Czeski metal dobrze prawi ????
Kuleczka pewnie ???? Fox zrobiłeś screeny ?
Co za miła niespodziankamelduje sie;d suchy podeslij linka ????
obczaj avatara hahaha ;dCo za miła niespodzianka
????Oj grubo było,ekipa zgrana,dobra zabawa.Rudy murzyn chyba będzie MVP.
Tak na szybko, jutro dopiero więcej szczegółów.Betsson nie zawiódł ,pojawił się na Zlocie.
P.S.Kolejność przypadkowa.
1.Chodźcie śmiało jest nas mało.
2.Ja jestem Rambo ,a mój brat to Bambo.
3.Rudy Murzyn.
4.Skrętosut.
5.Umyj sobie uszy .....
6.Jeszcze Polska nie zginęła.
7.Fon do Antka...
8.Po wuj Ci ten telefon,weź go .....
Foxik, ale czemu zapomniałeś o telefonie do pana trenera Antoniego Piechniczka ???? ?Oj grubo było,ekipa zgrana,dobra zabawa.Rudy murzyn chyba będzie MVP.
Tak na szybko, jutro dopiero więcej szczegółów.Betsson nie zawiódł ,pojawił się na Zlocie.
P.S.Kolejność przypadkowa.
1.Chodźcie śmiało jest nas mało.
2.Ja jestem Rambo ,a mój brat to Bambo.
3.Rudy Murzyn.
4.Skrętosut.
5.Umyj sobie uszy .....
6.Jeszcze Polska nie zginęła.
7.Fon do Antka...
8.Po wuj Ci ten telefon,weź go .....
Koalicja Krakowska odpowiada, pkt 7Foxik, ale czemu zapomniałeś o telefonie do pana trenera Antoniego Piechniczka ???? ?
sorry, chyba za duzo alko w te 3 dni i zbyt długa podróż ????Koalicja Krakowska odpowiada, pkt 7
[*]dla kolana pana Antka ????
Z ostatnim zdaniem się z wiadomych względów nie mogę zgodzić, więcej na ten temat może powiedzieć Kaszub ????Snajper właśnie dotarł po kilku przesiadkach do domu. Zaraz edycja posta i opisze
Na początku oczywiście podziękowania dla Marcina, który wszystko zajebiście ogarnął ???? Następnie dla kukli, Zanziby za wspólną podróż na zlot no i wspólna noc z Sucharem, sorry Rudym Murzynem i MadAngelem, wspomnienia na zawsze (ej, a jak kukla poszedł nad jezioro? To co idziemy po niego? Pier*** idziemy spac) ????
Ogólnie strasznie pozytywnie i dużo by opisywać. Fajnie było poznać Was w 'realu", niektórzy mnie zaskoczyli ????
A tekst "Na chu* Ci ten telefon..." ciężko będzie przebić przez najbliższe lata.
PS: No i oczywiście debel F1 (kukla Snajper) rozwalał wszystkich w pingla, dzięki DRS i dyfuzorowi ????
Deblowo to oczywiście, że f1 miażdżyło.Z ostatnim zdaniem się z wiadomych względów nie mogę zgodzić, więcej na ten temat może powiedzieć Kaszub ????
A Kto wygrywał singla ? :razz: