Wczoraj Polacy nie dali rady , mimo wszystko widzę w nich jakiś potencjał - tym bardziej że
Polska nie istnieje w ogóle w Docie , a szkoda , fajnie było by zobaczyć Polaków w jakimś znaczącym Lanie.
The Summit / STS
Clutch Gaming vs HappyFeet
Clutch -1.5
2.15
Stawka 70pln
70pln
Clutch Gaming obok TNC mój ulubiony team w SEA . Przez pare miesięcy swojej obecności na scenie obserwuje ich i widze mega potencjał-jak dalej będą trzymać się razem zaczną jezdzić na Majory , tym bardziej ze scena w Azji przeżywa teraz niemałe trzęsienie ziemi i wielkie organizacje przeprowadzają totalny roster change.
HappyFeet wczoraj zaskoczyło i wygrało 2-1 z TNC , no ale jak ja znam TNC to po wygraniu tych 800k $ pare miesięcy temu trochę zeszli z tonu i w minor tournamentach często sobie lekceważą.
SL i-League / STS
Invictus Gaming vs CDEC
IG - 1.5
1.62
Stawka 100pln
42pln
IG po wygraniu DAC troszkę słabiej grają , no ale to zrozumiałe że skupieni już są na Kiev Major , w którym z potencjalnie jednej z najsłabszych drużyn stali się prawie faworytem, tak jak z resztą pisałem pare tygodni wcześniej. Powiem tak - muszą w końcu coś wygrać zdecydowanie - nawet jak potraktują ten mecz "testowo" i użyją jakiegoś niekonwencjonalnego draftu czy strategi to powinni 2-0 ugrać ze słabym, no mimo wszystko słabym CDEC Gaming.