Mołdawia -Czarnogóra
Tak samo jak dla większość uważam, że 3 pkt wyjadą do Czarnogóry. Drużynę z Czarnogóry kojarzę z poprzednich eliminacji jako minimalistów tzn. mało strzelają , mało tracą. Oczywiście największa moc tkwi w dwóch napastnikach Jovetic- Vucinic, ale także młody Savić w Fiorentinie radzi sobie bardzo dobrze. O drużynie z Mołdawii nie mogę za wiele napisać, sami anonimowi zawodnicy , wyniki także nie przemawiają za nimi (ostatnia porażka z Kazachstanem 1-3) Stawiam na 0-1, 0-2 kurs 1,6
unibet do dubelka wydaje się być dobrym rozwiązaniem.
Norwegia-Albania
tragedia..
Po losowaniu Norwegowie na pewno mogli być zadowoleniu, bo grupa co tu dużo mówić jest po prostu słaba. Będą walczyć o 1 miejsce z drużyną Szwajcarii. Drużyna w składzie nie ma jakiś wielkich gwiazd, do zawodników wyróżniających się można zaliczyć Abdellaoue grającego na co dzień w drużynie Hannoveru (7 bramek w tym sezonie). Drużyny takie jak Albania są najgroźniejsze w meczach u siebie (na razie jedyne punkty , które zdobyli to właśnie po meczach u siebie 3-1 z Cyprem, 1-0 ze Słowenią) Tak jak wspominałem na początku grupa jedna z najsłabszych. Każdy właściwie można wygrać z każdym co już pokazały wyniki w tejże grupie.Podsumowując gospodarze mocni u siebie, Albańczycy mniej groźni na wyjazdach, liczę na skromne zwycięstwo gospodarzy. W tym momencie 1,4
Unibet dupy nie urywa, ale do dubla polecam.
Chorwacja -
Serbia
Święta wojna, stadion otoczony policją, wojskiem atmosfera na pewno będzie gorąca. Uważam, że gwiazdy Chorwatów (Modric, Mandzukic, Jelavic i jeszcze można by wymieniać) zrobią różnice i ostatecznie pogrążą swoich rywali. Na tym etapie eliminacji mają 6 pkt przewagi i mają tyle samo pkt co Belgowie po 10. Swój stadion, kibice, dobra forma największych gwiazd powinna przeważyć szale na korzyść gospodarzy. Kurs 1,75 oczywiście
Unibet
Suche typy: Hiszpania z jakimś wyższym handi ???? parodia, Francja, Holandia (jak kiedyś mogłem wymienić całą "11" tak teraz to wielu zawodników jest dla mnie zagadkom , może dlatego, że nie interesuje się ich ligom)
Zawsze szukam meczów w którym może paść dużo bramek, tak w tej ofercie nie widzę jakoś wybijającego się pod tym względem poza oczywiście zdecydowanymi faworytami, ale kursy mizeria :?
Oczywiście trzymam dzisiaj kciuki za Naszych, bo mam w nich trochę złotych, ale to już inny temat
Śmiać mi się chcę jak pomyślę o tym jaką wiarę miałem przed meczem????
Teraz z San Marino wygramy 10-0 i nasi będą w siódmym niebie