lovetennis1995
Użytkownik
Wie ktos czy jakis buk ma wystawiony kurs na bramke Shane'a Longa ?
A mi ręce opadają jak czytam takie głupoty. Rozumiem, że żeby wypowiadać się o polityce trzeba być conajmniej radnym, a żeby ocenić jakieś danie, trzeba mieć wykształcenie gastronomiczne i 2 lata doświadczenia jako kucharz?Liczyłem tu na jakieś przemyślenia odnośnie typów, a tu sporo pseudo-znawców i selekcjonerów. Śmiech mnie ogarnie, gdy czytam takie wypociny.
Trzeba mieć trochę zaufania do selekcjonera, albo samemu wystartować na początek na trenera klubu Leszcz Leszczewo!
Ja mam tylko konto w Fortunie, a tam nie ma i chyba nie będzie.Wie ktos czy jakis buk ma wystawiony kurs na bramke Shane'a Longa ?
Shane Long strzeli i Irlandia wygra @ 6.50Wie ktos czy jakis buk ma wystawiony kurs na bramke Shane'a Longa ?
Nie jestem specem ale ogladam pilke juz od wielu lat.Liczyłem tu na jakieś przemyślenia odnośnie typów, a tu sporo pseudo-znawców i selekcjonerów. Śmiech mnie ogarnie, gdy czytam takie wypociny.
Trzeba mieć trochę zaufania do selekcjonera, albo samemu wystartować na początek na trenera klubu Leszcz Leszczewo!
Fabiański raczej nie będzie 1 bramkarzem i dlatego kurs jest tak wysoki. Ja tego nie biorę. Też myślę, że nie przegramy, ale o zwycięstwo będzie ciężko, bo teren bardzo trudny, a dodatkowo mamy wiele istotnych absencji. Myślę o zawodnikach grających na flankach. Dużo będzie zależało od tego, jak ułoży się mecz w początkowej fazie.
Adwokat się znalazł.Najwazniejsza sprawa jest fakt,ze Polska wkoncu ma w czym wybierac. Nie jestesmy juz zmuszeni stawiac na tych patalachow typu Peszko,Warzywniak i reszta. Niestety nie ja tutaj decyduje a selekcjoner.Poki idzie dobrze dla wszystkich jest ok.Ja poprostu przy takim zalewie w miare dobrych zawodnikow pozbyl bym sie tych pseudo grajkow.
Akurat brak Piszczka to nie jest wielkie osłabienie wg mnie. Ostatnimi czasy w kadrze popełniał sporo błędów, szczególnie w defensywie. Łukasz był mniej lub bardziej odpowiedzialny za utratę obu bramek w mecze ze Szkotami. Ok, w ofensywie gra nieźle, pamiętam o asyście przy golu Milika z Niemcami, ale boczny obrońca to przede wszystkim obrońca. Oglądam regularnie Bundesligę i Olkowski wygląda naprawdę nieźle. Nie popełnia błędów, trzyma linię, widać dużą odpowiedzialność w grze defensywniej.Największym problemem w składzie Polski jest brak kontuzjowanych Piszczka i Jędrzejczyka, należy jednak pamiętać że obaj ci gracze grali już w eliminacjach z dobrym skutkiem dla drużyny. Będzie to bardzo ciężki mecz dla nas ale myślę, że z takim napadem jak Lewandowski i Milik jesteśmy w stanie pokonać Irlandię, będzie na pewno sporo kartek.
Chaotycznie to Ty piszesz, ale fakt, Polacy mogą się pogubić co pokazywali już dziesiątki razy. Jak zawsze wszystko będzie zależało od dyspozycji dnia. Nie będę podejmował się analizy bo oba zespoły mają równe szanse (co również widzą buki). Nie mniej ja postawię za drobne na Polskę. W przypadku gdy gra dotyczy Polaków (nie tylko football) stawiam na nich lub wcale. Nigdy przeciwko. Jutro się okaże kto miał racje ????Irlandiaolska typ:1 ,Kurs:2,63 :bet365:
To jest mecz o wielką stawkę zwycięzca tego spotkanie będzie prawdopodobnie jedną nogą na euro mówiłem przed elminacjami do tych ME że do awansu powinno wystarczyć min 16 punktów i dalej nie zmieniam zdania sądzę że będzie się działo a zespoły które będą na styku czyli szkocja i irlanida będą tracić punkty bez wątpienia po za zasięgiem wydają się być niemcy są po prostu za mocni .Wracając do meczu Irlandczycy są zespołem nie zwykle walecznym potrafią na swoim terenie bardzo wiele mogę praktycznie zdobyć punkty z każdym a z pewnoscią na pewno z Polakami.Nasi grajkowie zauważyłem nie potrafią grać z zespołami którzy ,grają twardą stanowczą piłkę bez skrupułów ,raz skopany polak się poddaje i co za tym idzie siada mętalnie mogą to wykorzystać do bólu gospodarze tego spotkanię będzie bardzo wiele walki w powietrzu i dośrodkowań czego się obawiam bo nasi pod wpływem nerwów graja chaotycznie na presja ze strony narodu jest ogromną mogą się spalić już na początku spotkania co za tym idzie przegrają to spotkanie mam nadzieję że tak nie będzie i wywieziemy z tego terenu chociaż punkt .
A ja zawsze robię na odwrót. Na pięknych, zaskakujących, niespodziewanych, sensacyjnych porażkach Polaków w różnych dyscyplinach sporo zarobiłem. JAk typ nie wejdzie, to nie płaczę, bo... przecież wygrali nasi. Polecam taką taktykę...ja postawię za drobne na Polskę. W przypadku gdy gra dotyczy Polaków (nie tylko football) stawiam na nich lub wcale. Nigdy przeciwko. Jutro się okaże kto miał racje
Nie zapominaj, że Wawrzyniak grał w historycznym meczu z Niemcami, a także z Gibraltarem. W tym roku gra w Lechii która nadzwyczaj dobrze radzi sobie w defensywie. Ciekawe jak sobie poradzi ????Akurat brak Piszczka to nie jest wielkie osłabienie wg mnie. Ostatnimi czasy w kadrze popełniał sporo błędów, szczególnie w defensywie. Łukasz był mniej lub bardziej odpowiedzialny za utratę obu bramek w mecze ze Szkotami. Ok, w ofensywie gra nieźle, pamiętam o asyście przy golu Milika z Niemcami, ale boczny obrońca to przede wszystkim obrońca. Oglądam regularnie Bundesligę i Olkowski wygląda naprawdę nieźle. Nie popełnia błędów, trzyma linię, widać dużą odpowiedzialność w grze defensywniej.
Brak Jędrzejczyka to na pewno spore osłabienie. W momencie, kiedy wydawało się, że problem lewej strony został rozwiązany, pech i kontuzja.
Wszystko pięknie, tyle że zaden z nas faworyt w tym meczu... no, chyba że w oczach polskich dziennikarzy.Irlandia - Polska 1x@1,36
czerwona kartka@3,45
A ja zawsze robię na odwrót. Na pięknych, zaskakujących, niespodziewanych, sensacyjnych porażkach Polaków w różnych dyscyplinach sporo zarobiłem. JAk typ nie wejdzie, to nie płaczę, bo... przecież wygrali nasi. Polecam taką taktykę...
Pamiętajcie, Polacy nie lubią grać w roli faworytów. Janowicz szybciej wygra z kimś z Top 30 niż z Argentyńczykiem nr 80 ATP.
Polska w Irlandii też jest jakby faworytem. Ograli Niemców, świetnie im idzie. Irlandczycy sprowadza nas na ziemię dosłownie i w przenośni. Zagra polskie myślenie - jeszcze kilka meczów przed nami. Jakoś to będzie. Dlatego dla mnie faworytem są Irlandczycy, a remis będzie wielkim sukcesem ekipy Nawałki.
Mecz będzie ostry. POlacy będą musieli grać fizycznie, w powietrzu. Czerwona kartka bardzo prawdopodobna.