Same oferty kupna/sprzedaży biletów. Warto podyskutować o innych sprawach.
Za nami 3 dni Mistrzostw Europy. Chciałbym poznać Wasze zdanie o poziomie spotkań, poziomie organizacji Euro.
Po wczorajszym spotkaniu
Hiszpania-
Włochy przyszły mi chwile refleksji. Włączam TVN24 i słucham wypowiedzi "ekspertów". Usłyszałem, że spotkanie było słabe, zwłaszcza 1 połowa. "Piłkarskie
szachy", żadna z drużyn nie zachwyciła.
Myślę sobie, hmm oglądałem chyba inne spotkanie? Osobiście uważam, że mecz
Hiszpania-
Włochy stał na całkiem dobrym poziomie. Były sytuacje bramkowe, dużo ciekawych akcji, strzałów, walki, fajnych zagrań (np. przyjęcie Balotelli).
5 pozostałych spotkań oceniam wysoko. Dużo walki, bramek, ciekawych zagrań. Poza 2 połową spotkania
Polska-
Grecja, gdzie poza emocjami typu red card oraz karny nic ciekawego się nie działo.
Wczorajszy mecz Chorwacja -
Irlandia mimo, że grały teoretycznie słabsze zespoły mógł się podobać. Przede wszystkim dużo akcji i bramek.
Oglądanie ostatnich kolejek Polskiej
Ekstraklasy teraz mi się zwraca ???? Nuda, nuda, nuda, a teraz dużo emocji i nie zgadzam się ze zdaniem "ekspertów", że niektóre mecze są słabe.
Organizacyjne
Polska spisuje się rewelacyjne. Nareszcie na stadion wchodzi się swobodnie i szybko. Nie trzeba stać w kolejkach po godzinach. Minus na pewno jest to, że dopiero bramy otwarte są na 3 godziny przed mecze, a w pobliżu stadionu brak ogródków piwnych i sklepów, gdzie można kupić napoje.
Stacja PKP przy stadionie - pociąg po meczu co 6 minut do centrum.
Miasteczko mega fajne. To oczywiście moja ocena Warszawy, bo na innych stadionach nie byłem.
Minus to na pewno piwo na stadionie - 12zł, cola 10zł, lays 10zł, gastronomia m.in mały hot dog 10zł.
Jak Wy oceniacie po prawie 4 dniach Mistrzostwa Europy?