q7dwa9
Użytkownik
napisałem że nie mam nic na mnie to odpisali że przyjmują takie dokumenty:Nie wiem jak jest teraz ale kiedys nie uznawali do celow weryfikacyjnych wyciagu bankowego ani potwierdzenia zakupu w formie PDF. W przypadku mBanku musialem zamowic cos o nazwie "zaświadczenie o posiadaniu rachunku". Koszt to chyba bylo 40zl. Niestety trzeba bylo to odbierac osobiscie w placowce. Po okazaniu dowodu osobistego wydaja takie zaswiadczenie w formie druku. Nie ma mozliwosci wysylki na emaila dlatego koniecznym jest udanie sie do nich. Jesli nie w banku to zawsze mozna taki kwit zalatwic sobie w urzedzie. Jest to potwierdzenie meldunkowe. Oczywiscie tez trzeba za takie cos zaplacic tyle, ze w banku dostaje sie takie cos od razu a w urzedzie trzeba czekac.
• Polisa ubezpieczeniowa
• List referencyjny banku (potwierdzony pieczęcią i podpisem) tutaj jest koszt 80 zł
• Przypomnienie o opłacie za usługi komunalne
• Mandat karny wydany przez Policję
• Potwierdzenie zameldowania wydane przez lokalny urząd
Kwota nie jest duża bo 200 zł ale nie widzi mi się żebym płacił 80 zł żeby weryfikacja przeszła...
osvald w mBanku tyle powiedzieli, w milenium nie pytałem, bo zapytam w urzędzie miasta ile za te potwierdzenie zameldowania...