>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje do MŚ 2014 - 26.03.2013 (Europa)

Status
Zamknięty.
K 358

koeman66

Użytkownik
Dzisiaj postawilem na:
Danie - bo naprawde wzieli sie do roboty i powinni dzisiaj pokonac Bulgarie, ktora jest slaba jak byla slaba i jej obecne miejsce w tabeli nie przedstawia prawdziwej wartosci tej ekipy, poza tym kurs ponad 1.7 w roznych bukach na czysta jedynke to fajna opcja
Ukraine - i tutaj popelnilem chyba blad, stawiajac na azjatycki hc -2, gdyz ta Ukraina to dla mnie nygusy co pokazaly w Warszawie, strzela bramke i jakos leci, pewnie wygraja ale cos czuje, ze gora dwoma bramkami, chociaz po zwyciestwie w tak waznym meczu w Polsce moga byc nabuzowani jak diabli!
Anglie - tutaj zwyciestwo z opcja remis nie ma zakladu, gdyz Czarnogora to teren trudny i dla anglikow co pokazala historia bezposrednich pojedynkow, ale mimo tego predzej win Anglii niz win Czarnogory i tak to widze, wiec draw no bet zagrac mozna...
Hiszpanie - oni lubia takie mecze, ja postawilem X2 i mysle, ze to wejdzie, remis jest najbardziej prawodpodobny, ale remisow nie stawiam prawie nigdy
Belgie - nie ma o czym mowic, druzyna o klase lepsza od Macedonii, mloda druzyna, skazana na wystepy w imprezach mistrzowskich, ogolnie odrodzenie belgijskiego futbolu, swietna pozycja w grupie i zwyciestwo w zeszly piatek w Macedoni 2-0, wiec jak moga dzis nie wygrac???
Wlasnie ogladam na live dwa mecze, Portugalii i Estonii i radze stawiac ich zwyciestwa, Andora gra nie jak San Marino, biegaja po calym boisku to sie i zmecza, a estonczycy wykorzystaja to predzej czy pozniej, azerowie to samo, wiec win Portugalii to oczywistosc
A teraz co sie mi nie podoba i w/g mojej skromnej opini na co musicie uwazac:
Turcja - zespol zagadka, graja piach, podobnie nieobliczalni jak madziarzy, dlatego wynik meczu turkow z wegrami to wynik zagadka, zdecydowanie no bet
Holandia - radze uwazac, sytuacje maja kapitalna (komplet wygranych), a Rumunia to nie jakies wapno, moga jakims sposobem wywiezc punkt, wiec za tak niski kurs na oranje nie warto jest grac, chyba ze handicapy ale to na wlasna odpowiedzialnosc
Serbia - zdecydowanie no bet
Niemcy i Wlochy - Niemcy nie warto ze wzgledu na kurs, najwyzej hc - 3, wiecej bym nie probowal, co do Wloch to moga zadowolic sie jedno lub dwubramkowym zwyciestwem - wystarczy spojrzec na historie meczy Malta - Wlochy, szczegolnie prestizowych dla gospodarzy
Irlandia - to ekipa o podobnym potencjale i filozofii furbolu co austriacy, nie ruszam, ale remis najbardziej prawodpodobny
Irlandia Polnocna - nie wiadomo co o nich myslec, potrafia zremisowac z Luksemburgiem i zremisowac w Portugalii, zespol zagadka, a Izrael to sredniactwo nad sredniactwem
Walia - zacheca granie na Chorwacje, zwazywszy na ich ostatni wystep i miejsce w tabeli, odstrasza mecz w Walii no i jakby nie patrzec to na razie trzecie miejsce w grupie maja, szkotow pokonali wiec nie sa tacy zli

Otrzymane punkty reputacji: +3
P 6

pulpecik

Użytkownik
Jak najbardziej popieram. Izrael wcale nie jest taki mocny, a remisami Irlandczyków Północnych z ogórkami typu Luksemburg i Azerbejdżan też nie ma się co sugerować, bo też zremisowali na wyjeździe z Portugalią (i prowadzili 1:0 w tym meczu aż do ok. 80 minuty) I jeśli tylko Irlandia Pn. podejdzie do tego meczu bardzo poważnie, to u siebie potrafi czynić cuda i jest w stanie wygrać z każdym. W ostatniej dekadzie w meczach o punkty Irlandia Pn. wygrywała już u siebie z Hiszpanią, Anglią, Szwecją (no i z Polską ????
ogladalem mecz izraela z portugaliu i co hmm co prawda portugalia nie prezetuje nigdy formy na eliminacjach ale remis byl duza niespdzianka dla duzej ilosci osob remis wywalczony 92 minucie co prawda nie przyczepiam sie do tego gra sie do konca ;) pozatym mozna dodac najwieksza srednia liczba goli na mecz izraela co prawda na takich typowo z drozynami o klase slabszymi moim zdaniem izrael zagra na 120 % jak chce cos znaczyc w tej grupie ( dopiero zaczynam bawic sie w analizy wiec prosze mnie nie karcic odrazu ) ;)

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Danie - bo naprawde wzieli sie do roboty i powinni dzisiaj pokonac Bulgarie, ktora jest slaba jak byla slaba i jej obecne miejsce w tabeli nie przedstawia prawdziwej wartosci tej ekipy, poza tym kurs ponad 1.7 w roznych bukach na czysta jedynke to fajna opcja
ja nie widzę value w zwycięstwie Duńczyków. Duńczycy zagrają bez Krohn-Deliego, a Eriksen jak znajdzie sie w kadrze, to zacznie na ławce pewnie. Pomimo wygranej z Czechami nie przemawia do mnie nagły hurra-optymizm za Duńczykami. Z tą słabością Bułgarów trochę za mocno powiedziane, bo pod wodzą Peneva poczynili postępy i zespół gra poukładaną piłkę. Zagrali dobry mecz z Włochami, gdzie zdołali wyrównać. Włosi przy drugiej bramce bardzo szczęśliwie wyszli na prowadzenie i pomimo, tego Bułgarzy zdołali doprowadzić do wyrównania, a mieli nawet szanse, na 3-2 po kontrze i strzale Manoleva wyjętym przez Buffona. Z Czechami mieli parę sytuacji, które powinny się skończyć bramką. Duńczycy nie prezentują niczego specjalnego i w meczu z Czechami po prostu wyczekali sytuacji - świetnie zagrał Cornelius. Do meczu z Czechami nie wygrali od 8 spotkań i zespół nie jest w formie, do tego bez Krohn - Deliego będą problemy w ataku. Duńczycy muszą zaatakować, by ten mecz wygrać, a Bułgarom odpowiada tu remis. Danii w sumie także, bo nie grali jeszcze z dwoma najsłabszymi zespołami w grupie. Inna sprawa, to taka, że w pierwszym spotkaniu nie potrafili pokonać Bułgarów z przewagą zawodnika. Zespół bułgarski jest młody i mogą nie wytrzymać presji, jednak Duńczycy jak dla mnie w formie nie są i jednak jaskółka wiosny nie czyni - zwycięstwo z Czechami. Bułgarzy są poukładani taktycznie, a Dania może mieć problemy grając w roli faworyta i jak będą musieli zaatakować. Bez Eriksena i Krohn - Deliego może być ciężko. Bułgarzy nie powinni się zamurować, bo oni także zagrają o trzy punkty - po dobrych występach mają znowu szanse pokazać się na dużej imprezie. 4 spotkania między tymi zespołami w Kopenhadze zakończyły się remisami - co podaje tak na marginesie, nie jako argument. Skłaniałbym się tu ku remisowi, handi (+0.75) jednak wystarcza. Jeżeli Dania wygra, to myślę, że nie więcej niż jedną bramką.
▶ Bułgaria (+0.75) @ 2.05 pinnacle ✅
FT: 1-1
EDIT: według http://www.uefa.com/worldcup/season=2014/matches/live/day=9/session=1/match=2008560/matchcenterlight/index.html Krohn-Deli i Eriksen jednak grają, jako, że leczyli urazy w pełni dyspozycji mogą nie być, dlatego argumentacje częściowo podtrzymuje

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom