>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

EKSTRALIGA ŻUŻLOWA 2007

Status
Zamknięty.
Z 0

zkz-zg

Użytkownik
Gratulacje Jaques typow ????
Meczyk fajny tylko szkoda ze w plecy. Kolejne punkty moze zrobimy jak wpadnie Rzeszow
Protas - skrecenie kolana?
Lindgren - zlamany palec

Pieknie jest przegrac mecz i stracic bez sensu 2 zawodnikow :/

pozdro

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Wypadałoby podtrzymać dobrą passę z wczoraj . Zwłaszcza , że oferta szeroka i jest co wygrać .

• Tarnów - Wrocław
  • Tarnów - Wrocław (0-6) Typ: 2 @ 1.90 ( średnia stawka ) ✅
  • T.Gollob ( under/over ) 12.5 Typ: 2 @ 2.05 ( średnia stawka ) ✅
  • Unia - WTS 1 bieg Typ: 1 @ 2.50 ( mała stawka ) ⛔

Odnośnie pierwszych typów . Początkowo miałem grać na Tarnów , ale po głebszej analizie doszedłem do wniosku , że Tarnów tego nie wygra . Zagadką jest forma Kołodzieja i Holty , którzy do tej pory nie prezentują się rewelacyjnie . Sam Tomek nie udźwignie sam ciężaru zwycięstwa . Goście mają wspaniałych dwóch liderów , ale również Gapiński prezentuje się jak do tej pory fantastycznie . Do tego Bjerre , który lubi takie tory. Jeżeli Jędrzejak też coś dorzuci to sądzę , że Wrocek to wygra . Jednak kurs na czystą dwójkę w BWINie nie jest dużo lepszy od handi z BG to gram handi . Dodatkowo liczę na świętną jazdę dzisiaj Tomka. Myślę , że nawet jadąc 5 biegów powinien zdobyć te 13 pkt . A sądzę , że jednak będzie zmuszony jechać 6 razy . Dodatowo uważam , że bieg juniorski powinnii wygrać gospodarze. Holder będzie debiutował w Polsce. Jak wiemy nie ma teraz prób toru . Gospodarze powinni to wykorzystać ( swoją drogą dlaczego nie jedzie Sitera , który tak dobrze prezentował się w Bydgoszczy ? )

• Częstochowa - Rzeszów
  • CKM - Stal Typ: Ckm - 21.5 pkt @ 1.90 ( średnia stawka ) ✅
  • Nicki Pedersen ( under/over ) 13.5 pkt Typ: 2 @ 1.75 ( duża stawka ) ✅
  • Greg Hancock ( under/over ) 11.5 Typ: 1 @ 1.75 ( średnia stawka ) ⛔
  • 1 bieg Typ: 1 @ 1.30 ( duża stawka ) ✅
  • 2 bieg Typ: X @ 1.95 ( średnia stawka ) ✅

Ten mecz to będzie pogrom Rzeszowian . W pełnym składzie nie wyszli by z 40 , to co dopiero teraz bez Nichollsa i Watta . 21.5 pkt wydaje się być olbrzymim handi ale gospodarze powinni zdobyć 58 pkt do jego pokrycia . Według mnie zrobią to , nawet biorąc pod uwagę fakt ,że Richardson jest bez formy a forma Drabika czy Lindbacka pozostawia wiele niepewnośći . Goście raczej nie będą nawiązywać walki z gospodarzami . Oczywiście nie licząć Pedersena , który zapewne będzie szalał i pojedzie 6 razy ( w tym raz jako joker ) . Myślę , że bariera 14 pkt to dla niego i tak nie jest wygórowana . Z kolei Greg mnie nie przekonuje swoją obecną formą i wątpie , by był w stanie zdobyć 12 pkt . Zwłaszcza , że to zawodnik który traci punkty na bonusach . Bieg juniorski powinni wygrać gospodarze 5-1 , bo rywale to po prostu ogórki . No może Messing może sprawić jakąś niespodziankę ale wątpie , by pokonał Szczepaniaka . Bieg 2 wygra według mnie Nicki a Miesiąc przyjedzie ostatni .

• Toruń - Leszno
  • 2 bieg Typ: 1 @ 2.00 ( średnia stawka ) ⛔
  • Adams ( under/over ) 11.5 pkt Typ: 2 @ 1.85 ( średnia stawka ) ✅

Tutaj nie odwaę sie typować wyniku tego spotkania . Skupiłem się tylko na tych 2 zdarzeniach. Według mnie bieg 2 padnie łupem gospodarzy . Miedziński naprawdę solidnie się prezentował na KA do tego Wiechu , którego pokonać w Toruniu nie sposób . Rywale słabi . Hampel z Miśkowiakiem . Nie mam przekonania co do wartości Hampela . Jagoda powinien spokojnie go objechać . A Miskowiak w porównianiu z Miedziakiem też wypada blado . Linia 11.5 na Adamsa zdarza się niezwykle rzadko , więc warto to zaatakować. Tymbardziej , że jest w naprawdę niezłej formie .

Dzisiaj trochę gorzej . Zwłaszcza , że z kuponów które podałem w swoim temacie wszedł tylko 1 z 2 . Ogólnie jednak jak na początek źle nie jest . Wczoraj 7/7 dzisiaj 7/10 . Nawet nieźle ...

mrybka 253

mrybka

Użytkownik
TERAZ JA COS DORZUCE OD SIEBIE NIESTETY NIE MAM CZASU NA ANALIZE WIEC PODAM TYPY .

Lotos Gdansk - Stal Gorzów (All Jokers count as normal rides - Max 3pts per ride)
1 X 2 - Typ: Lotos GdansK 1.25---odwolany

Apator Toruń - Unia Leszno (All Jokers count as normal rides - Max 3pts per ride) ✅ :gool:
Leigh Adams (Les) - Over/Under Points - Typ: Więcej niż 11,5 1.75

łókniarz Częstochowa - Stal Rzeszów (All Jokers count as normal rides - Max 3pts per ride)
How many points will Nicki Pedersen (Rze) score? - Typ: Więcej niż 13,5 1.75 ???? ✅

J 3,9K

jacques

Forum VIP
czemu nikt tu nie wchodzi ? Próbujemy z kolegami rozruszać ten dział ale nic . Mam wrażenie , że piszę analizy do siebie ... :mrgreen:

mrybka 253

mrybka

Użytkownik
no o masz racje ja wlasnie wpadlem na pomysl bysmy razem zrobili oddzielny temat nie sporty motorowe ale zuzel powrzucamy wiele ciekawych stron skaldy jakis konkursik mozna by zrobic bo w dizale motorowym mysle ze malo osob wie ze jest zuzel napisz co ty na to albo na prov albo gg 3467115

rammstein 0

rammstein

Użytkownik
Jacques ja nie pisałem analizy bo byłem w Tarnowie na meczu i porache bolesna zaliczyłem;/ a te cholerne pkp jedzie w obie strony 11h także nie dało rady wczoraj..No właśnie jakoś trzeba rozruszac ten temat sporty motorowe...

Z 0

zkz-zg

Użytkownik
Sześć tygodni może potrwać przerwa w startach Fredrika Lindgrena. Jak informuje oficjalna strona Wolverhampton Wolves, angielskiego klubu &quot;Freddiego&quot; tyle czasu może zająć powrót do zdrowia młodego Szweda, który w upadku w 15. wyścigu połamał dwa palce.

&quot;PePe&quot;, który w piętnastym wyścigu niedzielnego meczu uczestniczył w groźnym wypadku, ma uraz wiązadeł i łękotki.

No to jak na dzien dzisiejszy nie mamy kim jechac :przeklina:

a to zdjecie tygodnia ???? [center:e211c11d3a]

[/center:e211c11d3a]
pozdro

D 0

don_corleone

Użytkownik
Gdzie można obstawić Ekstralige żużlową elite ligue i lige szwedzka ?? Mógłbym prosić o linki gdzie są propozycje do obstawienia i kursy . Z góry dzięki

rammstein 0

rammstein

Użytkownik
Spokojnie extralige zużlowa można obstawiac 1,5-2 godz przed meczami na różnych bukach np expekt itd a w sts to w niedziele koło południa sie pojawiaja oferty...natomiast szwedzka jeszcze nie ruszyła także musisz odnośnie ligi skandynawskiej zachowac wstrzemiężliwosc...pozdrawiam Ω

S 0

sebollo

Użytkownik
Na dziś warte zagrania to
Polonia Bydgoszcz - Włókniarz Częstochowa (0-2) 1 1,85
Polonia u siebie zawsze jest b.groźna i powinna sobie poradzić z Włókniarze napewno emocji nie zabraknie

Marma Rzeszów - Zielona Góra (0-4) 1 1,9 Marma powinna pokonać Falubaz w którym nie wystartuje Lindgren pod znakiem zapytania stoi też wystep Protasiewicza.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Polski SPEEDWAY 2007-DOBRE TYPY
Tutaj proszę przedstawiać typy żużlowe z polskiej ligii ;-)
Modzi wklejcie tutaj poprzedni temat , bo troszkę juz tam zapisaliśmy ;-)

• Moje typy na dzisiaj :
  • (UB)Polonia Bydgoszcz - Włókniarz Częstochowa Typ: 1 @ 1.55 ( duża stawka ) ✅
  • (UB)Polonia Bydgoszcz - Włókniarz Częstochowa (0-2) Typ: 1 @ 1.75 ( duża stawka ) ✅
  • (UB)Marma Rzeszów - Zielona Góra Typ: 1 @ 1.40 ( średnia stawka ) ✅
  • Jason Crump ( under/over ) 12.5 pts Typ: 2 @ 1.60 ( średnia stawka ) ✅
  • Tomasz Gollob ( under/over ) 12.5 pts Typ: 2 @ 1.68 ( średnia stawka ) ✅

Dobrze by było utrzymać dobrą passę z zeszłego tygodnia . Postanowiłem podawać tylko typy , które sam gram. Na początek Polonia . Nie sądzę , byśmy dzisiaj mogli przegrać z Częstochowianami . Oczywiście rywale nazwiska mają niezłe , ale one nie jadą . Zwłaszcza na torze w Bydzi . Richardson , Drabik czy LIndback na naszym torze niemal w lidze ( bo nawet dobrze jeżdzą w turniejach indwidualnych czy parowych ) nei istnieją . Sądze , że po wyrownanym meczu ale to jednak my będzimy górą . Wątpie by to było 46-44 , bo jeśli będzie mecz na aż takim styku , np. 42-42 przed 15 to my przegramy , bo liderzy gości są po prostu lepsi . Dlatego sądzę , że wygraną zapewnimy sobie przynajmniej 4 pkt .

Drugi typ na Marmę . Co prawdą poza tym meczem trudno będzie gospodarzom o zwycięstwo w lidze :)P) , to jednak z ZKŻ powinni sobie dać radę . Pedersen i Nichols powinni razem zdobyć w granicach kompletu , Dobrucki też zawsze dobrze jeździł na torze w Rzeszowie . Po reszcie trudno się spodziewać czegoś dobrego ale na na Zieloną Górę powinno to starczyć . Ze stawką jednak nie szaleję , bo to początek ligi .

Co do Jasona . Wiadomo jak jeździ się we Wrocku . Starti do mety. Jazon to najlepszy zawodnik świata . Na dystansie nie da się wyprzedzić , a starty we Wrocku ma pioronujące !

Odnośnie Tomka . Ten mecz albo będzie zacięty na maxa co będzie oznaczało , że Tomek szaleje na torze albo Tarnów wysoko przegra , co będzie oznaczało że Gollob pojedzie 6 razy . Według mnie ta druga opcja jest bardziej realna . A te 13 pkt w 6 powininen na luzach zdobyć .

Zaraz podam nastepne typy jak BWIN przedstawi pełną ofertę .

tbm 642

tbm

Forum VIP
Co prawda expertem z motoryzacji nie jestem, ale czasem typki żużlowe czy też F1 wchodzą ;) Tak więc oto moje typy na dzisiejsze mecze ekstraligi.

Z oferty Bwin:
1. Jason Crump (over/under) Typ: więcej niż 12,5 pkt - 1,60 (8/10) ✅
2. Andreas Jonsson (over/under) Typ: więcej niż 11,5 pkt - 1,75 (7/10) ✅
3. Polonia - Włókniarz 1 bieg Typ: Polonia - 1,25 (8/10) ✅
4. Marma Rzeszów - ZKŻ Zielona Góra 1 bieg Typ: ZKŻ - 2,80 (5/10)
⛔

Z oferty Expekt
5. Scott Nicholls Typ: poniżej 11,5 pkt - 1,85 (6/10) ⛔

Z oferty Toto-mix
6. Marma Rzeszów - ZKŻ Zielona Góra (handicap 0:8) Typ: 2 - 2,25 (6/10) ⛔

1. Po przeciętnym występie w Tarnowie, mistrzowie polski Atlas Wrocław będą chcieli pierwsze w sezonie zwycięstwo odnieść na własnym stadionie, a jeśli wygrają, a raczej tak się stanie to do zwyciestwa poprowadzi ich rewelacyjny na torze we Wrocławiu Jason Crump.

2. Przed tygodniem w Zielonej Górze Jonsson jeździł całkiem nieźle, ale brakowało jeszcze takiego błysku u Szweda, który według mnie zaprezentuje w dzisiejszym spotkaniu przeciwko Włókniarzowi.

3. Z bardzo dobrej strony w pierwszym meczu zaprezentowali się juniorzy Polonii i tym razem będzie podobnie. Para Jędrzejewski - Buczkowski powinna okazać się lepsza od Szczapaniaka i Kennetta.

4. Pierwszy bieg to pojedynek junioru obu drużyn. Messing i Leś w Częstochowie zdobyli przed tygodniem we wszystkich swoich startach łącznie 1 punkt! Pod tym względem lepiej zaprezentowali się Zielonogórzanie, a dzięki dobrej postawie w 15 biegu Kevina Woelberta zmniejszono rozmiar porażki z Polonią Bydgoszcz. Według mnie para Woelbert - Zengota ma szanse być lepszą od Rzeszowian w pierwszym biegu.

5. Scott Nicholls wystartuje w tym sezonie po raz pierwszy i mam nadzieję, że jeszcze nie będzie w na tyle dobrej formie aby przekroczyć tę granicę punktową.

6. Obie drużyny zapewne powalczą o utrzymanie w Ekstralidze. Atutem gospodarzy jest niesamowity Nicki Pedersen, a atuty gości? Przekonamy się o tym po spotkaniu czy owe Zielonogórzanie posiadają, ja jednak mam nadzieję, że mimo braku Lindgrena Falubaz zaprezentuje się z niezłej strony i kto wie może nawet powalczy o zwycięstwo ;)

rammstein 0

rammstein

Użytkownik
Dzis oferta w expekcie przeszła moje najśmielsze oczekiwania(nie wiem jak było w zeszłym tygodniu bo byłem na wyjeździe w Tarnowie) a moje typy na dzis sa nastepujace(wszystko Expekt):
Wroclaw - Torun Pol. E-Liga Żużla 1.20 @ 1 (duża stawka) ✅
Wroclaw - Torun handicap Pol. E-Liga Żużla 1.72 (-8,5) @ 1 (rześka stawka) wynik min 50-40bedzie;p ✅ lekko jakos weszło
Rzeszow - Zielona Gora Pol. E-Liga Żużla 1.35 @ 1 (średnia stawka) ✅ na luzach
Bydgoszcz - Czestochowa Pol. E-Liga Żużla 1.35 @ 1 (średnia stawka) ✅
Crump, Jason (Wro) Total Points powyzej 13 punktow 1.80 ✅
Pedersen, Nicki (Rze) Total Points powyzej 13.5 punktow 1.62 ⛔ szlag by to trafił 13 pkt :twisted:

Teraz argumentacja otóz tak Wrocław dzisiaj powinien odprawic z kwitkiem toruński Apator min 10pkt dlatego że maja gorszy kadrowo skład.w Składzie Sparty jest 2 czołowych zawodnikow świata mianowicie Jason Crump i Hans Andersen a z drugiej strony mamy Ryana Sullivana który &quot;odpoczywa&quot; od SGP i Wieska Jagusia który srednio zawsze jeździł we Wrocławiu na tym gownianym torze(jestem fanem Wrocka;) dodatkowo w zespole toruńskim nie ujrzyjmy kontuzjowanego Alesa Drymla i Mateja Zagara.jedyna przewage ma Torun na pozycji juniora Karol Ząbik mistrz świata juniorów w ost kolejce 13+2 czyli komplet moze byc groźny...Pewniaczkiem wydaje sie tez Jason Crump powyżej 13 pkt w końcu to mistrz świata

A Bydgoszcz wygrywa u siebie i obejmuje fotel lidera;P na tym torze jest piekilenie trudno przyjezdnym drużynom wygrywac jakas taka dziwna specyfika toru Golloba...

Rzeszow jak dzis nie wygra u siebie to ja pytam z kim ma wygrywac?? raczej za 1ka w tym meczu obstaje i 14-15 pktach Nickiego Pedersena jest w fenomenalnej formie wystarczy spojrzec na lige angielska... Ω

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Jason Crump (over/under) Typ: więcej niż 12,5 pkt - 1,60 (8/10)
Troche za duży Stake 8/10. Ostatnio Crump zawalił mecz, jadąc słabo. Dzisiaj pewnie na stadionie Olimpijskim będzie chciał pokazać, że nadal kibice mogą mu ufać. Typ jak najbardziej dobry, tylko za wysoki stake, jaK dla mnie 6/10 ;)

WTS SPARTA WROCŁAW

mz88 0

mz88

Użytkownik
witam . ja z kolei puszcze cos takiego :
1. Atlas Wrocław - Apator Toruń (0-9,5) Typ :2 - 2,00 ⛔
2. Atlas Wrocław - Apator Toruń Which team will win heat 1? (Speedway) - Typ: 2 - 1,95 ✅

1. wydaje mi sie , ze handicap dla Torunia oferowany przez bwin jest na tyle duzy , ze mozna sie pokusic o zagranie tego . Zwlaszcza ze w pierwszym meczu wroclawianie nie pokazali sie z dobrej strony , i mimo iz zapewne Crump pojedzie lepiej niz w tarnowie , to nie sadze aby Atlas byl w stanie wygrac to wyzej niz 9cioma punktami.

2.nie sadze aby ktorys z wroclawskich juniorow byl w mstanie pokonac mistrza swiata w tej kategorii wiekowej , nawet na wlasnym torze. Marcinkowski zas powinien dowiezc jeden punkt a caly bieg wg mnie skonczy sie rezultatem 4-2 dla Torunia ,

pozdrawiam

Z 0

zkz-zg

Użytkownik
Stal Rzeszów - ZKZ Zielona Góra
Which team will win heat 1?
2 2.80 ⛔
Upadek Woelberta, który jechał na trzeciej pozycji. Niemiec wykluczony z powtórki.
3:3

Stal Rzeszów - ZKZ Zielona Góra - 17:00
Which team will win heat 2?
X 2.25 ⛔
W powtórce Iversen wykluczony za przekroczenie limitu dwóch minut ????
3:2

Handicap
17:00
Stal Rzeszow -7,5 1.85 ✅

Nicki Pedersen (Rze) - Over/Under Points
Więcej niż 13,5 1.60 ⛔
Nicki Pedersen: 13

Sercem jestem za Kronopolem ale sadze ze dostaniemy po tylkach i to wiecej niz 8 punktow.
Patrzac na poprzednie spotkanie z Bydzia jestesmy slabi.
9 Nicki Pedersen 15
10 Paweł Miesiąc 5
11 Maciej Kuciapa 8
12 Rafał Dobrucki 10
13 Scott Nicholls 12
14 Marcin Leś 0
15 Andreas Messing 3

juz jest ponad 50 :sad:

Taki maly kupon:

Atlas Wrocław 1.15 ✅
Apator Toruń 5.30

Polonia Bydgoszcz 1.35 ✅
Włókniarz Częstochowa 3.15

Stal Rzeszów 1.30 ✅
ZKZ Zielona Góra 3.45

Unia Leszno 1.10
✅
Unia Tarnów 6.60

AKO 2,22 ????

Wroclaw chyba nie bedzie do ugryzienia u siebie w tym sezonie wiec typuje zwyciestwo.

Bydgosz u siebie jest niesamowicie grozna. Drabik, Lee, Lindbaeck nie pojada na swoim poziomie. Oby w Bydzi Okon i Stachu nie zawalili.

Rzeszow jak nie wygra z Zielonka to nie wygra z nikim w tym sezonie.

Leszno - niesamowicie mocny sklad wystarczy na pokonanie Golloba i spolke.

pozdrawiam

mrybka 253

mrybka

Użytkownik
Panowie nie zakladajcie nowych tematow popoludniu bedzie zrobione wszystko fachowo przez moderatorow teraz podawajcie tylko swoje typy tutaj bo inacze sie zrobi balagan .

#1#
RKM Rybnik - KM Intar Ostrów
How many points will Chris Harris (Ryb) score? (All Jokers count as normal rides - Max 3pts per ride) - Typ: Więcej niż 11,5 1.68
✅ :gool:

#2#
Atlas Wrocław - Apator Toruń
Jason Crump (Wro) - Over/Under Points (All Jokers count as normal rides - Max 3pts per ride) - Typ: Więcej niż 12,5 1.60
✅ :gool:

#3 #
Stal Rzeszów - ZKZ Zielona Góra
Nicki Pedersen (Rze) - Over/Under Points (All Jokers count as normal rides - Max 3pts per ride) - Typ: Więcej niż 13,5 1. 6 ⛔

#4#

Unia Leszno - Unia Tarnów
Leigh Adams (Les) - Over/Under Points (All Jokers count as normal rides - Max 3pts per ride) - Typ: Więcej niż 12,5 1.85 :gool: ✅ :gool:

3/4 srednio :spokodfhgfh:

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Wow , ale się nam temat rozkręcił . Jestem w szoku :p

2. Przed tygodniem w Zielonej Górze Jonsson jeździł całkiem nieźle, ale brakowało jeszcze takiego błysku u Szweda, który według mnie zaprezentuje w dzisiejszym spotkaniu przeciwko Włókniarzowi.
Aj spisał się całkiem nieźle ? Ojj w Bydzi to nikt nie był zadowolony . Przegrywał i na dystansie i z juniorem . Słabiutko . Dziś jednak powinno być lepiej , choć jego dyspozycja na początku sezonu jest fatalna ! W Kryterium Asów , w sparach i treningach prezentował się tragicznie na naszym torze ...
Mz88 Sitera potrafi naprawdę jeździć . Miałem okazję go oglądać w Bydzi w tym sezonie . Naprawdę świetna jazda . Poza tym Cieślak pokombinuje z torem jak zawsze to moze być ciekawie ????
Teraz przedstawię swoje typki na poszczególne biegi . Sam tego nie gram ( za wczesna faza sezonu ale wytypować spróbuje ;-)

• Oferta z BWIN :
  • Polonia - Włókniarz bieg 1 Typ: 1 @ 1.25 7/10 ✅
  • Polonia - Włókniarz bieg 2 Typ: X @ 2.65 2/10 ⛔
  • Polonia - Włókniarz bieg 3 Typ: X @ 2.55 2/10 ⛔
  • Sparta - Apator bieg 2 Typ: X @ 2.75 2/10 ✅
  • Stal - Falubaz bieg 1 Typ: 2 @ 2.60 2/10 ⛔ kolega powyżej parę postów wyjasnił jak pechowo to nie weszło
  • Stal - Falubaz bieg 2 Typ: X @ 2.25 4/10 ⛔ tutaj też
  • Leszno - Tarnów bieg 1 Typ: 1 @ 1.15 6/10 ⛔ heh nie sprawdziłem ze pojedzie kajoch
  • Leszno - Tarnów bieg 2 Typ: X @ 2.15 3/10 ⛔
  • Leszno - Tarnów bieg 3 Typ: 1 @ 1.60 3/10 ✅
w sumie dobrze że tego nie grałem ????

Odnośnie meczu Polonii. Bieg juniorski , nie trzeba chyba komentować . Co prawda ja uważam , że Mateusz Szczepaniak a nawet ten Kennet to nie są ogórki , ale nasi na swoim torze są o wiele lepsi . Mimo wszystko kurs nie do grania . Kolejne biegi moim zdaniem zakończą się remisami . Składy par są wyrównane , więc najprawdopobnniej padną remisy. 2 bieg we Wrocławiu też według mnie zakończy się remisem . Hans powinien wygrać , natomiast Miedziak z Jagodą przywieźć remis . W pojedynku outsiderów w 1 biegu spodziewam się wygranej gości . Na netralnym torze obstawiałbym to 8/10 ale że teraz nie ma prób toru to Messing może się o jakąś niespodziankę pokusić . Ale wątpie . W 2 biegu Nicki pierwszy a Miesiac jeśli wyprzedzi kogokolwiek z rywali to będzie duża niespodzianka . Na swoim torze jest w stanie to zrobić , ale ja w to nie wierzę ;-) Na koniec spotkanie dwóch Unii . Bieg 1 nie podlega dyskusji. W 2 myślę , że Tomek sobie poradzi z Hampelem . Wiadomo , że JH to tylko i wyłącznie startowiec więc na początku jego szanse rosna , ale jednak Gollob jest lepszym zawodnikiem . W biegu 3 teoretycznie faworytem zdecydowanej są gospodarze. Tak też typuje , bo wątpie by Ljung miał ponownie tak atomowe starty , choć tego wykluczyć się nie da ...

S 0

snoopd

Użytkownik
Moj dziesiejszy typ w Expecie na spotkanie
Gdansk - Gorzow
Ferjan, Matej (Gor) Total Points (max 3 pts a ride) Pol. I Liga Żużla
powyzej 10.5 punktow 1.80
ponizej 10.5 punktow 1.90

Matej Ferjan od kilku lat dobija sie do swiatowej czolowki i od tych kilku lat dobic sie nie moze. Poprzedni sezon spedzil w Ostrowie ( moje miasto) gdzie nie zachwycil. Uwazam ze w tym meczu nie zdobedzie wiecej niz 10 punktow. Po 1 startuje w parze z rownie doswiadczonym Niklasen Klinbergiem ktory zawsze moze mu zabrac jakies punkty ( wiadomo bonusy sie nie licza) a po drugie spotka sie tylko raz z juniorem druzyny z gdanska ktory jest napewno najslabszym punktem calej druzyny. Dodatkowo nie wiadomo jak pojedzie reszta druzyny i kto ewentualnie bedzie startowal jako rezerwa taktyczna w tym meczu.
Typ
Ferjan, Matej
ponizej 10.5 punktow 1.90 ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom