można przecież przelac za pomocą przelewy24 i masz natychmiast na koncieWitam, czy ktoś ma problem z Ecopayz od paru dni? od ponad roku wpłacałem pieniądze a dzis gdy proboje zrobic wplate karta pisze ze nie moge wplacac karta visa, i zebym dokonal innej metody platnosci np przelewem, co nie wchodzi gre bo nie bede czekal 3dni zeby wplacic pieniadze.. Tylko mi poblokowali konto czy nikt nie moze wplacac karta visa? "Pamiętaj, że dokonując depozytu kartą Visa nie będziesz w stanie korzystać z konta ecoAccount".
mógłbyś wytłumaczyc w jaki sposób zasilać konto tymi przelewami24? bo do tej pory też korzystałem z karty visa i jestem zielony w tym temaciemożna przecież przelac za pomocą przelewy24 i masz natychmiast na koncie
o w ch..j bez kitu jest ???? a ja już panikuje, że Ecopayz sie skończyło xd a to odrazu dochodzi z przelewów depozyt? bo tam napisane jest od 0-3 dniWchodzisz w usługi lokalne i tam jest p24 :>
Głównym Błędem jaki popełniłes to wypłata za małej kwoty. Opłata za wypłatę nie licząc przewalutowania to 2% kwoty wypłacanej ale min bodajże 1.5euro. Więc nie opłaca się wypłacać mniej niż 300zl. Przewalutowanie to 3% a więc łącznie 5%Może ktoś pomoże. Dostałem kartę w euro względnie szybko, wypłaciłem sobie pierwszy raz na próbę 50 zł w euronecie i zzarlo aż 15 zł prowizji... Gdzie robię błąd i czy bardziej się oplaca płacić w sklepie czy wypłacać z bankomatu ? Pójdzie reputka za pomoc ????
Zapewne przy wypłacie zaakceptowałeś kurs jaki zaproponował Tobie Euronet. Trzeba odrzucać . Wczoraj wypłacałem 500 zł i pobrało 125,40 Euro czyli 100 zł= 25.08Może ktoś pomoże. Dostałem kartę w euro względnie szybko, wypłaciłem sobie pierwszy raz na próbę 50 zł w euronecie i zzarlo aż 15 zł prowizji... Gdzie robię błąd i czy bardziej się oplaca płacić w sklepie czy wypłacać z bankomatu ? Pójdzie reputka za pomoc ????