Man of the match (91.85%) - Håvard 'rain' Nygaard i wszystko jasne na cachu 16:0 dla LGB masakra.
Widzę, że nie oglądałeś meczu.
rain nie grał. Ale to nic nie znaczy, bo Mystic, który notabene ma go zastąpić na stałe (póki co jest tylko na zastępstwo) zagrał dziś koncertowo i poprowadził do zwycięstwa nad F3, którzy na Cachu nigdy dobrze się nie prezentowali (ostatnio ledwo wygrywali na niej z jakimiś amatorami, a LGB powalczyli z Titanami). Trochę słaba mapa dogrywkowa, ale mimo wszystko zagrali poniżej swoich możliwości
A 'man of the match' wybierają widzowie na stronie hltv klikając pod obrazkiem. Może to być każdy, tj. kiedyś na MŚ były zakłady (piłce nożnej) na man of the match i tak samo było, co kończyło się tym, że zazwyczaj wygrywał nie najlepszy, a ten najbardziej znany zawodnik, ulubieniec.
Ja jestem uczulony na granie przeciw Navi. Mają swojego Cobble (jedno zawetują, ale jeszcze jest bdb Mirage), gdzie TSM nie ma szans (no bardzo małe), a reszta zależy jak wejdą w mecz. TSM nie ma żadnej takiej, gdzie mogliby mieć przewagę nad Navi. Wezmą d2/inferno, a tam jest lekka przewaga, ale TSM musi zagrać dobry mecz, by odprawić NaVi.
Fnatic + NIP + VP @1,20 ebettle
Kurs słaby z tej sklejki, ale można grać allina. Porażka mocno by skomplikowała awans z grupy, ale grają z mega słabymi drużynami. W grupie A fnatic i NIP muszą po prostu wygrywać swoje mecze, a grupa B, w której gra VP musi ograć eLevate, bo potem mają dużo cięższych rywali jak TSM czy NaVi. Amerykanie pokazali swoją moc na Lanach w Dallas. Poziom mocno odstawał i zajęli oni wszystkie ostatnie możliwe miejsca.
Można też zagrać wszystko
DW po 2:0 (HA -1.5 na faworytów) @2.26 Pinnacle.
Jedynie VP może oddać jedną mapę, ale nie powinni. NIP gra z Immunity z Australii, fnatic z Liquid z Ameryki.
// tak jak się spodziewałem VP były problemy. Generalnie grali zbyt indywidualnie, ale gdy musieli to wygrywali te najważniejsze rundy. Mam nadzieję, że jutro zagrają jak zespół i nie będą latać jak na jakimś mixie. Mimo wszystko dzień na .