>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje Euro 17.11.2007

Status
Zamknięty.
brigantos 0

brigantos

Użytkownik
ja zdecydowanie bym postawił na Bułgarie z podpurka,co prawda maja już tylko matematyczne szanse na awans,ale jest to bardzo dobra drużyna moim zdaniem nawet lepsza od rumuni,a awans można powiedzieć ze zaprzepasciła 2 pechowymi remisiowymi meczem z Albania,natomiast na wyjeżdzie potrafili zremisiowac z rumunia,czy też zremisować u siebie z Holandia,na marginesie nie przegrali jeszce meczu na swoim stadionie w EL ME 2008 wiec nie widze powodu dla którego by mieli przegrac tym bardziej wysoko z rumunia

K 358

koeman66

Użytkownik
ja w sportingbecie takie cos postawilem:
rozpis 2 z 3
stawka: 24.12 zl
wygrana: 173.75 zl
Polska - Belgia - 1
Grecja - Malta (0-2) - 1
Niemcy - Cypr (0-2) - 1
Izrael - Rosja - 1X
Polacy wygraja i wykorzystaja niepowtarzalna szanse na awans, Belgia jest mocno oslabiona i gra o pietruche
Grecja gra defensywnie ale w meczu z slabeuszem Malta pozwoli sobie na odrobine szalenstwa, poniewaz uczci w ten sposob awans wywalczony juz wczesniej, zreszta Grecja juz raz w tych eliminacjach wygrala w Bosni az 4-0
Niemcy pokaza na co ich stac, po klesce z Czechami musza sie jakos pokazac swojej publicznosci, dlatego efektownie wygraja z Cyprem
Izrael gra u siebie bardzo dobrze, zazwyczaj remisuje a Rosja bedzie bardzo chciala wygrac - w/g mnie za bardzo co moze sie zemscic na ruskach, ktorzy nie wygraja tego meczu, Izrael to dobra druzyna, skoro u siebie potrafia zremisowac z Anglia 0-0, a na wyjezdzie z Rosja 1-1, to dlaczego mieliby tutaj przegrac skoro Rosja jest pod ogromna presja?????

M 0

michgor

Użytkownik
Co do Rumunów uważam, że oni świetnej drużyny nie mają a wiadomo, że na wyjazdach się gra dużo ciężej. Wszystkie mecze eliminacji wskazują, że własne boisko jest dużym atutem. Mutu przeciwko Berbatowowi da remis ???? takie jest moje skromne zdanie.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Czesc, jestem tu nowy ale u buków gram juz troche z roznym skutkiem ????
Dzis bylem obstawic taki kupon

Stawka 5zł
Polska - Belgia [1] 1.45
Czechy - Slowacja [1] 1.45
Norwegia - Turcja (1p) [X] 2.00
Szkocja - Włochy (1p) [X] 2.05
Wygrana 38.80 zł
Jak myslicie dobrze zrobilem ze dalem remisy po pierwszej polowie??

milenium 15

milenium

Użytkownik
Popieram ten typ ???? Po prostu Anglia będzie miała &quot;niestety&quot; wielkiego fuksa i kolejny raz awansuje do turnieju głównego. Poza tym Abramowicz przewiduje jakieś premie dla piłkarzy rosyjskich i mam nadzieję, że futbol pokaże iż nie można wszystkiego załatwić pieniędzmi. :spokodfhgfh:

tbm 642

tbm

Forum VIP
do Snajper1988 uważam, że dobrym typem jest remis do przerwy w meczu Szkotów z Włochami. Obie drużyny będą starały się grać uważnie w defensywie przez co wydaje mi się, że po 45 minutach będzie bezbramkowy wynik.

Odnośnie meczu Izrael - Rosja to ogromne kwoty są przyjmowane na zwycięstwo Rosji, co zresztą wcale mnie nie dziwi. Mowi się o premiach Abramowicza, mówi się o tym, ze 8 piłkarzy reprezentacji Izraela gra w klubach, których prezesami są Rosjanie... i ogólnie Izrael jeśli już nie miał szans na awans to jakoś nigdy specjalnie się nie nadwyrężał. Wiele na to wskazuje, że ten mecz wygra Rosja, ale tak jak już wczesniej pisałem.. wygra go 1:0.. może 2-0.. nie więcej. Dodam jeszcze, że kursy na wygraną Rosji u bukmacherów w Rosji wynosza ok 1,30 ;)

sawas 27

sawas

Użytkownik
Mam pytanie do was: dlaczego nikt nie gra typu na Albanię ?
Albania - Białoruś (1) 1,9
To, wg mnie, jeden z nielicznych typów warty zagrania tego weekendu. Albańczycy stosunkowo dobrze poczyniają sobie w tych eliminacjach. Co prawda ich dorobek punktowy nie powala na kolana, ale styl gry jest conajmniej poprawny, jeśli nie dobry. Opór jaki piłkarze z Albanii stawili i Bułgarii i Holandii (!) w dwumeczach z tymi drużynami jest na pewno wart odnotowania.
O grze Białorusi nie będę pisał. Naprawdę mi żal tamtejszych kibiców. Reprezentacja, która dzielnie walczyła o awans jeszcze w 2002 roku teraz jest praktycznie na dnie w hierarchii europejskiej piłki. Przegrana 0:1 z Luksemburgiem (!) u siebie (!!) to szczyt wszystkiego.
Białorusini grają źle także na wyjazdach - zaledwie jedna wygrana (oczywiście w Luksemburgu ???? ) i 4 porażki, bilans bramkowy 3:10...
W pierwszym spotkaniu tych ekip padł remis 2:2, ale wyszukałem skróty tamtego spotkania i przewagę, momentami dość znaczną, mieli Albańczycy. Liczę, że poradzą sobie z Białorusią u siebie. Poza tym mam znajomego z tego kraju, pisał, że w Albanii nikt nie myśli w kategoriach &quot;nie ma po co (o co) grać - odpuszczamy ten mecz&quot;. Oni budują skład (podobnie jak np. Węgrzy, dawniej Szwajcarzy) na kilka lat do przodu, każdy mecz jest ważny. W kadrze jest grupa kilku bardziej doświadczonych graczy i cała rzesza utalentowanych młokosów, którzy pierwsze szlify piłkarskie zbierali np. w Niemczech. Federacja albańska zbiera info o takich zawodnikach i zaprasza ich do kadry. Albania ma szansę stać sie solidną europejską firmą. Mecz z Białorusią będzie jednym z przystanków. Albańczycy wygrają to spotkanie ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
W tym temacie nie podajemy suchych typów! Kolejne tego typu posty będą kasowane!

EDIT TBM: Posty z suchymi typami w tym temacie były już kilkukrotnie usuwane, a wiadomości dla użytkowników były przesyłane na priv ;) Proszę o choćby krótkie skomentowanie dlaczego typujemy tak a nie inaczej. I oczywiście jest to temat dot. eliminacji do ME 2008r. więc proszę nie podawać tutaj typów z tenisa jak to miało miejsce dziś.. ;)

snajper 322

snajper

Forum VIP
W tym temacie nie podajemy suchych typów! Kolejne tego typu posty będą kasowane!
Hehe nowy jestem i ta wiadomosc pewnie do mnie

Stawka 5zł
Polska - Belgia [1] 1.45
Czechy - Slowacja [1] 1.45
Norwegia - Turcja (1p) [X] 2.00
Szkocja - Włochy (1p) [X] 2.05
Wygrana 38.80 zł
Polska - Belgia [1]
Niewyobrazam sobie innego wyniku niz zwyciestwo naszych pilkarzy. Historia tak sie ulozyla ze awans mozemy swietowac u nas przy 47 tys publicznosci

Czechy - Słowacja [1]
Po zwyciestwie nad Niemcami beda pewnie rowniez wygrac u siebie ze Słowacja ze swoim sasiadami. No i pewnie beda walczyc o 1 miejsce w grupie

Norwegia - Turcja (1p) [X]
Szkocja - Włochy (1p) [X]

Niespodziewalbym sie w tych meczach jakis ataków zaraz po pierwszym gwizdku sedziego ???? Raczej te druzyny beda sie wzajemnie obserwowac i zabezpieczac tyly zeby nie stracic glupia bramki. W 2 polowie zaczna dopierow atakowac :p

B 0

bozenadeszcz1

Użytkownik
Witam wszystkich
Jestem kompletnie nowa na tym forum. Nigdy wcześniej nie grałam na poważnie u buków, a jeżeli jużo ostawiałam jakieś mecze, to z reguły nieprzemyślane, za małą stawkę i nie wygrywałam ???? Postanowiłam to zmienić. Usłyszałam o bonusie BWIN (czyli 50% gratis). Mam już za sobą rejestrację i wpłatę (200 zł + 100 zł bonus), czyli jeszcze tylko muszę obrócić te 3 mecze na pewniaki i wyciągnąć 100 zł więcej:] I przechodząc do sedna sprawy, owe podane przeze mnie mecze sę &quot;pewne&quot;??
Finlandia - Azerbejdżan
Portugalia - Andora
Nie liczy się kurs, liczy się prawdopodobieństwo ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Witamy na forum! ;)

Portugalia gra z Armenią, a nie z Andorą ale to nie zmienia faktu, że prawdopodobieństwo wygranej piłkarzy z Półwyspu Iberyjskiego jest bardzo duże. Już przed eliminacjami wielu wskazywało Portugalię na zwycięzcę naszej grupy i kto wie czy tak właśnie eliminacje się nie skończą. Aby tak się stało Polska musi stracić punkty w jednym ze spotkań (Belgia, Serbia), a Portugalczycy muszą wygrać oba mecze (Armenia, Finlandia). Taki scenariusz wydaje się być możliwy, ale ja mam nadzieję, że przez dwie wygrane Polaków nierealny do spełnienia ;) Mimo to Portugalczycy powinni wygrać oba mecze, w tym jutrzejszy z Armenią i pewnie awansować do mistrzostw Europy ;)

Kurs na zwycięstwo do zachwycających jednak nie należy... ale jesli chodzi o prawdopodobienstwo to dawałbym ok 90% szans ;P

Finowie podejmują jutro Azerów, ktorzy w kazdym meczu brak zaawansowania technicznego muszą nadrabiać walecznością i sercem do gry. Udowadniali już, że potrafią zdobywać punkty, ale dotąd głównie na własnym boisku. W pojedynku w Helsinkach z Finami nie mają raczej wielkich szans na zdobycie punktow, ale piłka jest okrągła... ;P Mimo to warto zwrocic uwagę na fakt iż Finowie do tego meczu przystępują mocno umotywowani i w najsilniejszym składzie więc zwycięstwo wydaje się być prawdopodobne ;) Ale szanse dawałbym trochę mniejsze niz na wygraną Portugalii ;))

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
Izrael - Rosja typ: 1X
Jak najbardziej popieram typ 1X na Izrael. Nie stawial bym w tym meczu na zwyciestwo Rosjan tak jak widzialem tu w tym temacie kilka propozycji. Izrael jest bardzo ciezkim terenem do gry i rosjanie nie beda mieli tak latwo. Nie wyobrazam sobie zeby Anglicy nie zagrali w finalach mistrzostw europy i mysle tak jak napisal uzytkownik milenium ze anglicy beda mieli wielkiego fuksa i uda im sie awansowac. W tym meczu rowniez wielce prawdopodobny jest under 2,5 wiec takze polecam ten typ.

Polska - Belgia typ:1
W tym meczu nie ma innej mozliwosci jak tylko nasza wygrana ktora zapewni na pierwszy w historii udzial w mistrzostwach europy. Za Polska przemawia chocby to ze w kadrze Belgii wielu zawodnikow ma problemy z kontuzjami i nie wystapia w tym meczu. Problemy ze zdrowiem maja min: Wesley Sonck, Francois Sterchele i bramkarz Geert De Vliegera. Slyszalem ze w druzynie Belgii sa kolejne oslabienia ale nie potwierdzam tej inf na 100%.

nowak 0

nowak

Użytkownik
W ttej serii spotkań wybrałem 4 spotakania które wydają mi sie ze są warte zagrania. Oto one
Albania-Bialorus ponizej(2,5) - 1,60 .( 2:4) ⛔
Albania w tych elilminacjach nie grała słabo, można nawet powiedziec ze grali całkiem przywoicie zdobywając w 10 meczach 11 punktów. Wygrywając dwa mecze i remisując 5. W tych wszystkich meczach meczach Albania strzeliła tylko 9 bramek a straciła jeszcze mniej bo tylko 8. Co do Białorusi to te eliminacje sa w ich wykonaniu bardzo słabe w 10 meczach zdobyli tylko 7 punktów. Co do bramek to strzelili ich 11 a stracili 20. W ostatnim meczu Białoruś na własnym terenie ulegli Luksemburgowi 0:1 !!! czyli z najgorszym zespołem z którym to Albania dwa razy wygrywała do 0 !!!. Wydaje mi sie ze Albania wygra to spotkanie skromnie. Dlatego miom typem jest typ ponizej 3 goli w meczu, jest to chyba mniej ryzykowny typ niz stawianie na zwyciestwo Albanii która notuje bardzo duzo remisów. Tak wiec Under 2,5.

Macedonia - Chorwacja poniżej (2,5) - 1,75 (2:0) ✅
Kolejnym typem jest takze typ na ilosc bramek a mianowicie ze nie padnie ich 3 w meczu Macedoni z Chorwacją. Chorwaci jak i Macedończycy nie grają juz o nic. Chorwacja jest juz pewna awansu natomisat Macedonia musi czekac na kolejnne eliminacje. Macedonczycy strzelili 10 bramek natomiast stracili ich 11 czyli dosc mało, Chorwacja natomiast bramek zdobyła az 25 a straciła tylko 4. Jako ze dla obu ekip jest to mecz o nic mysle ze Chorwaci bramki nie stracą natomiast Macedonia bramke moze stracic ale mysle ze góra jedna...

Polska - Belgia 1 - 1,47 (2:0) ✅ ✅ ✅
Chyba kolejny typ jest oczywisty - Polska-Belgia. W tym meczu gram oczywiscie na Polaków i nawet nie przyjmuje do wiadomosci ze Nasi tego meczu nie wygrają. Jets to najwazniejszy mecz dla tych chłopakow i mimo tej presjii która bedzie ciązyła na polskich piłkarzach to i tak pokaża charakter i jesli nie umiejętnosciami (które i tak mamy wieksze od Belgów) to ten mecz wygramy wolą walki i ambicją.
Polska w finałach Mistrzostw Europy !!!

Hiszpania - Szwecja 1 - 1,63 (3:0) ✅
No i w końcu ostatnim typem jest zwycięstwo Hiszpani w meczu ze Szwecją. Trener reprezentacji Hiszpanii Luis Aragones cały czas powtarza, że ambicją zespołu jest odniesienie dwóch zwycięstw na koniec eliminacji i zajęcie pierwszego miejsca w grupie. - Jesteśmy w tym roku najlepszym zespołem, spośród dziesięciu spotkań wygraliśmy osiem i dwa zremisowaliśmy. Nie zważając na to, że Szwecja też gra o awans musimy postawić na swoim i zdobyć komplet punktów - deklaruje Aragones. Wydaje mi sie ze Hiszpanie którzy ostatni są na fali pokaża dobry futboll i spowodują ze kibice po wyjsciu ze stadionu bedą swiętowali zwyciestwo nad Szwecją.
Skład Hiszpani: ęłęóCasillas - Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila, Albelda, Iniesta, Xavi, Fabregas, Silva, Villa

Nie jest zle na 4 typy weszły 3 czyli skutecznośc 75 % :jezora:

brigantos 0

brigantos

Użytkownik

Tak jak juz pisałem w jednym watku na ławce trenerskiej Albani zabraknie Otto Barica ktory nie bedzie mogł mieć żadnego kontaktu z zawodnikami w trakcie meczu,ani tuż przed,wiec można powiedzieć że jest to duze osłabienie Albani nie warte grania tego meczu

deniak 0

deniak

Użytkownik
Sporo ludzi stawia na zwycięstwo Hiszpan - w moim odczuciu jest to typ bardzo ryzykowny. Szwedzi łatwo skóry nie sprzedadzą, dobre mecze na wyjazdach w tych eliminacjach to dla nich chleb powszedni, świadczy o tym chociażby najlepszy bilans takowych w ich grupie. Co prawda z kadry odpadli Linderoth i Elmander, ale wszyscy wiemy co potrafi Ibrahimovic gdy jest w dobrej formie. Jak dla mnie całkiem realnym wynikiem na Santiago Bernabeu jest remis. ????

sawas 27

sawas

Użytkownik

Tak jak juz pisałem w jednym watku na ławce trenerskiej Albani zabraknie Otto Barica ktory nie bedzie mogł mieć żadnego kontaktu z zawodnikami w trakcie meczu,ani tuż przed,wiec można powiedzieć że jest to duze osłabienie Albani nie warte grania tego meczu
Rzeczywiście lepiej zagrać Portugalię, Finlandię i inne 1,0x... 1,9 na taki mecz to grzech nie zagrać. Nie wejdzie to trudno, wejdzie: będziesz wściekły, że nie zagrałeś... Barić nie gra :p

brigantos 0

brigantos

Użytkownik
a czy ja czlowieku coś takiego napisałem ze gram na Portugalie Finlandie,sam jestem przeciwnikem gry po gównianych kusach a ty mi jeszcze wyjezdzasz z takim tekstem,i co z tego że kurs 1,90 brak takiego autorytetu dla Albani jak Otto Barica na ławce trenerskiej to jest bardzo duze osłabienie,wystarczy pomyśleć co by było gdyby np.na lawce reprezentacji polskiej nie było Benhakeera,który gdy nieszło reprezentacji to potrafi w przerwie zmienić diametralinie oblicze gry druzyny,a gdy brakuje takiego postaci ekipa wiele traci,nawet wiecej niż brak kluczowego zawodnika w druzynie,ale jeśli dla ciebie to niewiele znaczy no to masz grube analizy

sawas 27

sawas

Użytkownik
Skoro uważasz Otto za wielki autorytet to nie zapomnij, że ma kilka dni z drużyną podczas zgrupowania. Może wszystko - przeanalizować większość możliwych scenariuszy gry, uczulić asystentów na taki czy inne sytuacje, opracować właściwie cały przebieg spotkania. Te 90 minut na boisku + 15 w szatni z pewnością będą ważne, ale bez przesady. Trener sam nie wygra tego meczu...
Zgodzę się z Tobą, że brak trenera na ławce to osłabienie reprezentacji Albanii, także psychiczne. Wiem co masz na myśli, a przykład Benhakkera doskonale oddaje twój tok myślenia i jest on, również wg mnie, jak najbardziej słuszny. Nie sądzę jednak, by ta absencja Barica uniemożliwiła Albańczykom odniesienie zwycięstwa. Będzie trudniej, ale bez przesady. Tak jak napisałem - zastanawiałbym się przy kursie &lt;1,5; jest 1,9 więc polecam.
Do tego chyba jeszcze dorzucę jakiś under. Może Chorwacja albo Rosja. Nie wiem, zastanowię się :]

brigantos 0

brigantos

Użytkownik
Wiadome że brak Barica na ławce nie przesądza o losach tego meczu,ale napweno w pewnym sensie zmniejsza szanse Albanii,co nie znaczy że uważam że napewno przegraja ten mecz,sam stawiał bym na Albanie,ale w takiej sytuacji wole poszukać czegoś pewniejszego

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom