Dzis oferta w expekcie przeszła moje najśmielsze oczekiwania(nie wiem jak było w zeszłym tygodniu bo byłem na wyjeździe w Tarnowie) a moje typy na dzis sa nastepujace(wszystko Expekt):
Wroclaw - Torun Pol. E-Liga Żużla 1.20 @ 1 (duża stawka)
Wroclaw - Torun handicap Pol. E-Liga Żużla 1.72 (-8,5) @ 1 (rześka stawka) wynik min 50-40bedzie;p
lekko jakos weszło
Rzeszow - Zielona Gora Pol. E-Liga Żużla 1.35 @ 1 (średnia stawka)
na luzach
Bydgoszcz - Czestochowa Pol. E-Liga Żużla 1.35 @ 1 (średnia stawka)
Crump, Jason (Wro) Total Points powyzej 13 punktow 1.80
Pedersen, Nicki (Rze) Total Points powyzej 13.5 punktow 1.62
szlag by to trafił 13 pkt :twisted:
Teraz argumentacja otóz tak Wrocław dzisiaj powinien odprawic z kwitkiem toruński Apator min 10pkt dlatego że maja gorszy kadrowo skład.w Składzie Sparty jest 2 czołowych zawodnikow świata mianowicie Jason Crump i Hans Andersen a z drugiej strony mamy Ryana Sullivana który "odpoczywa" od
SGP i Wieska Jagusia który srednio zawsze jeździł we Wrocławiu na tym gownianym torze(jestem fanem Wrocka
dodatkowo w zespole toruńskim nie ujrzyjmy kontuzjowanego Alesa Drymla i Mateja Zagara.jedyna przewage ma Torun na pozycji juniora Karol Ząbik mistrz świata juniorów w ost kolejce 13+2 czyli komplet moze byc groźny...Pewniaczkiem wydaje sie tez Jason Crump powyżej 13 pkt w końcu to mistrz świata
A Bydgoszcz wygrywa u siebie i obejmuje fotel lidera;P na tym torze jest piekilenie trudno przyjezdnym drużynom wygrywac jakas taka dziwna specyfika toru Golloba...
Rzeszow jak dzis nie wygra u siebie to ja pytam z kim ma wygrywac?? raczej za 1ka w tym meczu obstaje i 14-15 pktach Nickiego Pedersena jest w fenomenalnej formie wystarczy spojrzec na lige angielska... Ω