esperanza10
Użytkownik
To jest oficjalny terminarz ostatniej kolejki - Barca v Atleti, sobota, 18:00.
Mam się domyślać jakich piłkarzy masz na myśli (tych którzy mają odejść) ? -.-Czytam sobie czasami na temat tranferów i nie za bardzo rozumiem jaki jest plan Barcelony na następny sezon. Po co oni chcą sprzedać tylu zawodników, wśród których jest paru naprawdę świetnych. Dadzą radę od razu uzupełnić te luki równie wartościowymi piłkarzami?
W jakim pucharze? Chodzi Ci o Superpuchar? Wszystko wyjaśni się w sobotę, z kim zagra Real - z Barceloną czy Atletico.W pucharze Barca z Realem
Ludzie nauczcie się że pisze się Atletico.Ja mam tylko nadzieję, że w przyszłym sezonie Athletico nie spocznie na laurach i nie sprzeda swoich najlepszych zawodników[...]
Tak sobie przeglądam starsze posty i patrzę a tu ciekawy dla mnie wątek ;p. Starsi gracze idą za mniejszą kasę jak stare samochody. Wiem oni nie są już za słabi ale ich wartość spadła. Młodzi, którzy mają potencjał są drożsi. Zresztą był jakiś weteran boisk sprzedany drożej niż go kupowali ?Śmieszne pieniądze. Nie znam się na piłce chyba. Teraz kiedy za piłkarzy daje się po 20-30 milionów euro to za Villę ktoś daje 2? ???? Przecież pieniądze ze sprzedaży zawodników latem miały iść właśnie na nowe wzmocnienia. Teraz jak trzeba kupić solidnego środkowego obrońcę to Rosell mówi, że niektórzy są automatycznie wykluczeni, bo za dużo kosztują.
Póki co jedyny transfer pod publiczkę czyli Neymar. Świetne interesy robi Barcelona. Wychowankowie też odchodzą za "ogromne" pieniądze.
Wielkie brawa dla Atletico Madryt.