>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje Euro 2008 21.11.2007r.

Status
Zamknięty.
K 358

koeman66

Użytkownik
Portugalia - Finlandia (0-1) - 1
ja wam mowie, ze Portugalia wygra z Finlandia przynajmniej dwoma bramkami, a czemu?
Finlandia ma jakis wyzszy cel - wygrana i awans do EURO 2008, Armenia cel miala - remis, to i ciezko sie Portugalii gralo
Finowie musza wygrac i beda chcieli zaatakowac, a wtedy Portugalia ich rozwali, wynik 2-0, 3-1, 3-0 jest dla mnie 100% pewniakiem, tak sie dzieje czesto, gdy o wiele slabsza druzyna musi wygrac na boisku silnego przeciwnika
Finlandia musi wygrac zeby awansowac, a ja sie pytam z czym do ludzi skoro w sobote widzialem ich mecz na jakiejs azerbejdzanskiej tv i wygrali po ciezkim boju 2-1 z slabiutkim Azerbejdzanem, a grali przez 80 minut - szkoda gadac
Finowie to nie ta sama druzyna z poczatku eliminacji, to średnia europejska przez duze Ś

kamilo100 0

kamilo100

Użytkownik
Słyszałem ,że Holandii i Niemcom będzie odpowiadała przegrana... to prawda ?

Bo coś w losowaniu lepiej im popadnie, ale nie wiem czy to prawda.

krzysiek131 0

krzysiek131

Użytkownik
a ja zagram pewnie takie trzy typy:

Portugalia - Finlandia
1
1.38

Anglia - Chorwacja
1
1.55

Serbia - Polska
( Ponad/Poniżej , Suma Strzelonych Bramek 1.5 )
Under 1.5
3.10

razem kurs okolo 6

co do 2 pierwszych meczów to chyba są to oczywiste oczywistości, portugalczycy nie dadzą nawet pierdnąć finom, to nawet dyskusji nie ma
anglia moze zremisować, ale myśle, że jak już piłkarze angielscy wejdą w tryb gry to nastukają pare bramek i nie dadzą sobie łatwo strzelać, napewno nie będą grać na remis(w obu tych spotkaniach można się pokusić o handicap, i kto wie czy nie wrzuce tych typów z handi)
z kolei w &quot;naszym&quot; meczu nie będzie komu strzelać goli, my napewno bramki nie strzelimy, chyba że po jakiejś smiesznej sytuacji, a serbowie podłamani tym, że juz nie wejda napewno(bo powiedzmy szczerze, nie maja szans) tez beda grac na pół gwizdka i wynik skonczy się 1:0 ostatecznie 0:1 ????

lukash 63

lukash

Użytkownik
Włochy - Wyspy Owcze

Hmm... jestem ciekawy waszego zdania co do meczu Włochy - Wyspy Owcze. Jak wiadomo zdecydowanym faworytem jest zespół gospodarzy, a kurs na nich marny, jednak kuszą mnie dwa typy na to spotkanie. A mianowicie mowa tutaj jest o :

- suma bramek : -4,5+
Kurs na typ, że w spotkaniu padnie mniej niż 4,5 bramki wynosi 1,65, co wydaje mi się być atrakcyjnym kursem.

- handicap : 0-3,5
Kurs na gości z tym handicapem wynosi aż 1,86 co również wydaje mi sie bardzo ciekawym pomysłem. Włosi wygrają na 100% to spotkanie, ale czy strzela 4 bramki ??? Szczerze wątpię i myślę, ze trzy to góra.

Trzeba nadmienić, ze w pierwszym spotkaniu pomiędzy tymi drużynami w eliminacjach padł wynik 1:2 dla Włochów, tak więc, aż takiej przewagi bramkowej nie było. Jednak ostatnie dwa spotkania Wysp Owczych zakończyły sie wynikami:

Ukraina vs. Wyspy Owcze 5:0
Wyspy Owcze vs. Francja 0:6

Ogólnie w tych eliminacjach w sześciu spotkaniach bilans bramkowy Wysp Owczych prezentuje sie następująco: 3:20
Wynika z tego, że w meczach z ich wykonaniem pada średnio na mecz 3,83 bramki.

Co myślicie o tych typach i ewentualnie jakichś innych propozycja dotyczących tego meczu??

Czekam na wasze wypowiedzi. !!! ????

slav 0

slav

Użytkownik
San Marino - Słowacja 2
Co prawda, niewiele można zarobić, ale parę groszy wpadnie ???? Mecz to absolutny pewniak. San Marino w tych eliminacjach nie zdobyło nawet punktu, zdobywając zaledwie 2 bramki, a tracąc 52. Wynik 7:0 na Słowacji mówi sam za siebie. Mimo, iz Słowacy juz o nic nie walczą to strata punktu, a nawet gola, w meczu z drużyną kucharzy, ochroniarzy i ogrodników, byłaby dla nich wstydem.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Ja narazie zdecydowalem sie na dwa mecze : Polska under 2.5 i Anglia. W skladzie Anglikow nie zagra Terry ale tej szansy jaka dostali od Rosij napewno raczej juz nie wypuszcza z rak . Anglia ma potencjal i powinni to pokazac dzisiaj a co do Chorwacji to co zaprezentowali w meczu z Macedonia to.. porazka. Jezeli tak zagraja z Anglio to moze byc wysoki wynik . Co do Polakow to tak jak przedmowcy mowili napewno zmiennicy beda starali sie nie stracic glupich bramek i grac to co najbardziej potrafia moze 1-1 moze 1-0 .. nie powiem w ktora strone ;]

cerber 2

cerber

Użytkownik
Słowenia - Bułgaria

Słowenia ma ostatnio problemy z ofensywą.We wrześniu wygrana u siebie z Białorusią zaledwie 1:0,następnie z
Albanią remis 0:0-również u siebie i ostatnio z Holandią 2:0 porażka i znowu bez bramki.W tabeli też to sie odzwierciedla.Znajdują sie na 5 pozycji bez szansy na awans.Bułgarzy co prawda strzelają wiecej bramek,ale to jest mecz wyjazdowy.Mają jeszcze szanse na awans z 2 miejsca.Holendrzy i Rumuni już odskoczyli na bezpieczne 4pkt.Bułgaria na wyjazdach wcale za rewelacyjnie nie gra.Na 5 meczy strzelili 6 bramek i to takim drużynom jak Albania czy Białoruś bo Holendrzy byli za dobrzy.Słowenia u siebie na 5 meczy strzeliła zaledwie 4 bramki i myśle,ze w tym meczu wiecej niż 2 bramki z ich strony nie padnie.Bułgaria napewno bedzie walczyc,ale jak wiadomo na wyjazdach nie łatwo strzelac bramki,wiec typyje Under.

Typ:[Mniej niż 2,5] ✅

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
???? Nie wiem czemu nikt nie gra tego meczu:

Izrael vs Macedonia 1.40

Zespoł gospodarzy w ostatnim czasie zrobił ogromne postepy i jest zagrozeniem dla najlepszszych zespołow zwłaszcza u siebie. Udowodnili to poonując Rosje w sobote teraz rywal duzo,duzo słabszy....

Co do meczów Holandii i Niemiec..
Jezeli Niemcy przegrają a Holandią wygra beda miec taki sam wspołczynik i beda w pierwszym koszyku... Niemca wystarczy remis aby miec pewny pierwszy koszyk

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Hm,
dzisiaj stawianie na Polskę raczej nie ma sensu ;)
W takim składzie zagrają chyba po raz pierwszy, więc o zgranie będzie trudno.
Serbia wciąż ma jakieś iluzoryczne szanse na awans, do tego grają u siebie. Pewnie to będzie dla nich motywujące.
Ciekawe, czy mecz nie zostanie przerwany po pierwszej połowie, jak z &quot;murawy&quot; zrobi się małe &quot;bagno&quot;.

K 358

koeman66

Użytkownik
a ja uwazam i po raz kolejny pisze, ze na takiej murawie, gdzie ciezko jest cokolwiek porzadnie zagrac, zagranie na Polske X2, albo dwojka z opcja remis nie ma zakladu (w bukach na necie) jest pewniakiem
Serbia musi wygrac i liczyc na cud w Lizbonie, a nie wydaje mi sie ze ten cud nastapi, co tylko spowoduje u Serbow frustracje i gorsza gre
remis jest dla mnie najbardziej prawdopodobny, a mozliwe ze Polacy wygraja, gdy Serbia sie zalamie po wiadomosciach z Lizbony
panowie: Portugalia - Finlandia (0-1) - 1 i Serbia - Polska X2 to sa typy powyzej 2.00, ktore na bank wejda!
nasza repreznetacja jest oslabiona, ale obrone maja dobra, gorzej w ataku, chociaz wydaje mi sie, ze np. taki Gargula cos pokaze, moze nawet Rasiak bo wysoki chlop jest ustrzelic brameczke, bo ten to zawsze ma szczescie do strzelania goli w meczach towarzyskich i bez rangi, a zwazywszy na przepisy FIFA, mecz ten nie ma znowu tak wielkiego znaczenia (pisze o tych koszykach w niedzielnym losowaniu eliminacji RPA 2010)

harv 0

harv

Użytkownik
Zgadzam się z koeman66, że padnie remis lub wygrana Polski. Myślę tutaj o wyniku 0:0 bądź 0:1. Nie sądzę jednak, aby nasza reprezentacja w takim składzie, w takich warunkach i na obcym terenie pokazała cokolwiek specjalnego. Jeśli wygramy to pewnie jakimś głupim fartem Rasiaka lub inną przypadkową bramką. Spodziewam się bardzo słabego meczu, ale chciałbym aby nasi wyszli z I miejsca w grupie, dlatego po cichu stawiam na Polaków!

wer890 300

wer890

Użytkownik
Ja uwarzam ze Sebowie sa bardziej rzystosowani do takiego stanu murawy , bo jednak odbyli troszke wiecej treningow wlasnie na tej zlej murawie a Polacy tylko 1-2. Dlatego mysle ze kurs na Serbie 1.7 pewnie siadze , trudno gra sie bez motywacji.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Serbia-Polska X /3.4
Slovenia-Bułgaria X /3/05
Węgry-Grecja X /3.10
Dzisiaj postanowiłem na farcik postawić takie trzy remisy, zarówno Polacy jak i Grecy mają zapewniony awans takze nie będą musieli łamać sobie nóg, ich przeciwnicy stracili już szanse na awans.Patrząc na typy goście są teoretycznie lepszymi zespołami, gospodarze mają przewagę własnego terenu więc mogą paśc remisy.
Słoweńcy i Bułgarzy również nie zagrają w Euro szykują się wyrównane mecze bez duzego wkładu umiejętności.

panmv 10

panmv

Forum VIP
a co myslicie o meczu szwecja - łotwa?
Tak się zastanawiam, bo szwecja jeszcze nie ma zapewnionego awansu, więc na pewno muszą się postarać w tym meczu, z drugiej strony wystarczy im tylko remis, no ale przecież Łotwa nie jest wymagającym przeciwnikiem, na dodatek walczy o pietruchę. Wątpie żeby Szwecja grała na remis...

komarr 4

komarr

Forum VIP
???? Nie wiem czemu nikt nie gra tego meczu:

Izrael vs Macedonia 1.40

Zespoł gospodarzy w ostatnim czasie zrobił ogromne postepy i jest zagrozeniem dla najlepszszych zespołow zwłaszcza u siebie. Udowodnili to poonując Rosje w sobote teraz rywal duzo,duzo słabszy....

Co do meczów Holandii i Niemiec..
Jezeli Niemcy przegrają a Holandią wygra beda miec taki sam wspołczynik i beda w pierwszym koszyku... Niemca wystarczy remis aby miec pewny pierwszy koszyk

Czemu nikt nie stawia na Izrael ? A po co? Po kursie 1,40 w dodatku mecz o pietruszke? To juz wole stawiac polska lige niz takie bezsensowne mecze po kiepskich kursach :p

roy. 187

roy.

Forum VIP
panowie: Portugalia - Finlandia (0-1) - 1 i Serbia - Polska X2 to sa typy powyzej 2.00, ktore na bank wejda!
O czlowieku, to mnie rozsmieszyles, jesli piszesz, ze w takim skladzie Polska powalczy o korzystny rezultat. Serbia to nie dzieci, tylko profesjonalisci grajacy w uznanych klubach w Europie, wiec gra Portugalii w Lizbonie na pewno wrazenia na nich nie zrobi i beda grali jak najlepiej by pokazac kibicom, ze walczyli do konca. Jestem za Polska, ale jestem realista i postawilem nawet, ze Polska nie strzeli tu gola i mysle, ze wynik bedzie oscylowal w granicy 1:0 dla gospodarzy. I jeszcze typ na handi na Portugalie tez mnie zaskakuje. Finlandia to druzyna grajaca swietnie w obronie co udowodnila niejednokrotnie, a Portugalia wcale wielka druzyna dla mnie nie jest, co pokazala w tych eliminacjach. Wygrywala tylko ze slabymi zespolami, i ani razu nie wygrali jakos efektownie. Mam nadzieje, ze w tym meczu goscie wywioza jakies pkty.

K 358

koeman66

Użytkownik
co do meczu Polski moze masz racje, ale ja jednak obstawiam przy swoim
co do meczu Finlandii to dziwnie analizujesz, co ma gra obronna Finow do tego meczu skoro oni nie moga sie tutaj ciagle bronic tylko musza wygrac?? beda sie bronic - na pewno nie, a to jest prezent dla gospodarzy, ktorzy strzela bramke, strzela jedna bramke i co wtedy? i wtedy Finlandia pojdzie na calosc, a to dla Portugalii kolejny prezent
2-0, 3-0 dla Portugalczykow, a Cristiano Ronaldo na pewno cos ustrzeli.........

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom