q7dwa9
Użytkownik
sprawdzaj też twittera w piłce jak są mecze strony klubowe podają składy może w kosza też tak jestOrientuje się ktoś gdzie znajdę skład Serbii??? Z gory dziękuje u przepraszam
sprawdzaj też twittera w piłce jak są mecze strony klubowe podają składy może w kosza też tak jestOrientuje się ktoś gdzie znajdę skład Serbii??? Z gory dziękuje u przepraszam
Tak, wszystkie spotkania z pierwszej rundy są wliczane do kolejnej.Wg flashscore mecze Polski z Kosowem wliczają się do drugiej fazy (Kosowo odpadło w pierwszej). Takie są zasady, czy babol na flashscore?
OK, skończyło się łomotem, tak jak przypuszczałem (dać sobie wcisnąć ponad 100 pkt to jednak trochę wstyd...), niemniej oglądając ten mecz, po 1. połowie przecierałem momentami oczy ze zdumienia. Nasi grali naprawdę świetnie. Dużo lepiej niż na wspomnianym przeze mnie eurobaskecie. A rywal był raczej silniejszy niż kilka ekip tam (Brooks to naprawdę kawał kocura, Della Valle to taki euro-Korver). Szkoda, że przy tak wybitnym dniu AJ Slaughtera na nic się zdał jego wyczyn. Coś zdechło w 2. połowie, oby dali radę to efektywnie przeanalizować. Jakieś szanse na awans jeszcze są.Włosi mają naprawdę mocną pakę, nawet bez posiłków z NBA, jeszcze teraz doszedł naturalizowany Brooks (ostatni sezon Malaga), więc mają z kogo wybierać. Tutaj każdy inny wynik niż w miarę pewna wygrana gospodarzy, byłby sporym zaskoczeniem.
Slaughter świetny mecz i tylko szkoda, że tak długo nie było go z reprezentacją - tutaj ten konflikt FIBA Euroliga swoje niestety robi. Może jakby z Waczyńskim wcześniej dołączyli do kadry, może gdyby był jeszcze Lampe, ale to wszystko tylko może... Też po cichu liczę, że jeszcze powalczą, chociaż sytuacja mega trudna.OK, skończyło się łomotem, tak jak przypuszczałem (dać sobie wcisnąć ponad 100 pkt to jednak trochę wstyd...), niemniej oglądając ten mecz, po 1. połowie przecierałem momentami oczy ze zdumienia. Nasi grali naprawdę świetnie. Dużo lepiej niż na wspomnianym przeze mnie eurobaskecie. A rywal był raczej silniejszy niż kilka ekip tam (Brooks to naprawdę kawał kocura, Della Valle to taki euro-Korver). Szkoda, że przy tak wybitnym dniu AJ Slaughtera na nic się zdał jego wyczyn. Coś zdechło w 2. połowie, oby dali radę to efektywnie przeanalizować. Jakieś szanse na awans jeszcze są.
typujesz na Polskę (+6,5) a grasz na 2????Polska - Chorwacja
typ: Polska (+6,5) 2
bukmacher: fortuna
Myślę, że taka linia to czyste value. Chorwaci nas niszczą pod koszami, Saric, Zubac,Zizic. Polacy wyglądają na tym polu druzgocąco źle. Hrycaniuk na dobrą sprawę nie powinien w ogóle grać w reprezentacji, a z przymusu gra w pierwszej piątce. Z Włochami nie zaprezentował po prostu nic, w 2 połowie Melli łatwo go zaskakiwał rzutami z półdystansu. Nie będę zaskoczony, jeśli dużo piłek będzie iść właśnie do tej trójki znanej z parkietów NBA. Na obwodzie Chorwaci dysponują graczem dużo wszechstronniejszym niż DelllaValle, który rzucił nam 8 trójek. To Bojan Bogdanovic, super strzelec Indiany Pacers. Jego 20+ można w zasadzie być pewnym, bo opócz trójek, potrafi zaskoczyć też twardym wejściem pod kosz i wymuszeniem faulu. Z obwodu straszy trójkami również Simon i nieprzeciętny, mobilny, Sarić, gracz o uznanej w światku NBA klasie, który jest kolejnym dowodem na świetne szkolenie w krajach byłej Jugosławii. On się juz zadomowił w S5 76-ers, a u boku Embiida i Simmonsa odradza "szóstki" z niebytu. Wprawdzie jest tam tez niejaki Bilinovac, który nie do końca sprawdził się w Treflu Sopot, ale o ile go pamiętam, imponował w PLK defensywą. Taką też rolę pełni w kadrze Chorwacji, bo od rzucania punktów tam są inni. Nasi na obwodzie nie mają złych zawodników: Łączyński, Waczyński, Slaughter, Ponitka. Jest komu grozic rzutami z dystansu. Ale bez wsparcia ze strony podkoszowych i kiepskiego zastawiania własnej tablicy, co pokazali nam Włosi, szans na powalczenie z Chorwatami nie widzę. Jeżeli przegraliśmy wysoko z Litwą B/C,. dlaczego mamy powalczyć z Sariciem, Bogdanoviciem i spółką? Dla mnie czyste value.
No o to chodzi jak się gra handicap ... Poczytaj trochę o handicapach Typ spoko. Chorwacja mocny skład, siedem punktów powinni spokojnie zrobićtypujesz na Polskę (+6,5) a grasz na 2????