Gibraltar vs
Niemcy
Faworyt jest oczywisty, więc tu rozwodzić nad typem 1x2 nie ma się co rozwodzić. Jak już pisałem w dziale meczów towarzyskich większość reprezentantów Niemiec jest na urlopach, więc zagrają zmiennicy, którzy ostatnio polegli w meczu z Australią (1:2). W tym meczu nie przewiduje jakieś masakry bramkowej.
Niemcy bez klasycznego napastnika.
Przewidywalny skład: Weidenfeller - Rudy, Mustafi, J. Boateng, Hector - B. Schweinsteiger, Khedira - Bellarabi, Özil, Schürrle - M. Götze .
O Gibraltarze ciężko coś pozytywnego napisać, ostatnio strzelili bramkę Szkocji i ich gra wygląda całkiem nieźle :razz:
Typy na mecz:
under 5,5 2,75
under 6,5 1,89
under 3,5 I połowa 1,47
Gibraltar +6 2,10
obie strzelą? Nie 1,15
Schweinsteiger nie strzeli 1,72
zachciało im się strzelać w drugiej połowie :/
Niemcy są pod formą, po sukcesie w MŚ drużyna jest w przebudowie po odejściu kilku zawodników. Dla graczy Gibraltaru ten mecz będzie wielkim wydarzeniem motywacji na pewno nie zabraknie dopóki będą mieli siły nie powinni stracić zbyt wielu bramek( dlatego typ under w I połowie). W pierwszym meczu raz zagrozili bramce Neura (ale co to był za strzał ???? ),
Schweinsteiger nie jest wybitnie bramkostrzelny w tym sezonie 5 bramek, stawiam bo kurs dla mnie całkiem przyjemny i raczej inni będą odpowiedzialni za strzelanie bramek choćby przy stałych fragmentach.
Armenia vs
Portugalia
W pierwszym meczu Portugalczycy u siebie męczyli się niemiłosiernie , ale w końcówce wcisnęli na 1-0 i tak się skończyło. W dzisiejszym meczu myślę, że scenariusz będzie podobny o ile szybko nie padnie bramka. Wiadomo na kim się opiera gra reprezentacji. Armenia trudny teren, ale jestem w stanie zaufać i postawić czystą 2 po całkiem niezłym kursie
1,45 do tego dorzucam under 2,5
1,75 dla mnie jak najbardziej do gry. Do tego można grać na bramkę Ronaldo
1,78 (do Schweinsteigera idealny dubel) .
Hiszpania spokojnie powinna sobie poradzić na wyjeździe ze słabą Białorusią ( 4 pkt w 5 meczach). Trener Hiszpanów zrobił przegląd wojsk w meczu z Kostaryką wygranym 2-1. Z Białorusią już żadnych kombinacji na pewno nie będzie i od początku zagrają tacy gracze jak Busquets , Iniesta, Silva czy Morata.
Hiszpania jak Kliczko w boksie czyli pełna kontrola gry i "nie dać się trafić".
Typy:
Hiszpania 1,27
Gospodarze strzelą? Nie
2
Morata gol niestety nie ma w óni, ale polecam zagrać jak ktoś ma okazję bo gość jest w wielkiej formie.
Hiszpania handi 1:0
1,84
Jeszcze nie tak dawno kurs
1,4 na Greków z Wyspami Owczymi brałbym z pocałowaniem ręki, ale wiadomo co się stało z tą reprezentacją równia pochyła. Ja w tym meczu nic nie ruszam, chyba że jakieś undery.
Może popołudniu coś dopiszę.