>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eduardo

roy. 187

roy.

Forum VIP
Lubisz sport? Oglądasz mecze piłki nożnej?
Ja też, ale po tym co zobaczyłem straciłem wiarę,
Mecz Premier League - Birmingah - Arsenal. w 3&#39; czerwnona kartka dla TAYLORA, po chwili znoszą Eduardo da Silv&#39;ę na noszach ZE ZŁAMANĄ NOGĄ!!
Potworne otwarte złamanie!!

TEN IDIOTA JESZCZE SIĘ Z TEGO CIESZYŁ!!

Jeżeli nigdy nie chcesz czegoś takiego zobaczyć jeszcze raz wypełnij tą ankietę http://tnij.org/athv , niech już nigdy jego noga nie postanie na murawie boiska !!!!

Zdjęć nie zobaczycie. Z pewnoscia wiekszosc z was ja widziala, chodzi tu bardziej o petycje, moze cos pomoze. Nie ma miejsca dla takich idiotow w sporcie!!

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Popieram mimo że Eduardo z Arsenalu znienawidzonego przez Man Utd. To jednak taka kontuzja mogła spotkać każdego. Jak dla mnie kara dla Taylora powinna być większa zdecydowanie niż trzy mecze pauzy....

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
ja nadal nie rozumiem jak moze dojsc do takiego czegos, rozumiem ze mozna grac ostro, agresywnie ale zeby polowac na czyjes nogi zeby bał sie przez reszte meczu tak jak to czesto bywa... tacy jak taylor zniczsza football a co gorsze czyjas kariere... wrrr

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Już się wypowiadałem w tej sprawie, ale skoro tutaj jest temat do tego to napiszę co sądzę. Rozumiem Twoje rozżalenie, bo jesteś kibicem Arsenalu, sam pewnie byłbym wkurzony, gdyby coś takiego przytrafiłoby się jednemu z piłkarzy Chelsea, ale...
jestem przeciwny całej tej nagonce z wykluczaniem Taylora i dożywotnim banem. Jego wejście, było ostre, śmiało mogę powiedzieć, że brutalne, aczkolwiek nie mam również wątpliwości, że atakował piłkę. Widziałem setki bardziej brutalnych ataków, po których nic nie dolegało poszkodowanemu i wracał po chwili na boisko. Fakt, iż Eduardo w ten sposób złamał nogę sprawia, że ludzie wyobrażają sobie nie wiadomo co o tym wślizgu, a czy przy kontuzjach Djibrila Cisse, które wyglądały równie okropnie, któryś z dwóch piłkarzy (mecz przeciwko Blackburn w barwach Liverpoolu i jeden w reprezentacji) wykonał brutalny atak na byłego gracza Auxerre? NIE. Wypadki chodzą po ludziach. Jedni mają słabsze kości, inni żelazne, ale wychodząc na boisko podejmują ryzyko, a każdy z nich dobrze wie, że takie kontuzje są wkalkulowane. Pięknego i czystego sportu to można obecnie doświadczyć oglądając ping-ponga, albo snookera. Nie usprawiedliwiam Taylora, ale z drugiej strony, czy takie akcje i petycje miałyby miejsce, gdyby takim wślizgiem z takim skutkiem zaatakował Fabregas, Gerrard, Scholes, czy Lampard ? Dwóch pierwszych wymienionych przeze mnie widziałem w takich &#39;akcjach&#39;, za które powinni być zdyskwalifikowani dożywotnio wg takiego myślenia, jakie przedstawiają autorzy tej petycji. Reasumując, Taylor dostał czerwoną kartkę na którą zasłużył, a zapewne dostanie coś &#39;dodatkowego&#39;, bo Arsenal zawsze miał dobre układy z FA. Współczuję Eduardo i życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Fakt, iż Eduardo w ten sposób złamał nogę sprawia, że ludzie wyobrażają sobie nie wiadomo co o tym wślizgu,
obawiam sie ten wslizg nie mial szans na inne zakonczenie niz zlamanie, czyja by to nie byla noga... pilka jest obok Eduarto a typ skacze mu na polowe piszczela wiec ja tu nie widze wcale zamiaru uderzenia w pilke...
Taylora, ale z drugiej strony, czy takie akcje i petycje miałyby miejsce, gdyby takim wślizgiem z takim skutkiem zaatakował Fabregas, Gerrard, Scholes, czy Lampard ?
nikt normalny nie atakuje tak rywali
moze gdyby to stalo sie w powietrzu nie mialoby takich skutkow ale gdy jego noga byla na ziemi , nie mial szans

komarr 4

komarr

Forum VIP
Wpisz na youtube eduardo to poogladasz sobie, Taylor zdecydowanie atakowal zeby &quot;uszkodzic&quot; zawodnika Arsenalu.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
http://youtube.com/watch?v=HbzAKOu3Wsw zabrakło milisekund, żeby trafił w piłkę i nie byłoby problemu, a z impetem wślizgu nie mógł zrobić nic. Powtarzam, że nie usprawiedliwiam go, to było brutalne wejście, spóźnione bardzo niewiele. TO się zdarzało, zdarza i będzie zdarzać...
http://www.youtube.com/watch?v=0_Ikq-zM4_4 każdy to widział już, ale dla jaska09 to wklejam. Powiedz za które wejścia prędzej zdyskwalifikowałbyś: 1:28, 2:14, czy nadal Taylora ? Keano grał dalej, a Gerrard wciąż biega po Anfield

E 0

evileqq

Użytkownik
O ile dobrze pamiętam to Keane po tym wejściu, już po fakcie dostał iluś tam meczową dyskwalifikację, a co do faulu Gerrarda to oglądałem ten mecz i fakt faktem, że później również dyskusja się podniosła jakie to było frajerskie wejście.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Wysyłasz do oglądania fotki które są gówno warte za przeproszeniem. Na nagraniach wideo widać co atakuje Taylor, a ten rzekomy uśmiech to też robienie z igły widły. Robi głupkowatą minę niewinnego do sędziego tak jak każdy piłkarz, który wie, że zaraz wyleci. Żaden to uśmiech czy wyraz satysfakcji

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Heh no prawda. Roy pamiętasz jak Fabregas w końcówce meczu na Emirates zaatakował kolana Ashley Cole&#39;a od tyłu? Nic nie było, żadnej kartki, żadnej dyskwalifikacji, żadnych petycji, niczego. Szybko się rozeszło po kościach a mógł mu więzadła załatwić elegancko...

roy. 187

roy.

Forum VIP
ty chyba inny mecz ogladales, a co Cole zrobil Fabregasowi? Tego to juz nie pamietasz? Zreszta mam w dupie Cola zdrajce

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
sam pokazujesz że dyskusja na ten temat nie ma sensu, zero obiektywizmu i próby przyjęcia innego poglądu ????
a co do Cole&#39;a- ja mam satysfakcję, że przynajmniej kibice jak i piłkarze cfc szanują swojego byłego ulubieńca i kolegę, nie kopiąc go i rzucając jakieś śmieszne funty w powietrze. pozdro

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Proszę tutaj ludziska o więcej obiektywizmu. Ja jestem fanatykiem United, ale jednak do meczu z Arsenalem czy Chelsea podchodze obiektywnie albo jak np. Rooney czy inny zawodnik MU zaatakuje np. Fabregasa czy Lamparda to potrafie przyznać racje, że przegiął. Bez przesady na prawdę więcej obiektywizmu :!: I prosze koniec prowokującej dyskusji nt. swoich ulubieńców.

Wracając do wątku to dla mnie też zdectdowanie Taylor zasłużył na dłuższą kare, nawet zastanawiałbym się nad wykluczeniem. Nikt nie wie co u niego we łbie się działo czy żałował tego czy nie, ale powinien zdecydowanie dostać jakiegoś bana ;P

pzDr ;)

S 0

sebastian28

Użytkownik
Taylor po pierwsze powinien przeprosić Eduardo a jeśli tak sie niewydaży Angielski Związek powinien zastanowić sie nad mocna karą dla gracza Bormmingham

sawas 27

sawas

Użytkownik
Pff, taki zawód sobie Eduardo wybrał, jego sprawa. Faul chamski, ale takich zdarzeń w jednej kolejce Premiership jest co najmniej kilkadziesiąt... Pech Chorwata, że skończyło się tak, a nie inaczej.
Zawieszenie dla Taylora i koniec sprawy. Ktoś wczoraj napisał na forum, że jeśli to byłby gracz Derby, Fuhlam, itp. to dziś już nikt by o nim nie pamiętał... Ale Arsenal walczy o mistrza, jest medialny, ma siłę przebicia, więc to wykorzystuje.
????dla Wengera za wczorajszą wypowiedź i ????za nagonkę na Taylora.

Do góry Bottom