K
0
http://pl.soccerway.com/referees/bjorn-kuipers/44867/Posiada ktoś informację kto będzie sędziował w meczu Irlandia - Bośnia?
Jak ktoś ma opcje live czerwo dla Bośni to polecam- Spahić wylecimys;e ze bosnia wezmie sie z gre w 2 polowie
Co do kartek to można zaryzykować. Jednak o gole raczej się nie boję. 2-0 to dobra zaliczka, ale przypadkowy gol Słoweńców i robi się gorąco. Ukraina ma problem z rewanżami w barażach, gdzie głownie na wyjazdach przegrywali. U siebie dali Słoweńcom dość sporo okazji i mogło nie być tak kolorowo, ale byli mocno nieskuteczni. U siebie potrafią strzelać gole, o czym przekonać się mogli niemal wszyscy z Anglikami i Szwajcarami na czele. Myślę, że Ukraina będzie chciała strzelić tę jedną bramkę, a potem na luzaku dograć mecz. 1 gol to aż 4ech potrzebować będzie Słowenia, więc w tym wypadku będzie spokojnie. Liczyłem po Ukrainie na coś więcej, ale się myliłem. Słowenia jest w stanie nawiązać przy odrobinie szczęścia walkę i te 2 gole mogą wpaść, choć teraz zobaczymy inne zespoły. Ukraina zapewne tylko kontra, a Słowenia zajmie się atakiem pozycyjnym. Myślę, że będą bramki.Dodatkowo bez analizy: Under 2.5 bramki @ 1.54 Under 1.5 bramki @ 2.65 Under 0.5 bramki @ 7.50