>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eduardo

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Kowboj nie mialem na mysli dozywotniej dyskwalifikacji tylko chodzi mi o to ze zwykla kara jest zdecydowanie za mala za to co zrobil bo faul byl baaardzo brutalny, co do Keana to nie pamietam jak sie to skonczylo jak ktos wie moze mi przypomniec ale z tego co pamietam, to mial to wszystko juz zaplanowane ten cały faul wczesniej i na meczu dokonał juz tylko wyroku, faul Gerrarda tez brutalny ale nie tak jak taylora. chociaz i tak Keane ich przebil

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
juz sawas nie przesadzaj bo takich fauli,które się tak koncza napewno nie jest kilkadziesiat chyba ze w calym sezonie...
Dziwi Cie nagonka na Taylora? Bo mnie nie

beau 1

beau

Forum VIP
Podobno Eduardo dzwonił do trenera Chorwacji i był pełen optymizmu.życzę mu szybkiego powrotu do gry i doskonałej opieki zdrowotnej.

T 9

tosterkm

Użytkownik
gdzies czytalem ze po takich faulach ten taylora czy wczesniejszy keane zarowno winowajca i poszkodowany powinni wracac razem na boisko...
pomyslalby taki taylor jakby wiedzial ze nie wroci na boisko wczesniej niz eduardo po kontuzji...
jedynie w wypadku gdy poszkodowany jakims cudem wymagalby mniejszej niz miesieczna przerwa w wystepach, winowajca powinien byc sadzony przez odpowiedni organ
a tak serio, to wydaje mi sie ze kara powinna byc surowa, bo tu nie chodzi o to czy taylor sie spoznil z atakiem o 0,1s czy moze o 0,2s; chodzi o sam fakt atakowana wyprostowana noga na wysokosci 20cm ponad murawa, takie ataki powinny byc zakazane, tak samo jak wslizgi od tylu, a kary powinny byc surowe, po takim czyms wielu mialo dlugie przerwy w grze, a faulujacy maja potem smieszne 3 mecze kary, to za przywalenie w lampe drukujacemu sedziemu jest juz wiecej! przepisy i sedziowie powinni chronic lepszych pilkarzy, mysle ze jest duzo racji w slowach Wengera, powiedzial ze dla wielu klubow zachodzi rownosc miedzy &quot;pokonac Arsenal&quot; i &quot;skopac Arsenal&quot;; wychodza takie drewniane trolle i wiedza ze nie maja szans pokonac lepszych pilkarzy wiec ich kopia, czasem udaje sie zremisowac :/

sawas 27

sawas

Użytkownik
juz sawas nie przesadzaj bo takich fauli,które się tak koncza napewno nie jest kilkadziesiat chyba ze w calym sezonie...
Dziwi Cie nagonka na Taylora? Bo mnie nie
No tak, zgadzam się. Przecież napisałem, że to jak się ten wślizg zakończył to tylko pech Eduardo, bo masa podobnych wejść kończy się na stłuczeniach, ew. lekkich kontuzjach.

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Dla mnie 1-2 lata dyskfalifikacji dla Taylora ????. Tragicznie to wygląda moim zdaniem jest prawie niemozliwym aby Edurdo wrócił na Euro 3 miesiące aby wyleczyc złamanie otwarte chyba nie mozliwe. A co do Arsenalu cos chyba nie chce aby zdobyli mistrzostwo bo same kłopoty ich spotykają ale zeycze i mistrza bo zasłuzyli jak nikt inny

damiantc 0

damiantc

Użytkownik
Dla mnie 1-2 lata dyskfalifikacji dla Taylora ????. Tragicznie to wygląda moim zdaniem jest prawie niemozliwym aby Edurdo wrócił na Euro 3 miesiące aby wyleczyc złamanie otwarte chyba nie mozliwe. A co do Arsenalu cos chyba nie chce aby zdobyli mistrzostwo bo same kłopoty ich spotykają ale zeycze i mistrza bo zasłuzyli jak nikt inny
to jest niemozliwe raczej zeby wrocil do gry juz na Euro pewnie przez jakies 5-6 miesiecy go niezobaczymy na boisku szkoda chlopaka bo naprawde jest dobry a na Euro jego gwiazda by mogla jeszcze bardziej rozblysnac bo eliminacje byly w jego wykonaniu wspaniale i teraz niewiadomo czy ta wlasnie kontuzja nie wstrzyma rozwoju tego pilkarza

panmv 10

panmv

Forum VIP
prawda jest taka, ze roy by sie tak nie pieklil jakby Eduardo gral dla ManU, Chelsea czy LFC... ale mniejsza z tym, fana nie przegadasz.
Niewazne czy to byl atak na pilke czy nie, dlaczego niektórzy Taylora w ten sposób usprawiedliwiają? Niewazne czy chcąco czy niechcąco, kara powinna być surowa tzn dyskwalifikacja przynajmniej do konca sezonu. Taylor powinien liczyc sie z tym, ze takim atakiem wyprostowaną nogą mógł komuś wyrządzić dużą szkodę, a jak jest takim drwalem ze nie moze trafic w piłkę, to moze niech skonczy z piłką nożną bo ludzi pozabija na boisku...

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Jak dla mnie 3-5 meczy pauzy + kara $$ dla Taylora.
Ciekawe czy byscie tak gadali jakby to zrobil Ferdinand , Carragher czy Terry [maja swoj rozum , ale to pilka].
Ide o zaklad ze niektorzy by zajebiscie bronili obroncow i gadali ze szedl na pilke a nie na noge itp. itd.
Eduardo byl w zlym moemncie w zlym czasie , myslicie ze Taylor specjalnie mu wjechal na lamanie otwarte ??? chyba nie ?? Powtorki niemam zamiaru ogldac i tyle.
Szkoda zawodnika - moglby pogorzic bramkarzom na ME
Z czysto sportowego wzgledu to dla nas jest to plus [wiadomo ze lpeiej pauzowac po czerownej czy jakiejs innej sytuacij niz po zlamaniu nogi] , Chorwacja nieco stracila szanse na awans - ale mlodych i dobrych grajkow maja . Gramy z nimi 3 mecz wiec tez mozna neico inaczej patarzec.
Niesty taka reprezetacij jak Waffen-SS parezjdzie pewnie dalej , bo bramkkrazy to oni niemaja swiatowej klasy a im lepsi napastnicy tym gorzej dla nich.
Jak nie Eduardo to inny , mlodych Arsenal ma mnostwo , wyleczy sie i bedzie strelac jedna za druga.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Jak dla mnie powinni tego Taylora zwiesić i to grubo. Pokryć kasę leczenia i jeszcze karę finansową taką żeby miesięcznie miał tyle co zwykły szary człowiek. Po wszystkim powinni mu wytoczyć sprawę sądową, bo to na pewno nie było przypadkowe.
Kto gra w piłkę to wie dlaczego jestem taki sfrustrowany.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
A jaklby polamali noge jakiemus z 8 ligi mongolskiej to co - tez byscie sie tak stawiali ??
Bez sensu , max kilka meczow zawieszenia + jakas kara $$

roy. 187

roy.

Forum VIP
Nie, przyznaje. Zalozylem temat bo jestem fanem Arsenalu proste. Gdyby kontuzja przytafila sie komus z innej ligi/druzyny temat zalozyl by ktos inny. Ale nie o to chodzi, jestem obiektywny i dla mnie kara dla Taylora powinna byc surowa. Moim zdaniem on chcial troche &quot;pogruchotac&quot; Eduardo, zeby Chorwat bal sie atakowac, ale na pewno nie chcial mu zrobic czegos tak okropnego. Tak czy inaczej kara i $$$ musi byc. Obejdzie sie bez sądu bo podobno Taylor przeprosil juz osobiscie Dudu. Da Silva w tym sezonie juz nie wystapi, teraz najwazniejsze dla niego to nie tracic nadzieji w szybka regeneracje i w to, ze wroci. Ma silna psyche wiec da rade. Gdyby nie szybka reakcja lekarzy Arsenalu grozila mu nawet amputacja stopy. Takie przypadki nie maja prawa zdarzac sie w sporcie i musza byc surowo karane.

mrbronkz 0

mrbronkz

Użytkownik
Witam.

Moim zdaniem nie ma co tak gnoic Taylora, byl to co prawda brutalny faul, i nalezy mu sie jakas kara. Nie zrobil tego jednak umyslnie czy specjalnie, wiec dajcie spokoj z ta nagonka. Byla kiedys podobna sytuacja we wloskiej Serie A, wtedy noge zlamal Totti, nie bylo jakis wiekszych afer z tego powodu, co prawda faulujacy nie pamietm juz kto musial oficjalnie przeprosic i takie tam. W pilce takie sytuacje sie zdarzaja i nie z tego powodu robic scen. Premiership zreszta slynie z ostrej gry. Takie moje zdanie.

Pozdrawiam

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Szukam szukam tego faulu ale wszędzie już poblokowane niestety :/ Ma ktoś jakąś stronkę z filmikiem ?

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Dzięki za pomoc chłopaki ;)
Za ostro chłopak wjechał i kara mu się należy bez dwóch zdań. Ale żeby do końca życia miał nie grać słyszałem głosy, to przesada. Należy mu się parę meczy kary i jakieś $ żeby dobrze przemyślał. Nie można przesadzać z tymi karami. To jest sport i takie rzeczy się zdarzały i zdarzać się będą wszędzie.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Jesli ktos chcialby zyczyc Eduardo szybkiego powrotu do zdrowia oraz wszystkiego najlepszego z okazji jego dzisiejszych urodzin podaje email: [email protected] || Do tych, ktorym przyszloby do glowy napisanie cos zlosliwego z gory informuje, ze wszystkie takie listy beda usuwane i nie dotra do Dudu.

Do góry Bottom