H
7
hiper-typer
Użytkownik
Zadzwonię, ale chcę też uzyskać jakąkolwiek odpowiedź tu na forum, od Etoto.pl.
Ciągle na nią czekam.
Ciągle na nią czekam.
Napisałeś do nich priva?Proszę odezwać się na priv i podać swój login, zweryfikuję co się stało. Opisana sytuacja wcale nie wskazuje jednoznacznie na to iż limit na koncie wynosi 1zł, rzekłbym nawet iż jest to bardzo mało prawdopodobne.
Ciekawa analiza. Czyli wychodzi, że jakby nie zabierano 12% stawki, to przy Twoim w/w graniu miałbyś 250-350 złotych wygranych dodatkowo (policzyłem tak z grubsza na szybko: połowa wygranych = 40 x 0,12 x 25zł x śr kurs = 2,35). Z bonusem 100% wyszedł dodatkowy plus. Granie bez bonusa to kicha straszna.Wpłaciłem 30 grudnia do Etoto 485 zł w celu uzyskania późniejszego bonusu 100% do 500 zł. Wymagany obrót był 1940 zł.
Wykonałem 80 zakładów za 25 zł z kursem powyżej 2,00 co daje łączny obrót 2000 zł. W tym momencie mam na koncie 486 zł z groszami - co daje jasny znak, że podatek 10% jest mordercą dla osoby typującej mecze w polskich firmach bukmacherskich. Gra "na własnych śmieciach" czyni się po prostu skrajnie nieopłacalna.
Do tej wypowiedzi @AKA SHAKAL wkradł się błąd, gdyż to nie 10% a 12% podatek obrotowy jest tym "mordercą".Wykonałem 80 zakładów za 25 zł z kursem powyżej 2,00 co daje łączny obrót 2000 zł. W tym momencie mam na koncie 486 zł z groszami - co daje jasny znak, że podatek 10% jest mordercą dla osoby typującej mecze w polskich firmach bukmacherskich. Gra "na własnych śmieciach" czyni się po prostu skrajnie nieopłacalna.
Może po prostu grasz w porach pomiędzy 22 a 8 rano. Wtedy na etoto nie można obstawiać zakładów. Pola z obrotem nie aktualizują na bieżąco (przeważnie tydzień opóźnienia albo robią to np. tylko w poniedziałki, nie pamiętam już jak mają), żeby się dowiedzieć jaki stan obrotu masz najlepiej pisać do supportu lub samemu liczyć.Zarejestrowałem się u tego buka tydzień temu. Chcę wykonać obrót do bonusu i na początku wszystko było idelanie. Natomiast od paru dni jak chcę zagrać nowy zakład pojawia się na czerwono komunikat: sprzedaż na dziś/jeszcze zamknięta. Napisałem raz do obsługi (zero odpowiedzi) ale mogłem normalnie grać. Po czym znowu jest taka sama sytuacja i napisałem 2 raz. Po za tym nie aktualizują pola z obrotem. Czy ktoś jeszcze miał taki problem z tą zamkniętą sprzedażą ? Może odpowie ktoś z Etoto o co chodzi ?
Tak już doczytałem i dzisiaj wszystko działa. Po prostu nigdy wcześniej u żadnego buka nie było jakiś godzin, tym bardziej, że w ofercie mają dużo i oczywiście też wydarzenia między 22 a 8. Mam też wrażenie, że za pierwszym razem kiedy to miałem chciałem w ciągu dnia, ale mogę się mylić. Dzięki za odp.Może po prostu grasz w porach pomiędzy 22 a 8 rano. Wtedy na etoto nie można obstawiać zakładów. Pola z obrotem nie aktualizują na bieżąco (przeważnie tydzień opóźnienia albo robią to np. tylko w poniedziałki, nie pamiętam już jak mają), żeby się dowiedzieć jaki stan obrotu masz najlepiej pisać do supportu lub samemu liczyć.