>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Eliminacje do Eurobasket Kobiet 2013

Status
Zamknięty.
B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Dawczan to ostatnia odpowiedz do Ciebie... Sam widzialem , ze zagrales na Czarnogore i w edytorze napisales wynik ostatniej kwarty jako najlepszy komentarz do tego spotkania, czyli liczyles na wygrana Czarnogory mimo slabego poczatku...
Ja nie gralem ani Polek na live ani Czarnogory... Mialem zagrana juz Czarnogore za duze pieniadze i w momencie kiedy przyjezdne przegrywaly nie bylo jak kontrowac... Druga sprawa, ze ja liczylem na zwyciestwo Czarnogory...
Tyu nie trafilem, a taka stawke gralem dlatego iz uwazam Polki za zdecydowanie slabsze od Czarnogory mimo iz dla Czarnogory w przeciwienstwie do Polek nie byl to mecz o zycie... Poza tym kurs wg mnie byl odpowiedni, gdyz sam wystawilbym na Czarnogore 1.5-1.55 i 4.5 hc...
Nie ma &quot;pewniakow&quot;...
Kto ksieguje mecz w trakcie jego trwania... NOWICJUSZ... Ktos kto wlasnie emocjonalnie podchodzi do przebiegu spotkania... Ja nikogo nie obrazam, nie frustruje sie, spokojnie sledze lub ogladam mecz... Wiadomo, ze przyjemnie sie wygrywa, ale przegrywac tez trzeba umiec... Wielokrotnie zapozyczalem typy od innych uzytkownikow... Wielokrotnie bylo to typy trafne i bledne... W przypadku sukcesu dziekowalem piszac odpowiedni komentarz, kiedy byla porazka mowilem trudno, sam zdecydowallem sie zagrac wiec pretensje moge miec tylko do siebie... Sam mam rozum i analizuje podany przez kogos typ...
Moim celem jest aby zarobic pieniadze i tylko dlatego pisze na forum
Nie spinam sie i nie wypisuje glupot...
Napisales &quot; z dosc dobrze grajaca Polska...&quot; Tak Polki pokonaly Estonki na wyjezdzie i pewnie widziales tam dosc dobra gre, tylko to byly Estonki, gdyz Polki przez caly mecz walczyly niemal jak rowny z rownym....
Dawczan kiedy bedziesz miec cos ciekawego to napisz... Bezcelowe udzielanie sie w tym temacie tylko obniza jego wartosc...
Pisze z telefonku komorkowego, pamietam iz jeden z uzytkownikow dzieli sie mniej wiecej taka mysla...
&quot;Dyskutowanie z glupim nie ma sensu, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a pozniej wygra doswiadczeniem&quot; i to jest najlepszy komentarz do Twojej aktywnosci w tym temacie...
Powodzenia.w typowaniu i wyciaganiu wnioskow z porazek i z typow podawanych przez innych...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
W ani jednym momencie nie miałem nawet 1% pretensji o ten typ...Napisałem tylko, że wygląda na to, że można przy tym typie wpisać minus i o stawce...Czy to są pretensje ? Wg mnie nie. A kto co Ci tam na privie pisał to już nie wiem. Pzdr.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Węgry+Serbia+Słowacja 1,56 Bet365 ✅✅✅
Jednak spróbuje się odkuć na tym eurobaskecie.Każda z tych ekip o awans,i każda z tych ekip ma po prostu słabszego przeciwnika.Węgry i Serbie w domu,więc to powinno być formalność.Słowacja jak dzisia wygra zapewni sobie awans a jeśli zaś przegra w ostatnim meczu zagra ze Słowenią o awans,więc imo warto dzisiaj spiąć poślady by ograć zespół słabszy niż Słowenia.

ajax123 7

ajax123

Użytkownik
Ja bym uważał z Węgrami, bo Izrael to niewygodny przeciwnik pozatym tez się liczą w walce o awans..
Izrael-Białoruś 60:58
Izrael Ukraina 68:71
Myśle że tutaj Niemki są lepszą alternatywą. Grają bowiem z najsłabszymi w grupie Bułgarkami, które wracają do domu się opalać...
Pzdr

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Izrael niby z szansami, ale musiałyby wygrać z Portugalią, wysoko wygrać z Węgrami, oraz liczyć na porażki Białorusi z Ukrainą i Ukrainek z Węgierkami. To jedna możliwość. Druga jest taka, że Białorusinki wygrywają z Ukrainą, Ukraina z Węgierkami, Izrael z Portugalią i Węgrami. Też za dużo warunków. Ale mimo to Węgierki po 1.08 nieopłacalne. Fakt, muszą wygrać, ale Izraelki pokazały już, że umieją grać w kosza i takiego kursu to nawet nie opłaca się brać. Nie mówię, że nie wejdzie, ale value tu żadnego.
Słowacja po takim kursie też jest totalnie nieopłacalna już. One już mają niemal pewny awans, Słowenia tylko teoretycznie może jeszcze awansować - musi liczyć na wygraną Litwinek, porażkę Słowaczek z Holenderkami i swoją wygraną ze Słowacją ponad 11 punktami w ostatnim meczu. Za dużo tych warunków jak dla mnie, zwłaszcza, że Teja Oblak się fest popsuła.

W meczu Serbii skłaniałbym się z kolei ku naszej reprezentacji, kurs na ML wysoki, a Serbki to dość chimeryczna drużyna, zwłaszcza Milica Dabovic gra takimi falami, ciężko przewidzieć co zrobi, jak zagra.

Niemki też już o nic, także też bez sensu coś stawiać.

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Wg mnie bardzo trudna kolejka do typowania.... niby juz wiadomo kto awansuje, ale jest jeszcze kilka mozliwosci... kursy nie powalaja...
JA znalazlem takie oto rozwiazania.... na dzisiaj...
Serbia-Polska typ Serbia -10.5 pts @1.85 expekt 20/10 ⛔
Serbki na swoim terenie udanie moga rywalizowac z kazdym w Europie... Dobrze przygotowaly sie meczami sparingowymi do turnieju... to co mialy wygrac to wygraly do tej pory... Zaskoczeniem byla porazka w Polsce, gdzie prowadzily juz wtedy roznica 13 punktow...
U siebie Serbia w obecnych rozgrywkach deklasuje wszystkie rywalki... +24 Szwajcaria , +51 Estonia(nawet zmienniczki powiekszaly konsekwentnie przewage....) i +16 Czarnogora... W wiekszosci statystyk bryluja dzisijsze gospodynie...ale statystyki nie graja....
Polki juz 2 razy sprawily niespodzianke znacznie wieksza niz zakladaly to kursy przedmeczowe... Zespol jest dosc wyrownany i bardzo nieobliczalny... Bardzo duze wachanie punktowe zarowno z Serbkami u siebie jak i Czarnogora u siebie na to wskazuja....
Polki na wyjazdach graja bardzo, bardzo slabo... wymeczone mecze ze Szwajcaria i Estonia oraz wyrazna deklasacja ze strony zespolu z Czarnogory pokazuja, ze Polki nie sa mocnym przeciwnikiem na terenie rywala...
Serbia musi w praktyce ten mecz wygrac by awansowac, gdyz w ostaniej kolejce zespoly graja z outsiderami grupy....
HC 11 punktow wydaje sie bardzo niskie biorac pod uwage atmosfere w Serbii(mozna liczyc spokojnie na okolo 1500 widzow) , to ze Serbki pograly sobie treningowo z Estonkami i zdobyly ponad 100 pts deklasujac rywalkki, az wreszcie to, ze jest to wyjazd dla Polek, ktore ostatnio zostawily wszystko co mialy na parkiecie by wygrac z Czarnogora sprawia, ze zdecydowanym faworytem sa gospodynie...

Nastepne co zamierzam pograc to :
Czarnogora-Estonia typ over 125.5 pts @1.93 Panbet oraz Serbia Regular Time 1.133 Panbet AKO 2.187 50/10 ✅
Dla Czarnogory jest to ostatni mecz w grupie... Wygrana rowna sie awans do mistrzostw... Linia wg mnie niska... biorac pod uwage ostatni mecz Czarnogory u siebie z porownywalna Szwajcaria mozna miec obawy o powodzenie tego typu, jednak licze tutaj na slabsza obrone i mecz bardziej pod publike, dla ktorej bedzie to ostania szansa by obserwowac swoje zawodniczki.... Sporo punktow powinno pojsc spod kosza przyjezdnych i z kontratakow....

Czarnogora-Estonia typ over 125.5 pts @1.93 Panbet i Serbia-Polska typ Serbia -11.5 pts @ 1.909 AKO 3.685 20/10 ⛔
Argumentacja jak wyzej...
Powodzenia

Zainwestowane 711 j
Zwrot 696.29
Zysk 14.71 ⛔
Yield 2.1% ⛔ bardzo slabo....

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Na wstepie napisze, ze czytalem kilka postow pod moimi ostatnimi typami...
Tak chce byc &quot;fajny&quot; tzn byc na plus, taki powinien byc cel kazdego kto typuje, dlatego zwiekszylem stawki co bylo ryzykowne...
Ostatni dzien, wiec wypada zarobic na tym turnieju... Oto typy....
Na wstepie musze zaznaczyc iz wiekszosc meczy bedzie overowa wg mnie....
Ukraina-Wegry typ Wegry over 63 pts @1.85 fonbet 10/10 ✅ i over 129 pts @1.943 pinnacle 7/10 ✅ 73-66
Mecz o awans, ale nalezy pamietac, ze Ukraina ma &quot;praktycznie&quot; 6 pts zapasu w tym meczu, gdyz pierwszy mecz wygrala wysoko 78-73 na terenie rywalek...
Wegeirki tylko przeciw Bialorusinka(dlugie akcje i dobra obrona) nie rzucaly 64 punktow...
Ukraina jak i Wegry gra bardziej ofensywnie i wg mnie to najlepsze rozwiazanie w tym meczu...
Izrael-Portugalia typ over 122.5 pts @1.909 panbet 8/10 ⛔
Mecz bez znaczenia a wiec bez wiekszej mobilizacji dla jednych i drugich... Ostatnio minimalne zwyciestwo Izraelek, ktore dzis bedzie znacznie wieksze... Licze na otwarty mecz i sporo punktow... Poprzednio w H2H bylo 122 punkty a skutecznosc obydwu zespolow nie byla najwyzsza...(glownie gra z poldystansu)

Rumunia-Bulgaria typ Rumunia -7.5 pts @1.9 tipico 6/10 ⛔ 75-68 OT
Rumunki jako jedyne pokonaly Szwedki w tym turnieju... Potrafily stawic opor u siebie Hiszpankom przez 3 kwarty i calosciowo znacznie lepiej wygladaja od Bulgarek, ktore odniosly ostatnio pierwsze zwyciestwo nad nie majaca juz szans awansu druzyna Niemiec...
Ostatni mecz H2H to wygrana 2 punktami Rumunek... Sadze iz Bulgarki nie postawia duzego oporu w meczu wyjazdowym... Odwrotnie powinno byc w zespole rumunskim, gdzie bedize to mecz przed wlasna publicznoscia...
Zastanawialem sie nad overem, ale linia dosc wysoka...

Niemcy-Szwecja typ over 130.5 pts @1.8 unibet 8/10 ✅ 62-73 dorzucam 1 kwarta over 33 pts @1.86 panbet 10/10 ✅ 20-21
O szwedkach juz wielokrotnie pisalem, ze graja ofensywnie... linia niska... jesli Szwedki nie odpuszcza to powinno byc ponad 130 pts... Niemki tez potrafia nawrzucac sporo(nie liczac Hiszpanek, ktore nie daly im zadnych szans)... wyniki sa dosc wymowne... biore rowniez wyniki sparingow pod uwage z druzynami, ktore nie graja typowo defensywnie ...
Szwedki 6/1 zdobywaly w 1 kwarcie conajmniej 34 punkty...
Niemki 2/4 i raz dokladnie 33 punkty...
Tak jak pisalem, powinna byc ofensywa i powinna byc szczegolnie od poczatku...

Slowacja-Slowenia typ Slowenia under 56 pts @1.86 panbet 8/10 ✅ oraz Under 129 pts @1.85 pinnacle 6/10 ⛔ dorzucam Slowacja -4 pts 2 kwarta @1.86 panbet 8/10 ✅ i Slowacja 2 kwarta @1.363 panbet 10/10 ✅ 2 kwarta 22-13 ???? mecz 93-54 (deklasacja ???? )
Juz wszystko jasne, ale HC kolosalne... U siebie Slowacja wszystko wygrala i na wyjezdzie tez pokonala Slowenie, Ostatnio w meczu z Holenderkami nie zagraly w zespole Slowenskim Oblak, Gortner i Komplet... Oblak kluczowa zawodniczka 10 dni temu zeszla z parkietu po 4 minutach i juz nie zagrala wiecej... Wg mnie znaczace oslabienia, ktore dzisiaj nie pozwola na wiele Slowenkom... pozostale 2 zawodniczki, kiedy graly tez znacznie przyczynialy sie do wynikow zespolu grajac lacznie 35 minut, zbierajac 8 pilek i rzucajac prawie 10 punktow... Wg mnie tutaj moze byc tylko jedno rozwiazanie, czyli dominacja gospodyn...

Belgia-Holandia typ under 31.5 pts 2 kwarta @1.86 panbet 8/10 ⛔ 16-26
Obydwie druzyny do ofensywnych nie naleza, jednak trzeba wziac pod uwage fakt, ze graly ze znacznie lepszymi ekipami... Holandia na wyjezdzie mizeria punktowa... Belgijki bez zwyciestwa... O ile 1 kwarta moze zakonczyc sie sporym wynikiem punktowym to w 2 licze juz na dobra obrona i walke o 1 zwyciestwo belgijek w tym turnieju... Gdyby zespol gospodyn byl w otymalnym skladzie typ wygladalby zupelnie inaczej, jednak druzyna gra zueplenie inaczej niz w meczach przygotowujacych do turnieju stad moj typ...

Polska-Szwajcaria typ over 119.5 @1.952 pinnacle 10/10 ⛔ 64-51 ⛔ ......
Na poczatek brawa dla Polek, gdyz dokonywaly niemozliwego i bliskie byly sprawienia sensacji...
Typ na Polki biore bez wiekszego zastanowienia... linia niska... Obydwa zespoly zagraja bez presji... Polki za wszelka cene nie beda koncentrowac sie na obronie, pograja pewnie wszystkie zawodniczki u jednych i u drugich... Szwajcaria zapewne wysoko przegra jednak potrafi isc na wymiane i grac kosz za kosz.... Nie sadze iz powtorzy sie ostatnia sytuacja kiedy to Polki w 4 kwarcie przycisnely Szwajcarki pozwalajac im rzucic 5 punktow, wymuszajac 8 strat i 8 fauli...

do tego dorzucam zaklad systemowy lucky 31 czyli 31 zakladow kazdy zaklad za 2/10 takie oto zdarzenia wszystko oczywiscie Panbet
Wegry over 63.5 pts @1.86 ✅ 66 pts
Greece vs Luxembourg, Game Total: Over 135.5 pts @1.909 ⛔ 70-62
Izrael-Portugalia typ over 122.5 pts @1.909 ⛔
Slowacja 2 kwarta @1.363 ✅ 22-13
Niemcy-Szwecja 1 kwarta over 33 pts @1.86 ✅ 20-21
⛔ 25.36

Zainwestowane 872 j
Zwrot 841.33
Zysk 30.67 ⛔
Yield 3.5% ⛔ bardzo slabo....
Edit: Coz nie udalo sie wyjsc na ✅ szkoda....
Najwieksza sensacja turnieju to na pewno Szwedki wraz ze Slowaczkami... Bardzo dobre wrazenie po sobie zostawily Polki, ktore zagraly powyzej swoich mozliwosci...
Powodzenia wszystkim

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Czas na ostatnie bety z tych eliminacji. Zacznę od meczu Ukraina - Węgry, właściwie jedynego meczu o coś, reszta to towarzyskie.

Tutaj obie ekipy grają o wygraną, bo wygrana daje awans na Eurobasket. To nie IO, tutaj nie ma dodatkowych kwalifikacji, więc to ostatnia szansa. Ukraina, drużyna, która mimo wszystko zaskoczyła trochę kontra Węgierki - bazujące na naprawdę doświadczonych i ogranych w Europie zawodniczkach. Ja tam widzę walju w kursie na Węgierki. 2.26 to jednak trochę sporo wg mnie, tak 2.05 bym jeszcze zaakceptował. Ukraina może być lekkim faworytem z uwagi na miejsce rozgrywania spotkania, ale prawdę mówiąc to Węgierki na wyjeździe nie grały wcale gorzej od Ukrainek u siebie. Dodatkowo jak pisałem ekipa Madziarska oparta na naprawdę doświadczonych zawodniczkach, ogranych już w Europie mimo czasem młodego wieku. Ukrainki mniej ograne, a jak ograne to najczęściej na niższym levelu, bo w Eurocupie, a nie w Eurolidze. Nie przekonuje mnie to. Ostatni mecz wygrały z Węgierkami, bo Iagupova i Alyoshkina miały życiowe mecze i razem 15/16 za 2, do tego 3/5 za 3 i 10 punktów z wolnych, razem dały 49 punktów. Ale to był jednorazowy wyskok, średnio rzucają tyle co normalne podkoszowe, lekko ponad 50%, więc nie ma jakichś super rewelacji. Myślę, że doświadczone zawodniczki Węgier wyciągnęły pewne wnioski i już tym razem nie pozwolą na taką skuteczność. Jak dla mnie to powinien być równy mecz, a osobiście skłaniam się bardziej ku Węgierkom.

Węgry 2.25 ⛔
Bwin, Bet365
3/10

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom