makaveli23
Użytkownik
Gratz wszystkim którzy typowali Anglie juz 0-2 pieknie brak słów po prostu co oni robią
Hehe, z tymi samochodami to możliwejednak abramowicz dopioł swego ???? gdzies obiło mi sie o uszy ze fundował piłkarzom Chorwacji za zwycięstwo samochody ( ale to nie potwierdzone informacje) ogólnie wieczór pełny niespodzianek zawiedli faworyci (Anglia, Portugalia w jakims sensie) a ci co wygrali to w cale nie w pieknym stylu (hiszpania 1:0 rosja 1:0 z andorą która nic nie wygrala a strzelila tylko 2 bramki w calych kwalifikacjach a wiec dno)Niemcy remis ale czytalem ze przegrana to ich bardziej urzadza w pozniejszym losowaniu. Wiec wieczor niespodzianek a tam gdzie ich nie bylo to bylo za to nudno.
Wazne jest to ze my JEDZIEMY NA EURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a anglia moze popatrzec w TV na nas ????
zswracam honor co do Polski, Serbia nie dorasta nam do piet. Oni nie tworza druzyny tylko sa samymi indywidualistami a Leo jest wielki. Mieli farta, ze zremisowalico do meczu Polski moze masz racje, ale ja jednak obstawiam przy swoim
co do meczu Finlandii to dziwnie analizujesz, co ma gra obronna Finow do tego meczu skoro oni nie moga sie tutaj ciagle bronic tylko musza wygrac?? beda sie bronic - na pewno nie, a to jest prezent dla gospodarzy, ktorzy strzela bramke, strzela jedna bramke i co wtedy? i wtedy Finlandia pojdzie na calosc, a to dla Portugalii kolejny prezent
2-0, 3-0 dla Portugalczykow, a Cristiano Ronaldo na pewno cos ustrzeli.........
Ja płacze bo przez nich kupa kasy poszła się ...???? Ale z drugiej strony dobrze im tak bo jak zwykle mieli kupe szczęścia ale tym razem samo szczęście nie wystarczyło:-DCyba mało kto płacze że na me2008 nie będzie Anglii :-D