Hey
Nie wiem czy perełki ale..
Nicki over 1.950
Energybet
Nicki to jest gwarancja punktów. Nawet w zakończonym sezonie jak miał część zdecydowanie słabszą, to wykręcił 1,982. Zaszły tam zmiany w życiu prywatnym i chyba teraz
żużel jest numerem 1. Nicki jest głodny, a jak jest głodny to jest ... skuteczny ???? Jak mawia Tomasz Lorek "Nicki robi wyniki". Dla mnie kandydat do średniej mocno ponad 2.
Zmarzlik under 2.400 1.9
Energybet
Nie wiem jak sparuje Bartka, czy to będzie jazda z juniorem, czy z seniorem. W każdym razie bieg nr.2, w którym praktycznie nie przegrywał odpada. Ta linia bardzo wysoka, Zmarzlik jest skuteczny, ale czy będzie na tyle, według mnie nie
Pan Ogród wyżej od ROWa 1.50
Energybet
U siebie będą wymiatać, dodatkowo na wyjazdy doszedł Pieszczek, więc jakieś bonusy powinny powpadać, do tej pory jeździła dwójka na obcych torach, plus coś tam Buczek, mniejsze coś Okoń i Tomek. Dla mnie pisałem wcześniej są kandydatem do 4, z niespodzianką na jeszcze coś więcej
Najlepszy zawodnik w sezonie 2017 - Ekantor.pl Falubaz Zielona Góra (punkty+punkty bonusowe, włącznie z playoff)
Każdy inny 5.50
Energybet
Dla mnie jest 4 równych kandydatów. Jason miał, możliwe, że sezon życia, nie jest pewne czy będzie tak latał w tym roku. Patryk mocny. Jest Protas zmobilizowany również na powrót do
GP, potrafi latać na innych obiektach, pewnie z juniorem- czemu nie. Jest Jarek, wydaje mi się, że to typ żużlowca/ człowieka, co robi teraz wszystko, aby być jak najlepszym, przeszedł nie łatwą drogę do tego, aby powrócić, było to w dobrym stylu, trochę unikał walki, to normalne, ma dane do tego aby być tym samym zawodnikiem co przed urazem, a wtedy trójki pojawiały się jedna z drugą.
A i dwójka z Zielonej jeżdzi w
GP Jason pokazał, że to nie przeszkoda, może być tak i teraz, ale jednak często się zdarza, że zawodnik traci w lidze, choćby u nas Pawlicki
Narazie to tyle ????
iti
tutaj coś czytałem, słabo się orientuję kto tam z kim, nie wiem może to na chwile
http://sportowefakty.wp.pl/zuzel/640961/spore-zmiany-w-zyciu-nickiego-pedersena