Spokojnie Andrzej, nie denerwuj się ???? ???? Myślę, że zdecydowana większość cieszy się z (niemalże pewnego już) awansu ???? Oczywiście za udziałem w LM idą PINIONDZE co jest dodatkowym plusem. Ostatnio dobrze wypowiedział się w jakimś wywiadzie bramkarz Legii, który powiedział, że nie ma usprawiedliwienia dla słabych wyników w PP oraz lidze, że LM nie może być przykrywką. Ten zespół stać na dużo więcej niż obecnie prezentuje i w lidze mistrzów także mogą w zależności od grupy powalczyć o 3 miejsce. Wielu jednak obawia się kompromitacji, którą jak pisałem wcześniej byłyby bęcki rzędu 5:0 czy 8:0 od wielkich europejskich marek. To z pewnością postawiłoby polską piłkę jeszcze w gorszym świetle niż obecnie. Dlatego też kluczowa będzie mobilizacja i odpowiednia postawa zawodnikówbrak słów na te cebulactwo które się odwala w tym temacie.Nie ogarniam jak można już widzieć Legie dostającą takie same baty jak Staeua z City,***** mnie to obchodzi jakimi wynikami się zakończą ich mecze.Cieszy mnie fakt że polska drużyna zagra w fazie grupowej,o ile zagra.Cieszy mnie fakt że może ten zastrzyk finansowy pozwoli im odskoczyć reszcie ligi i wzacniać się coraz częsciej taki graczami jak Hlousek czy ten Oujia Oufoe czy jakoś tak bo oni przyszli do nas z Bundesligi i Premier Leauge.Tak,wiem cebulaki,oni grali ogony albo wcale i nie nadawali się tam,bo po co się cieszyć że Legie stać na coraz lepszych piłkarzy jak można przecież skrytykować ich że biorą jakieś cioty.Po co cieszyć się że jest już prawie 95% szans na fazę grupową i wejście na europejskie salony jak mozna sie juz zaczac smiac że Barcelona ich rozjedzie.No od razu 9:0 na start będzie.Stawiajcie domy i sprzedawajcie rodzinne pamiątki i organy na to że Legia przegra z City handicapem -20 jak w koszykówce.
Niektórzy nie potrafią się cieszyć z tego, że w końcu możemy mieć polskiego przedstawiciela w Lidze Mistrzów, bo udają wielkich fanatyków ????. Jest tutaj na forum co najmniej kilku takich napinaczy, którzy za wszelką cenę gnoją "warszawkę", a w rzeczywistości nigdy nie byli na meczu swojej drużyny, co najwyżej oglądają skróty meczów w internecie. Jak tutaj z kimś takim dyskutować ? Jeden dostał bana za swoje wywody, jeszcze jeden niebawem dostanie, przynajmniej mam taką nadzieję, bo udaje wielkiego fanatyka i nie może patrzyć nigdy obiektywnie na grę swojej drużyny, bo myśli, że ktoś mu klub ubliża. Także spokojnie, cebulactwo wychodzi na każdym kroku, ale do tego chyba już każdy z nas przywyknął. Słoma z butów wystaje.Nie ogarniam jak można już widzieć Legie dostającą takie same baty jak Staeua z City,***** mnie to obchodzi jakimi wynikami się zakończą ich mecze.Cieszy mnie fakt że polska drużyna zagra w fazie grupowej,o ile zagra.Cieszy mnie fakt że może ten zastrzyk finansowy pozwoli im odskoczyć reszcie ligi i wzacniać się coraz częsciej taki graczami jak Hlousek czy ten Oujia Oufoe czy jakoś tak bo oni przyszli do nas z Bundesligi i Premier Leauge.
Dokładnie bracie !Taka mala uwaga do tych co nie sa powiazani w zadnen sposob z Legia, a juz sie `wstydzą`wynikow jakie osiagnie w LM.
Kibicowsko tą LM poprostu zniszczymy ,a o wyniki prawdziwy kibic Legii uwierzcie mi ze sie nie martwi.Ugraja cos to bedzie pieknie,dostana 5,6 bramek w meczu to nikt nie bedzie płakał.Najwzniejsza jest przygoda przy okazji kazdego meczu
troche sie zagalopowales - mieli do wyboru odpowiednio 2 lige niemiecka/angielska (i to tez bez 100% szans na 1 sklad) albo lotto ekstraklaseCieszy mnie fakt że może ten zastrzyk finansowy pozwoli im odskoczyć reszcie ligi i wzacniać się coraz częsciej taki graczami jak Hlousek czy ten Oujia Oufoe czy jakoś tak bo oni przyszli do nas z Bundesligi i Premier Leauge.