Leon Madsen jak dla mnie nigdy nie będzie liderem z prawdziwego zdarzenia a tym bardziej na takim owalu jak w Częstochowie. Zresztą w karierze objechał tam 5 spotkań notując średnią 1.3 pkt/bieg. To nie jest przypadek - on wirtuozem żużla nie jest. I jeżeli nie będzie miał wyraźnego atutu torowego (jak w Tarnowie) to liderem nie będzie. Chociaż wiadomo, że w skali zespołu będzie jednym z lepiej punktujących ale na realia Ekstra ligowe to będzie moim zdaniem zbyt mało.
Jednak walka Włókniarza z ROW-em będzie ciekawa. Jedni i drudzy mają zawodników, którzy mają coś do udowodnienia. Jestem bardzo ciekawy postawy szwedów. Jonsson na takim torze jak w Częstochowie może się odrodzić i tutaj upatrywałbym nadzieje. Z drugiej strony czarnym koniem dla mnie będzie Lindgren w Rybniku. To jest bardzo ciekawy transfer i czuje, że na rybnickim torze będzie ciągnął wynik razem z Łagutą.
Sezon już blisko ! ????
Jednak walka Włókniarza z ROW-em będzie ciekawa. Jedni i drudzy mają zawodników, którzy mają coś do udowodnienia. Jestem bardzo ciekawy postawy szwedów. Jonsson na takim torze jak w Częstochowie może się odrodzić i tutaj upatrywałbym nadzieje. Z drugiej strony czarnym koniem dla mnie będzie Lindgren w Rybniku. To jest bardzo ciekawy transfer i czuje, że na rybnickim torze będzie ciągnął wynik razem z Łagutą.
Sezon już blisko ! ????