Naprawdę tak trudno zrozumieć Ci, że rozliczają kupony wg własnego uznania? Rozliczyli kupon jako PRZEGRANY mimo, że należał się ZWROT w pierwszym przypadku (mecz Wola Warszawa) natomiast w drugim przypadku (mecz RCS Radom) dali ZWROT. Przypadek? Nie sądzę. Jak dla mnie ewidentnie wprowadzają graczy w błąd, a następnie liczą, że ktoś nie zwróci uwagi a im wpadnie kilka groszy. Dla mnie to sytuacja bez precedensu. ZWROT za mecz Wola Warszawa nastąpił ale dopiero następnego dnia po mojej wyrażnej interwencji, w dodatku odbyło się to po blisko godzinnym oczekiwaniu, bez żadnej informacji mejlowej wyjaśniającej całe zamieszanie. Rozumiem, że można pomylić się raz, ale mylić się co kolejkę, a następnie robić takie akcje? Jeśli mają traidera, który nie potrafi poprawnie wklepać w system 1 kolejki to niech sobie odpuszczą wystawianie takich rzeczy bo wystawiać, aby tylko coś wisiało w ofercie nie ma sensu. Co do dowodu to sprawa została ostatecznie załatwiona, tylko co z tego skoro zanim została załatwiona otrzymałem grozbę zamknięcie konta za coś czego oni sami nie dopilnowali i przez okres ponad PÓŁ ROKU realizowali wpłaty/wypłaty na koncie, które nie miało aktualnego dowodu tożsamości. Co do marży to dla mnie ETOTO może mieć nawet marże 103 tylko co z tego? Skoro na koncie internetowym pograsz to za 35zł, a w punkcie nie zagrasz wcale bo brak jest synchronizacji oferty dostępnej na stronie z tym co oferują w punkcie stacjonarnym.