S
1,1K
slukasz123
Użytkownik
No ciekawe ja karta robilem zakupy za 29zl zaplacilem 2,87 prowizji mega drogo prawie 10% poj...ich!
Pewnie sprzedawca wybrał rozliczenie w Euro zamiast w PLN, jak masz w PLN to wychodzi ok 5 %prowizji.No ciekawe ja karta robilem zakupy za 29zl zaplacilem 2,87 prowizji mega drogo prawie 10% poj...ich!
Dokładnie i wtedy 2razy musiało przewalutowac trzeba tego pilnowaćPewnie sprzedawca wybrał rozliczenie w Euro zamiast w PLN, jak masz w PLN to wychodzi ok 5 %prowizji.
Dafabet na szczęście nie konczy dzialalnosci tylko trzeba po prostu zalozyc nowe konto u nich. Wiecej info u nich na czacie jak cos. Betsson, 1xbet, Melbet (klon 1xbet) no i na dafabet mozna wplacac ecopayzem. Pewnie jeszcze gdzies ale sie nie orientuje. Trzeba poszukac.znajde gdzies liste bukmacherow ktorzy obsluguja Ecopayz? interesuja mnie buki z duzymi limitami, do tej pory byl dafabet ale konczy z dniem 19 marca
Wypłacić 8k na konto i ponieść opłatę 10euro. Taniej się nie da chyba że masz VIP to wtedy 7euro.Taka kwotę śmiało możesz jednorazowo wypłacićmam pytanie.
mam silver konto Ecopayz i 8 tys złotych na tym koncie, które chciałbym wypłacić na konto bankowe jak najszybciej (są mi szybko potrzebne, więc czekanie za kartą nie wchodzi w gre).
czy mogę to wypłacić za jednym zamachem czy nie da rady?
jak to wygląda? no i opłata jest 42 zł za wypłatę, więc też nie chciałbym za dużo raz wypłacać.
Przecież możesz wpłacać przelewy24. Kasa jest od razu i taniej niż kartaWitam, czy ktoś ma problem z Ecopayz od paru dni? od ponad roku wpłacałem pieniądze a dzis gdy proboje zrobic wplate karta pisze ze nie moge wplacac karta visa, i zebym dokonal innej metody platnosci np przelewem, co nie wchodzi gre bo nie bede czekal 3dni zeby wplacic pieniadze.. Tylko mi poblokowali konto czy nikt nie moze wplacac karta visa? "Pamiętaj, że dokonując depozytu kartą Visa nie będziesz w stanie korzystać z konta ecoAccount".