Wolosik z przeglądu pisze że prawdopodobnie poboczne oraz krzyżowe ????Maciej Makuszewski zerwał więzadła w kolanie. Za jakiś czas będzie więcej informacji.
Z tego na ile kojarzę ten uraz, to o MŚ można zapomnieć.Wolosik z przeglądu pisze że prawdopodobnie poboczne oraz krzyżowe ????
Frankowski jak pójdzie do Francji zimą i będzie tam grał.Ja się nie znam na medycynie itd., ale z tego co piszą ludzie to zdaje się ze masz rację ???? czyli peszkin na mundial?
Ojj bardzo bym chciał. Mimo sympatii do Sławka jako osoby poza boiskiem, to umiejętności już nie te co kiedyś niestety.Frankowski jak pójdzie do Francji zimą i będzie tam grał.
Peszke jak najdalej od reprezentacji tak jak Teodorczyka , więcej szkody niż pożytku.Ja się nie znam na medycynie itd., ale z tego co piszą ludzie to zdaje się ze masz rację ???? czyli peszkin na mundial?
Ciekawi mnie ten Swierczok. Z jednej strony wygaduje głupoty w wywiadach, że w ekstraklasie czuję się ze jakby grał z przedszkolakami co według mnie świadczy nie o jego pewności siebie, a o tym że jest idiota. Miał okazję wykazać się na Zachodzie i coś nie pyklo. Z drugiej jednak liczbami się broni jak na razie, jak utrzyma ta forme do wiosny to raczej pewniak obok lewego do wyjazdu jeśli chodzi o napad.Peszke jak najdalej od reprezentacji tak jak Teodorczyka , więcej szkody niż pożytku.
Kolejnym do zwolnienia jest Urban. Dostał ultimatum 4(inne źródło mówi o 6) punktów w 2 ostatnich spotkaniach.
No to chyba Pan Jan spakuje walizki a tak na marginesie to przypuszczam, że Jacek Magiera po świętach zakończy przymusowy urlop i obejmie jakąś drużynę z Ekstraklasy wakaty jak widać w Nowym Sączu już jest a we Wrocławiu się szykuje.Kolejnym do zwolnienia jest Urban. Dostał ultimatum 4(inne źródło mówi o 6) punktów w 2 ostatnich spotkaniach.
Wszystko się okaże moim zdaniem w marcu. Jak piłkarze przepracują okres zimowy, może się okazać, że ktoś z nich wypadnie np. jak Makuszewski, albo przestanie strzelać.Ciekawi mnie ten Swierczok. Z jednej strony wygaduje głupoty w wywiadach, że w ekstraklasie czuję się ze jakby grał z przedszkolakami co według mnie świadczy nie o jego pewności siebie, a o tym że jest idiota. Miał okazję wykazać się na Zachodzie i coś nie pyklo. Z drugiej jednak liczbami się broni jak na razie, jak utrzyma ta forme do wiosny to raczej pewniak obok lewego do wyjazdu jeśli chodzi o napad.
Arkadiuszo też wielka niewiadoma z formą. Życzę mu jak najlepiej i szybkiego powrotu, ale wydaje mi się ze po tych dwóch kontuzjach nie wróci już ten samzawodnik co w el ME np.Wszystko się okaże moim zdaniem w marcu. Jak piłkarze przepracują okres zimowy, może się okazać, że ktoś z nich wypadnie np. jak Makuszewski, albo przestanie strzelać.
Świerczok dla mnie też nie jest kozakiem, znowu się zaczyna, czego nienawidzę w tej lidze. Zagrał jedną runde dobrze i ojeju jeju jaki Leo Messi, przedszkole, pojedzie na zachód i wróci z podkulonym ogonem. Jakoś w derbach nie potrafił nic pokazać, a strzelił już za Lewandowskiego 6 bramek, może skoro przedszkole to nie strzelał, bo grał na zwolnienie Stokowca ? Inteligent w czystej postaci. Na chwilę obecną na mundial Lewy, Milik, Kownacki, a jako czwarty zobaczymy tutaj chwilowo bym dał Świerczoka, bo strzela, ale jak mówię w marcu może się to zmienić.
Na Janka to już jest czas najwyższy, nawet z Koseckim się pokłócił ostatnio i nie wygląda na to jakby piłkarze mieli za niego umierać .
chyba Stanowski mowil cos, ze Magiera raczej jakas prace w pzpn dostanieNo to chyba Pan Jan spakuje walizki a tak na marginesie to przypuszczam, że Jacek Magiera po świętach zakończy przymusowy urlop i obejmie jakąś drużynę z Ekstraklasy wakaty jak widać w Nowym Sączu już jest a we Wrocławiu się szykuje.
Tak dokładnie. Przeliczone hajsy i jednak nie opłaca się teraz zwalniać trenera.Żeby nie płacić grubego odszkodowania, Urban ma pozostać trenerem Śląska do końca roku. Znowu można stawiać domy przeciwko Śląskowi(i pewnie znowu nie wejdzie ???? )
Jacek Magiera został zastępcą dyrektora sportowego ds. rozwoju piłki młodzieżowej w PZPN.Będzie koordynował pracę reprezentacji od U17 do U20.chyba Stanowski mowil cos, ze Magiera raczej jakas prace w pzpn dostanie