Po pierwsze przeczytaj ze zrozumieniem mój post a potem cokolwiek pisz . Nie napisałem , że mieliśmy trudniejsze zadanie bo mamy słabszy skład , tylko że mieliśmy pecha w tamtym tygodniu i w samym meczu. Po drugie najarany nigdy nie jestem ( prawie ) . Mechaników też mamy bardzo dobrych , co potwierdzą Tobie wszyscy obeznani w temacie ( nie raz nie dwa słabi zawodnicy potrafią jeździć ponad normę w Bydgoszczy co o czymś chyba świadczy ) . A z tekstami , że pokonalibyście nas zawsze nie ważne czy Okoń z w dobrej czy złej formie to już w ogóle pokazałeś swoją wiedzę żużlową . Przedwczoraj wygraliście tylko 9 pkt a nam odpadły punkty Jonssona jakie zdobyłby w 13 i 15 biegu oraz zapewne w 14 jako taktyk . Nie mówiąc o torze , który nie był wczoraj bydgoski przez opady deszczu. Więc radzę się wstrzymać z takimi tekstami. Naszczęście kompetentni , normalni i obiektywni z Leszna na innych forach to rozumieją . Przed meczem też wszyscy jak jeden mąż twierdzili , że o zwycięstwo bedzie trudno bo zawsze w Bydzi dostawaliście baty . Choćby w zeszłym roku 60-30 a jakoś wasz skład się nie zmienił . jedynie doszedł hampel , choć loram akurat w bydzi zawsze dobrze sobie radził ...Wkurzony możesz być po porażce, ale taki texty jak tu odwalasz to żenada, bo nie stwierdzam niczego po jednym, dwóch meczach... Żal, kiedy słyszę, że mieliści trudniejsze zadanie, bo macie słaby skład. No to chyba o to chodzi żeby good ekipę skombinoiwać, no nie :?: Pewnie byłeś najarany jak Polonia jchała na mistrza, teraz ja jestem. Nic dziwnego ???? Unia jeździ bardzo dobrze i pewnie. Z Okoniem w dobrej czy złej formie Bydzia by poległa. Co do szczęścia to popracujcie nad mechanikami...
Hej , pobudka . Już to zrobiłem w poprzednim poście , ale to tylko pewne rzeczy które pisze uzasadnia :-?Nie twierdzę, że Unia mistrza zdobędzie. Będzi cholernie trudno, ale Leszczynianie powoli stają się głównymi kandydatami Nie zaprzeczysz
Znowu się kłania czytanie ze zrozumieniem . W niedziele tor w Bydgoszczy przez opady deszczu nie był bydgoski i napewno nie był naszym atutem jeśli Wy wygrywaliście wszystkie starty a nasi musieli wyprzedzać na dystansie co na takim torze jak w niedziele było niemal nie do zrobienia . A jednak się udawało ...Oczywiście, że z potężnymi, bo nawet jeśli Jaques (myślę, że nieraz na Bydzi był i tor zna) jechał wczoraj w Polonii to ich tor jest jedyny i niepowtarzalny w Polsce, sprawia najwięcej kłopotów gościom...
: ???? Nie mogę ???? A co Tarnów pokazuje w ogóle na wyjazdach od roku ? Tylko Gollob tam wszystko trzyma w ryzach , choć też nei zawsze . Hotla , Kołodziej jadą jak juniorzy a nie jak IMP Polski . Dość powiedzieć, że Rzeszów bez Nicholsa w składzie z 3 juniorami ich opykał ...W Lesznie, po pokonaniu Tarnowa, żadny team nie ma czego szukać. A na wyjazdach też myślę, że powalczą. Może przesadziłem z tym "główny kandydat", ale wydaje mi się, że miejsce na pudle Leszczynianie spoko wyjeżdżą
No i tutaj sie z Toba nie zgodze. "Kibice to porazka..." Kolego ale takiego "policzka" na prezentacji to chyba jeszcze nie widzialem na oczy !! Riposta z oprawy spotkania i to na wyjezdzie. Jak dla mnie genialna sprawa. I najwazniejszy byl tutaj efekt - Waszych min :spokodfhgfh:Znowu ciężko mi to powiedzieć, ale: Brawa dla Zielonej. Właściwie dla żużlowców z Zielonej, bo kibice to porażka... Zero kultury, żałosne transparenty, które mogły spowodować przerwanie zawodów... Unia rozegrała najsłabszy mecz, nie licząc oczywiście Unibaxu :/
Za to ku*** wy lepsi ! Leszczynianie zaj*****!bo kibice to porażka... Zero kultury, żałosne transparenty, które mogły spowodować przerwanie zawodów...
Nie bardzo wiem o co Ci chodzi Jak dla mnie to hasła na transparentach kibiców ZKŻ były żałosne... Czy widziałeś jakiekolwiek przekleństwo na leszczyńskich hasłach :?: Ja nie, co świadczy niekoniecznie o naszej pomysłowości i kulturze, ale na pewno o braku tych dwóch cech "u was".No i tutaj sie z Toba nie zgodze. "Kibice to porazka..." Kolego ale takiego "policzka" na prezentacji to chyba jeszcze nie widzialem na oczy !! Riposta z oprawy spotkania i to na wyjezdzie. Jak dla mnie genialna sprawa. I najwazniejszy byl tutaj efekt - Waszych min :spokodfhgfh:Znowu ciężko mi to powiedzieć, ale: Brawa dla Zielonej. Właściwie dla żużlowców z Zielonej, bo kibice to porażka... Zero kultury, żałosne transparenty, które mogły spowodować przerwanie zawodów... Unia rozegrała najsłabszy mecz, nie licząc oczywiście Unibaxu :/
pozdro
Nie chcę Cię @zkz-zg sprowadzać do jednego szeregu z np. takimi jak bobo, więc nie myśl, że piszę o jakichś twoich brakach. Nie, nie - moje słowa są skierowane właśnie do ludzi typu @bobo, o czym świadczy ewidentnie jego "błyskotliwa" wypowiedź.Za to ku*** wy lepsi ! Leszczynianie zaj*****!bo kibice to porażka... Zero kultury, żałosne transparenty, które mogły spowodować przerwanie zawodów...