wypłata w bakomacie 2%(min 1.5euro)cytat z dnia 27 lipca 2019 15:23 przez ruggieroPanowi3 jak mam ecopayz i walutee euro to jak to wyglada jak bede wyplacal.kase za granica ?? I przykladowo jak bede placil karta w sklepie jakie sa prowizje ??
To wina tego gownianego 1xbet. Sprobuj wplacic hajs przez apke.cytat z dnia 10 września 2019 14:49 przez molkon07Witam mam taki problem mianowicie wpłaciłem pieniądze na epay , loguje sie na 1xbet i chce przelać kasę, ale w momencie przekierowania mnie na epay prosi o login i haslo wpisuje wszystko i wyskakuje komunikat User Exception
ktoś pomoże?
W przelewie nie ma śladu że to ecopayz. Przelew przychodzi na 100% z jednego z serwisow PayU/p24/transferuj.pl nie pamiętam już dokładnie. Jutro napiszę Ci dokładnie bo właśnie, zleciłem przelew.cytat z dnia 11 września 2019 09:08 przez basketballerWiecie może z jakiego banku ecopayz realizuje wypłaty na konto? oni robią przelewy z polskiego banku czy zagranicznego?
Napisz do support'u ecopayz.W ciągu 2-3 godzin dostaniesz odpowiedź, pod warunkiem, że napiszesz do nich w języku angielskim. Wiadomości po polsku odsyłają do innego działu na przetłumaczenie i często trwa to nawet 2 dni.cytat z dnia 16 września 2019 12:18 przez ladros1989Udało sie komus wyplacic z ecopayz na revoluta przelewem? Mi wlasnie odrzucilo transakcje
Odpisali, ze nie mozna wyplacic przelewem z portfela na inny portfelcytat z dnia 16 września 2019 13:47 przez drpajchivo
Napisz do support'u ecopayz.W ciągu 2-3 godzin dostaniesz odpowiedź, pod warunkiem, że napiszesz do nich w języku angielskim. Wiadomości po polsku odsyłają do innego działu na przetłumaczenie i często trwa to nawet 2 dni.
Pisz do supportu, to jakaś kpina jest. Nie może tak być nigdzie, jaki sens miałaby gra wtedy?cytat z dnia 17 września 2019 12:01 przez kobra1234Panowie czy tylko na Betssonie bilans wypłat przez Ecopayz nie może być wyższy od bilansu wpłat czy dotyczy to każdego bukmachera?
cytat z dnia 19 września 2019 11:15 przez hanii
Pisz do supportu, to jakaś kpina jest. Nie może tak być nigdzie, jaki sens miałaby gra wtedy?
Raz spotkałem się z taka sytuacją odnośnie bonusu, nie pamiętam już gdzie chyba 1xbet z 2 lata temu? Odpuściłem sobie bonus, bo w regulaminie było że nie można wypłacić więcej niż wpłacić.
Generalnie nie można wpłacać jedną, a wypłacać drugą metodą... ale to co napisałeś to absurd
Pytanie odnośnie upgrade konta do golda, jaką kartę dodaliście? Odrzuca mi Revolut/Skrilla, a jak wbiłam swoją normalną z banku to wyskakuje jakiś dziwny komunikat odnośnie hazardu, że nie można itp - forma jakiegoś ostrzeżenia.
cytat z dnia 26 września 2019 17:46 przez hagi84
czy macie problem z logowaniem sie na eco?