Wszystkie zagraniczne, ktore akceptuja Polakow i nie maja licencji Curacao.Witam. Jakie buki gdzie pogram z ecopayz ? (pomijając unibet gdzie proszą mnie o chore rzeczy w stylu skąd mam kasę na grę)
Wszystkie zagraniczne, ktore akceptuja Polakow i nie maja licencji Curacao.Witam. Jakie buki gdzie pogram z ecopayz ? (pomijając unibet gdzie proszą mnie o chore rzeczy w stylu skąd mam kasę na grę)
Nie zdziw sie jak eco Cie o to samo zapyta. Albo po co wyslales komus pieniadze. Eco zeszlo na psy. Nie polecam nikomu.Witam. Jakie buki gdzie pogram z ecopayz ? (pomijając unibet gdzie proszą mnie o chore rzeczy w stylu skąd mam kasę na grę)
Unibet prosi Cię o informację skąd masz kasę na grę ? Miał też ktoś coś takiego ? Pierwszy raz słyszę aby bum kazała się tłumaczyć skąd masz kasę.Witam. Jakie buki gdzie pogram z ecopayz ? (pomijając unibet gdzie proszą mnie o chore rzeczy w stylu skąd mam kasę na grę)
Skąd masz informację, że jutro na Unibecie koniec z EcoPayz ?Pokaż załącznik 11203
Post automatycznie złączony:
Dlaczego bukmacherzy kończą współpracę z EcoPayz? Zna ktoś przyczynę? Od jutra podobno EcoPayz niedostępne na Uni.
Skąd masz informację, że jutro na Unibecie koniec z EcoPayz ?
Właśnie dostałem info że od jutra ecoPayz niedostępny w Unibet.
MI dzis betsafe to samo napisal.Dostałeś od Unibet te info. Ja nie mam żadnego info po zalogowaniu.w Unibet.
nie, zostaje to co wg Ciebie jest najlepsze u danego bukmachero dla Ciebie.czyli co, zostaje na muchbetter ?
ale unibet nie ma jetona.Jest jeszcze przecież Jeton. Jedyny minus, że nie mają swojej karty