Ja puszczam taka tasiemke za 2 dyszki, ktora mam nadzieje, ze wejdzie. Ale no bez jaj, jak to nie wejdzie to ja juz nie wiem co ma wejsc
Litwa -
BiH 1.33
Norwegia -
Islandia lub Remis 1.55
Rumunia -
Estonia 1.16
Bulgaria -
Czechy lub Remis 1.61
Anglia -
Polska(+3) 1.40
Belgia -
Walia Belgia over 1.5 gola 1.30
Hiszpania -
Gruzja(+4) 1.57
(Poza Europa, ale na kuponie) Ghana - Egipt
BTS 2.20
Pokrotce o kazdym meczu.
Bih - Juz zostal zanalizowany wielokrotnie przez innych przedemna. Coz, okropnie slaba
Litwa niegrajaca o nic - z drugiej strony Bih ktora musi wygrac, bo wie, ze
Grecja wygra na 99.9% z Liechtensteinem.
Islandia(Remis) - Wzialem podporke, aczkolwiek jestem w 75% pewny, ze
Islandia sobie poradzi z kiepskimi Norwegami. Musza sie postarac o zwyciestwo, aby nie dac sie przegonic Slowenii. Dodatkowo
Norwegia o nic nie gra i nawet mozliwe jest, ze po 'skandynawskiej znajomosci' dadza z siebie 30%. We wszystkich meczach wzialem do kuponu tylko te w ktorych maja one jakies znaczenie.
Rumunia - Bez zbednego rozpisywania sie. Must win match zeby grac w barazach przy pomyslnych wiatrach. Musza wygrac i czekac na wyniki reszty meczow.
Czechy(Remis) - Szczerze? Argument, ktorym sie sugeruje: Mistrzostwa Swiata bez Czechow? No jakos tak dziwnie ???? A tak bardziej 'sportowo' Czesi maja duze szanse na baraze podobnie jak Bulgarzy. Po prostu musza wygrac ten mecz. Przegrany sie zegna. Wzialem podporke zeby miec 66.6% szans. H2H na korzysc Czechow. Troche szczescia sie przyda aczkolwiek nie sadze, ze Bulgarzy zagraja dobrze. Szczegolnie po ostatnim meczu z Armenia..
Polska(+3) - Tak,tak.. Na poczatku mialem dac Angoli po kursie 1.22, bo jest to moja ulubiona reprezentacja od kiedy zaczalem ogladac pilke nozna. Ale nie sadze, zeby rozprawili sie z naszymi roznica 4 bramek. Nawet w meczu z kiepska Czarnogora wygrali 4:1 z tymze bramka strzelona z karnego po idiotycznym faulu w bodajze 92 minucie. Nasi nie grali zle z Ukraincami. Wiadomo, mecz dla Anglikow wazny, ale Polacy zawsze graja lepiej jak graja o nic(przyklad chociazby koszykarze na Eurobaskecie w ostatnim meczu w grupie) H2H wiadomo, bardzo, ale to bardzo niekorzystne, ale w ostatnich latach nie dostajemy az takich beckow od nich. Dodatkowo, mecz o nic wiec i Lewy na luzie bedzie gral a co za tym idzie moze miec 'pewniejsza noge'. To wszystko moje przypuszczenia, miejmy nadzieje, ze trafne.
Belgia over 1.5 - Belgowie niby mecz o nic, ale nie sadze, by odpuscili sobie. Beda chcieli w ladnym stylu zakonczyc
eliminacje przed swoja publicznoscia. Gdyby grali na wyjezdzie to bym nie ruszal tego meczu, ale strzelic 2 brameczki kiepskiej Walii nie powinno byc problemem.
Gruzja(+4) - Wiadomo,
Hiszpania to nie Barcelona. Hiszpanie zapewniony awans juz maja, a co za tym idzie wyjda rezerwy. Skoro podstawowi gracze mieli problem z wyklepaniem dobrej akcji to czemu rezerwy maja nie miec? Gruzja nie bedzie chciala na koniec dostac 5:0 lub wiecej wiec mysle ze sie postraja a po takim kursie to az grzech nie zagrac.
Z tego kursiwo okolo 20 czyli wygrana to 400zl. No oby jutro wszystko sie sprawdzilo, trzymajcie kciuki ???? I przepraszam za takie rozpisanie sie. Gratuluje jesli doczytales dotad ????
EDIT: Postanowilem jednak zmienic niego kupon i przy 8 meczach zarobek jest o ciupine wiekszy. Dodalem mecz Ghana - Egipt BTS. Wytlumaczenie takiego wyboru jest w tym dziale w kwalifikacjach Afryki. Zdjalem z kuponu za to Slowenie(zdecydowalem, ze nie warto stawiac) i oczywiscie przy wiekszym AKO Danie oraz Wegry, bo niedaboze zremisowaliby lub przegrali to po prostu zalamka na
maxa.
EDIT2(wyniki): Pierwszy i zarazem najwyzszy kurs trafiony i to gladziutko do polowy 3:1.
Szczerze, bylem w szoku i myslalem, ze to zly sen, a raczej koszmar, gdy ogladalem mecz Belgow. Miec 25 sytuacji, w tym z 5 100% (sam na sam) i wykorzystac jedna to hanba. Jak dla mnie mogliby spalic to panstwo.