W ttej serii spotkań wybrałem 4 spotakania które wydają mi sie ze są warte zagrania. Oto one
Albania-Bialorus ponizej(2,5) - 1,60 .( 2:4)
Albania w tych elilminacjach nie grała słabo, można nawet powiedziec ze grali całkiem przywoicie zdobywając w 10 meczach 11 punktów. Wygrywając dwa mecze i remisując 5. W tych wszystkich meczach meczach
Albania strzeliła tylko 9 bramek a straciła jeszcze mniej bo tylko 8. Co do Białorusi to te
eliminacje sa w ich wykonaniu bardzo słabe w 10 meczach zdobyli tylko 7 punktów. Co do bramek to strzelili ich 11 a stracili 20. W ostatnim meczu
Białoruś na własnym terenie
ulegli Luksemburgowi 0:1 !!! czyli z najgorszym zespołem z którym to Albania dwa razy wygrywała do 0 !!!. Wydaje mi sie ze Albania wygra to spotkanie skromnie. Dlatego miom typem jest typ ponizej 3 goli w meczu, jest to chyba mniej ryzykowny typ niz stawianie na zwyciestwo Albanii która notuje bardzo duzo remisów. Tak wiec Under 2,5.
Macedonia - Chorwacja poniżej (2,5) - 1,75 (2:0)
Kolejnym typem jest takze typ na ilosc bramek a mianowicie ze nie padnie ich 3 w meczu Macedoni z Chorwacją. Chorwaci jak i Macedończycy nie grają juz o nic. Chorwacja jest juz pewna awansu natomisat Macedonia musi czekac na kolejnne
eliminacje. Macedonczycy strzelili 10 bramek natomiast stracili ich 11 czyli dosc mało, Chorwacja natomiast bramek zdobyła az 25 a straciła tylko 4. Jako ze dla obu ekip jest to mecz o nic mysle ze Chorwaci bramki nie stracą natomiast Macedonia bramke moze stracic ale mysle ze góra jedna...
Polska - Belgia 1 - 1,47 (2:0)
Chyba kolejny typ jest oczywisty -
Polska-
Belgia. W tym meczu gram oczywiscie na Polaków i nawet nie przyjmuje do wiadomosci ze Nasi tego meczu nie wygrają. Jets to najwazniejszy mecz dla tych chłopakow i mimo tej presjii która bedzie ciązyła na polskich piłkarzach to i tak pokaża charakter i jesli nie umiejętnosciami (które i tak mamy wieksze od Belgów) to ten mecz wygramy wolą walki i ambicją.
Polska w finałach Mistrzostw Europy !!!
Hiszpania - Szwecja 1 - 1,63 (3:0)
No i w końcu ostatnim typem jest zwycięstwo Hiszpani w meczu ze Szwecją. Trener reprezentacji Hiszpanii Luis Aragones cały czas powtarza, że ambicją zespołu jest odniesienie dwóch zwycięstw na koniec eliminacji i zajęcie pierwszego miejsca w grupie. - Jesteśmy w tym roku najlepszym zespołem, spośród dziesięciu spotkań wygraliśmy osiem i dwa zremisowaliśmy. Nie zważając na to, że
Szwecja też gra o awans musimy postawić na swoim i zdobyć komplet punktów - deklaruje Aragones. Wydaje mi sie ze Hiszpanie którzy ostatni są na fali pokaża dobry futboll i spowodują ze kibice po wyjsciu ze stadionu bedą swiętowali zwyciestwo nad Szwecją.
Skład Hiszpani: ęłęóCasillas - Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila, Albelda, Iniesta, Xavi, Fabregas, Silva, Villa
Nie jest zle na 4 typy weszły 3 czyli skutecznośc 75 % :jezora: