>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje Euro 17.11.2007

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Przed nami decydujące rozstrzygnięcia w eliminacjach do Mistrzostw Europy. Czy doczekamy się upragnionego awansu naszej reprezentacji do EURO? A może Belgowie pokrzyżują nam plany?

Czy Rosja i Chorwacja wygrywając ze swoimi rywalami przekeślą szanse Anglikow na awans do Euro?

A może w Euro zabraknie Włochów, przed którymi trudny mecz ze Szkocją?

Zapraszam do typowania i analizowania spotkań eliminacyjnych ;)
Kursy od Bwin

ice29 251

ice29

Użytkownik
ciekawym meczem do typowania jest Polska - Belgia. Osobiscie nie lubie stawiac przeciwko naszym jednak kurs na 02 to az 2,02!
Nieco pewniejszym typem, ktory chyba zamieszcze na swoim kuponie jest postawienie 02 przy handi dla belgow (h0-1). kurs 1,43 mysle ze jest dosyc dobrym. Nie wydaje mi sie aby Polska wygrala dwoma bramkami.
uwazam takze ze warto tazke zagrac:
Czechy-Slowacja 1
Macedonia-Chorwacja 2
Szkocja-Wlochy 2
Na dzien dzisiajszy zagralbym te 4 zdarzenia jednak z głębszymi analizami poczekam do czwartku/piatku gdyz moga zdarzyć sie jeszcze jakies kontuzje.

roy. 187

roy.

Forum VIP
No wlasnie interesuje mnie jak was wszystkich oczywiscie spotkanie Polakow, jak sadzicie, kto wygra. Czy Polska po raz pierwszy wejdzie do upragnionych ME? Mam nadzieje, ze tak choc szczerze mowiac boje sie tego meczu bardzo ...

F 0

fyda

Użytkownik
Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum być może zostanę wyśmiany, ale jestem skłonny zaryzykować i postawić na Szkotów, którzy pokazali że potrafią wygrywać z faworytami, przykład... 2 mecze z Francją. Dodatkowo grają u siebie, gdzie jeszcze nie stracili punktu.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Eee tam czemu od razu wyśmiany ;) Szkoci grają w tych eliminacjach naprawdę dobrze, a sam fakt, że szkoleniowiec poprosił o przełożenie ligowych spotkań Celticu i Rangersów, a więc klubów które zasilają w dużej mierze reprezentację mówi sam za siebie, że jest to najważniejszy mecz w ostatnich latach dla Szkotów.

Jednak czy uda im sie zdać ten jakże wazny egzamin? Ja z typowaniem eliminacyjnych spotkań zaczekam raczej conajmniej do środy/czwartku.

Ale zachecam wszystkich do dyskusji na temat spotkań ;)

ice29 251

ice29

Użytkownik
Witam!
Jestem tak jak fyda nowy na tym forum więc proszę z dystansem podejść do moich ocen ????
Proszę ocenić mój kuponik ????
Czechy-Słowacja 1 (1.48) :spokodfhgfh: OK
Macedonia-Chorwacja 2 (1.67) :spokodfhgfh: OK
Litwa-Ukraina 2 (1.91) tez sie nad tym zastanawiam
Grecja-Malta 1 (1.07) ⛔ za maly kurs do grania a moze byc niespodzianka
Walia-Irlandia x2(1,35) powinno wejsc
Portugalia-Armenia [Handicap 0:1] 1 (1.2) ⛔ Armenia gra ostro i moze nie dac sobie wbic wielu bramek
Norwegia-Turcja 1x (1,22) turcja jest druzyna bardzo nie rowna wiec nie wiadomo czego sie spodziewac
Polska-Belgia 1 (1.59) heh dobrze by bylo jednak belgia nie jest slaba i moze byc remis (polecalbym 02 przy handi na belgow jak pisalem wyzej)
Wpłata 5 zł
Wygrana 71,50
BUK : Profejsonał
podsumowujac za duzo meczy na jednym kuponie ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Najlepiej jakbyś opisał na jakiej podstawie typujesz tak a nie inaczej, bo oto na naszym forum chodzi ;)

Co do typów to osobiście nie przepadam za typowaniem eliminacji Euro, ale tak czy siak pewnie coś zagram. Wydaje mi się jednak, że jeszcze za wcześnie na typowanie. Najlepiej poczekać na doniesienia dotyczace ewentualnych kontuzji, czy też oceny jak prezentowali się poszczególni kadrowicze.

Wiele osób zapewne w ciemno typuje zwycięstwo Chorwacji, którą w mojej opinii czeka trudny pojedynek. Warto jednak zauważyć, że remis praktycznie da im awans do mistrzostw Europy. Uważam, że taki wynik są wstanie wywalczyć Macedończycy, którzy od czasu do czasu potrafią zagrać naprawdę dobry mecz.

Najważniejszym spotkaniem eliminacji będzie oczywiście mecz Polska - Belgia. Zapewne będzie to trudne spotkanie, ale tak jak chyba wszyscy kibice mam nadzieję, że zwycięskie. Choć z typowaniem póki co się wstrzymam ;)

P 0

pkp18

Użytkownik
No to zaczynam swoją szybką analizę:
Czechy-Słowacja 1 - Czechy wygrały na wyjeździe z Słowacją aż 3-0.Choć to raczej będzie przypomniał mecz towarzyski ,gdyż już wcześniej nasi południowi sąsiedzi zapewnili awans, a Słowacja gra o nic.
Macedonia-Chorwacja 2 . Bardzo dobra spostrzegawczość TBM ,że remis da im awans.:idea: Już nie nie pierwszy raz Macedonia udowodniła ,że jest godnym przeciwnikiem dla teoretycznie silniejszych rywali.Zastanawiam się na [Handicap 0:1] 10 (1.35).
Litwa-Ukraina 2 (1.91) Hmm tu najbardziej się obawiam. Już dwie drużyny przekreśliły szanse na awans i chyba wybiorę Litwa-Ukraina under (2.5) 1,66 z tego względu ,że Ukraina strzela mało goli w meczu i przeważnie się kończą wynikiem 1-0 lub 2-0.
,,Grecja-Malta 1 (1.07) za maly kurs do grania a moze byc niespodzianka&#39;&#39;
Hmm chyba zamiast tego meczu wybiorę Andora-Estonia (2.5) under 1,98. Dwie drużyny ,gdzie suma goli strzelonych w eliminacjach wynosi 5!
Walia-Irlandia x2(1,35) Obie drużyny wypadły poniżej oczekiwań w obecnych eliminacjach. Walia mocna jest u siebie ,ale były też wpadki np. z Słowacją 1-5!Najgorzej ,że Irlandia słabo gra na wyjeździe więc liczę na remis.
Portugalia-Armenia [Handicap 0:1] 1 (1.2) Hmm Portugalia jest pod ścianą więc wszystko zrobią ,żeby nie było blamażu .Teraz muszą wygrywać mecz za meczem ,aby awansować ,tu już nie miejsca i czasu na wpadki ????
Norwegia-Turcja 1x (1,22) To fakt Turcja gra ze zmiennym szczęściem. Wikingowie stoją przed wielką szansą awansu ,więc każdy punkt jest na wagę złota.A tak na logikę w Norwegii o tej porze jest bardzo zimno ,a Turcy nie lubią grać przy ujemnych temperatura więc i pogoda będzie po stronie gospodarzy ????
Polska-Belgia 1 (1.59) Przypomina mi się sytuacja sprzed 6 lat . Ten sam stadion ,kibice podobny cel do zdobycia ,tylko wygrana nas zadowala .Każdy piłkarz ,który będzie grał wie ,że jeśli nie zdobędziemy 3 punktów to w Serbii będzie bardzo trudno nawet o remis ????
Mołdawia-Węgry under (2.5) 1,73 To też jest ciekawe
To na tyle mojej analizy ????
Komentujcie ????

daredevil 0

daredevil

Użytkownik
Dla Włochów i Hiszpanów wygrane oznaczaja awans.. Szkoci ostatnio bardzo sie nie popisali w meczu z Gruzja a Włosi mecze o stawki grac umieja.. Natomiast Hiszpanie graja przed swoja fanatyczna publicznoscia co jest wg mnie wielkim atutem ????
Dzieki za opinie ????
Następnym razem nie podawaj suchych typów

daredevil 0

daredevil

Użytkownik
Ciekawy moze tez być mecz Irlandia PŁN - Dania. Myśle ze moze opłacic sie ryzyko postawienia na Irlandie. Dania własciwie nie ma szans juz na awans- Hiszpanie i Szwedzi najprawdopodobniej awansuja wiec Dunczycy moga nie miec motywacji. We wczesniejszych meczach Irlandczycy pokazali ze umieja grac w piłke i moga zechcec pokazac sie z dobrej strony na zakonczenie eliminacji w meczu z dobra druzyna, mozemy sie spodziewac niespodzianki ???? Irlandia PŁN - Dania 1

deniak 0

deniak

Użytkownik
Po pierwsze witam użytkowników forum!
Po drugie, kilka uwag odnośnie typów na zbliżające się mecze eliminacji:

Ja planuje postawić:
Norwegia - Turcja 1
Hiszpania- Szwecja 1
Szkocja - Włochy 2
Serbia - kazachstan 1
Finlandia - Azerbejdzan 1
Czechy - Slowacja 1
Holandia - Luksemburg 1
Odradzałbym Ci jedynkę na Hiszpanię. Owszem, zwycięstwo da im awans, ale nie zapominaj w jakiej formie są Szwedzi - zobacz chociażby ostatnie gole Ibrahimovica i Kallstroma w LM. Szczerze mówiąc remis nie wyrządzałby szkody ani jednym ani drugim...

Postawienie na zwycięstwo makaroniarzy też jest dosyć ryzykowne. Na papierze mają silniejszą kadrę, ale w praktyce to &quot;waleczni Szkoci&quot; są w strefie awansu. Myślę, że w tym meczu okaże się czy Włoski team ma charakter.

nowak 0

nowak

Użytkownik
W tej seri spotkań nie wypatrzyłem jakis pewnym meczy z przyzwoitym kursem wiec skupie sie na grze undr/over. Mam na oku juz kilka spotakań w których under wydaje mi sie dosc pewny. Wydaje mi sie ze takie rozwiązanie bedzie pewniejsze niz normalne typowanie...

daredevil 0

daredevil

Użytkownik
Ciewakawy jest tez sposob postawienia na to czy druzyna strzeli gola czy nie ???? moze zaryzykuje i obstawie z jeden kuponik tak na sobote ale trzeba z drugiej strony duzo meczow obstawic bo kursy niziutkie.. Ale kto nie ryzykujem,ten nie wygrywa ????

T 0

tmon

Użytkownik
Czechy - Slovakia 1
Walia - Irlandia x2
Holandia - Luksemburg 1
Serbia - Kazachstan 1
Finlandia - Azerbejdzan 1

Same pewniaczki.
Widze zgodność wśród hazardzistów na forum.:spokodfhgfh:
Żeby jeszcze w Chorzowie bez niespodzanek sie obeszlo...

Bezposrednio do wszystkich:
OGOŁOĆMY TYCH KRWIOPIJCÓW Z STSU!!

I jeszcze chciałbym zarekomendowac wszystkim
napój, ktory znaja wszyscy..
Tyskie Browary Książęce panowie!!????

easy 3,1K

easy

Forum VIP
a moze ktos cos wie na temat meczu hiszpani bo mowiac szczerze kursik 1.65 jest supper ;] i chetnie bym postawil lecz teraz troche do tylu z informacjami jestem tak wiec ... ;/ ale moze ktos z was jakos analizke z tego albo jakies przeczucica ;d

K 358

koeman66

Użytkownik
Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum być może zostanę wyśmiany, ale jestem skłonny zaryzykować i postawić na Szkotów, którzy pokazali że potrafią wygrywać z faworytami, przykład... 2 mecze z Francją. Dodatkowo grają u siebie, gdzie jeszcze nie stracili punktu.
jak dla mnie to szkoci mogliby pokonac tych smiesznych makaroniarzy, zycze im tego z calego serca
szansa na pokonanie mistrzow swiata jest w/g mnie dosc duza, gdyz szkoci nie przegrywaja u siebie z makaroniarzami!!!!!!! popatrzcie na historie spotkan!!!
co do spotkan, w ktorych warto zaryzykowac to postawie pewnie Andora - Estonia na remis za kurs 4.00, albo remis przy hc+1 Andora na Estonie, jakos nie wierze w zwyciestwo gospodarzy, pachnie mi tu remisem albo minimalnym zwyciestwem Estonczykow

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom