>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

EKSKLUZYWNE TYPY

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Najpierw podsumowanie jednego typu kwietniowego o którym zapomniałem:
Pinnacle
⚽ Liverpool - Everton
Typ: Powyżej 2.75 bramek @1.94 ✅
Podsumowanie marca:
Bilans: ⛔3,09
Trafione/nietrafione: 12.5 / 13
Zwroty: 4.5

Marzec na minus, tutaj do tyłu o 3 jednostki, w rzeczywistości, dzięki mądremu stawkowaniu minus jest mniejszy i wyniosł ok. 1 jednostkę. Ale tutaj się liczy to co jest w temacie. Zdarzyła się seria 5 pudeł z rzędu. Byłem na nią przygotowany. Byłem świadom swojej gorszej formy, znów było trochę pecha, ale tym razem nie będę analizował każdego typu z osobna. Forma gorsza, bo czasu na śledzenie wydarzeń sportowych mniej.

Pinnacle
:baseball: Arizona Diamondbacks - San Francisco Giants
Typ: San Francisco Giants @1.70 ⛔
Typ oczywiście zaczerpnięty od ekspertów z zagranicznych for, bo dopiero zaczyna się sezon i ja nie mam pojęcia w jakiej kto jest formie.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Burnley - Stoke
Typ: Burnley 0.0 @1.70 ✅
Ileż to ja już razy grałem na Burnley u siebie. I oni naprawdę rzadko zawodzą. U siebie to jedna z najlepszych drużyn w lidze. Natomiast Stoke to w tym sezonie nawet mniej niż przeciętniak. Uważam, że Burnley powinno to wygrać.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Chelsea - Manchester City
Typ: Chelsea 0.0 @1.75 ✅
Jedno potknięcie Chelsea i już takie kursy ???? Manchester City nie potrafił wygrać z Arsenalem w meczu w którym byli lepsi, więc niby jak ma dzisiaj wygrać z wycwanioną i lepiej dysponowaną Chelsea. Kurs na zwycięstwo gospodarzy powienien być w granicach 2.20 maksymalnie i jest ewidentnie przesadzony.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
W pierwszej kolejności bardzo proszę któregoś z moderatorów o usunięcie powyższych wpisów, które zaśmiecają temat.
Pinnacle
⚽ Stoke - Liverpool
Typ: Stoke powyżej 1.0 bramek @1.99 ▶
Liverpool mocno osłabiony, co prawda nie w defensywie, ale tam akurat nie potrzeba osłabień, żeby Stoke strzeliło. Myślałem nad btsem, ale może dojść do kolejnej wpadki ekipy z Merseyside i może się skończyć 1:0/2:0. Typ na gola stoke wydaje się najbezpieczniejszy, aczkolwiek myślę, że także bardzo prawdopodobne, że będzie zwrot.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Bayern Monachium - Borussia Dortmund
Typ: Poniżej 3.0 bramek @2.15 ⛔
Prestiżowy mecz, pewnie będzie troche szachów. Ostatnie 4 mecze tych ekip to undery. W dodatku aż 3 razy padło nawet mniej niż 2 bramki. Bayern ostatnio trochę przyhamował z formą, w dodatku w tygodniu gra z Realem w LM. Wystarczająco argumentów.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Lech - Legia
Typ: Poniżej 2.25 bramek @1.98 ⛔
Będzie zacięty mecz. Żadna z drużyn nie może sobie teraz pozwolić na porażkę, więc będzie dużo kartek, mało gry.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
???? Phoenix Suns - Dallas Mavericks
Typ: Dallas +1.5 @2.03 ⛔
Phoenix musi walczyć o ostatnie miejsce na zachodzie. To będzie beznadziejny mecz, ale jednak Dallas powinni dać radę.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Borussia Dortmund - Monaco
Typ: Borussia -1.0ah @2.12 ⛔
Borussia na własnym stadionie w lidze mistrzów jest strasznie mocna i od zawsze właśnie tam przeciwstawia się największym. Z drugiej strony Monaco, niespodzianka sezonu, ale moim zdaniem w lekkim kryzysie. Monaco nie sprostało na wyjeździe Manchesterowi City, a we wtorek czeka ich jeszcze trudniejsze zadanie.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Nie idzie ostatnio, więc trzeba reagować. Zmiany są potrzebne. Oto więc one:
1) Nie będzie analiz do większości meczów, bo niewygonie się je pisze na telefonie, a w ten sposób podaję typy.
2) Będą za to stawki.
3) Głównie tenis i piłka nożna. Pora skupić się na jednej konkretnej dyscyplinie, bo nie da się znać dobrze na wszystkim.

1xbet
???? Jaroslav Pospisil - David Pichler
Typ: J. Pospisil 2:0 @1.89
111,34 PLN
⛔111,34 PLN

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
1xbet
⚽ Barcelona - Real Sociedad @1.24
???? Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers @1.24
???? San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies @1.24