może też tam grał, ale nie tylko... Oglądałem filmik(co nie mówie, że to skłania mnie ku dobrej ocenie dla Niego) to ofensywny bardzo jest jak na bocznego obrońce. Ale to tylko filmik. A Ty znowu ciągle znowu skreślasz... Jest gwiazdą, bo z Brazylii?:| Skąd wiesz, że on nie będzie takim Cleberem? Wisła nie będzie wydawać dużej gotówki na transfery, także ja na nic nie liczyłem, pozostaje mi nadzieja. Transfer taki jak Błaszczu to raz na ruski się trafia. Inni młodzi też byli, ale nie mogli się przebić, nie licznym się udaje. Teraz na testach jest Drozdowicz, także kto wie. Jak na Wisłe i tak już sporo jest młodych piłkarzy. A co Twojej opinii to zgodze się, ale za pół roku, jeżeli tak bedą grali jak piszesz(o ile przyjdą) na razie stanowczo nie podpisuje się pod nią.Hajduk, naprawde chcesz po raz kolejny w barwach Wisły oglądać jakiegoś pseudo gwiazdora z Balkanów albo z 5 ligi Brazylii? Nie lepiej postarać się bardziej i zamiast kupować takich gwiazdeczek poszukać następnego Błaszczykowskiego albo choćby zagiąć parol na kogos takiego jak Kleber, który grając w lidze Portugalii słabym graczem być nie mógł?
Ja również mam nadzieję, że będą to spore wzmocnienia, bo Wiśle szczerze kibicuję i chciałbym aby ten Brazylijczyk to był drugi R.Carlos, ale nauczony wcześniejszymi wypadkami podchodze do tego typu transferów bardzo niechętnie.Jakiej 5? Może też tam grał, ale nie tylko... Oglądałem filmik(co nie mówie, że to skłania mnie ku dobrej ocenie dla Niego) to ofensywny bardzo jest jak na bocznego obrońce. Ale to tylko filmik. A Ty znowu ciągle znowu skreślasz... Jest gwiazdą, bo z Brazylii?:| Skąd wiesz, że on nie będzie takim Cleberem? Wisła nie będzie wydawać dużej gotówki na transfery, także ja na nic nie liczyłem, pozostaje mi nadzieja. Transfer taki jak Błaszczu to raz na ruski się trafia. Inni młodzi też byli, ale nie mogli się przebić, nie licznym się udaje. Teraz na testach jest Drozdowicz, także kto wie. Jak na Wisłe i tak już sporo jest młodych piłkarzy. A co Twojej opinii to zgodze się, ale za pół roku, jeżeli tak bedą grali jak piszesz(o ile przyjdą) na razie stanowczo nie podpisuje się pod nią.
4 stycznia 2007 podpisał czteroletni kontrakt klubem Villa Rio EC. W tym samym roku został wypożyczony do Fluminense, w którym grał do końca 2008 roku. Łącznie w brazylijskiej ekstraklasie rozegrał dla tego klubu 30 spotkań i zdobył jednego gola. Ma również za sobą występ w Copa Libertadores. Z Fluminense zdobył Puchar Brazylii.Carlinhos gral w trzeciej lidze brazylijskiej b. fajne preferencje jak na zawodnika ktory ma byc wzmocnieniem druzyny ktora chce dostac sie do fazy grupowej lm
Jacek Magiera zdobył mistrzostwo Europy do lat 16 i co z tego ?W 1997 roku z reprezentacją Brazylii do lat 17 zdobył mistrzostwo świata.
Moim zdaniem grał przyzwoicie jak na Polską ligę.Jacek Magiera zdobył mistrzostwo Europy do lat 16 i co z tego ?
Był jakimś super zawodnikiem ?
W 1999 rokuW 1997 roku z reprezentacją Brazylii do lat 17 zdobył mistrzostwo świata.