A jak było z Chelsea kiedy zmieniali ciągle trenera? W tamtym sezonie Carlo ustabilizował drużynę a SAF grał wszystko tylko i wyłącznie na Roo i United przegrało Mistrzostwo o 1 punkt... Gdybyś oglądał mecze to byś może widział,ze właśnie Drogba ciągnął ten wózek i dzięki Bogu nie dał mu grać od początku w rewanżu z United w LM.normalnie nie da się tak już po Chelsea. Nie ma co czekać do nowego sezonu bo po co...
Co z tego jak było? ważne jest co będzie Ty niczym wróżka już wiesz jak będzie...A jak było z Chelsea kiedy zmieniali ciągle trenera? W tamtym sezonie Carlo ustabilizował drużynę a SAF grał wszystko tylko i wyłącznie na Roo i United przegrało Mistrzostwo o 1 punkt... Gdybyś oglądał mecze to byś może widział,ze właśnie Drogba ciągnął ten wózek i dzięki Bogu nie dał mu grać od początku w rewanżu z United w LM.
Na kim mają budować ekipę na chimerycznym Anelce i gwiazdce z Hiszpanii, których wspiera boski Żydek, Bosingwa niby też ma odejść... cała drużyna wspierała Carlo a Romek olał drużynę, olał kibiców i zrobił jak chciał
Nie niczym wróżka, tylko popatrz na przeszłość... Romek uparł się na Sheve, Chelsea przegrała przez to sezon bo Jose musiał dawać go do gry, bo Rusek wyłożył hajs, teraz to samo z Torresem i Carlo out... ale to nie mój problem... każdy narzeka na Glazerów ale są to obecnie chyba najlepsi właściciele na świecie...Co z tego jak było? ważne jest co będzie Ty niczym wróżka już wiesz jak będzie...
ale o co Ci chodzi? Jego klub niech robi co chce .Nie niczym wróżka, tylko popatrz na przeszłość... Romek uparł się na Sheve, Chelsea przegrała przez to sezon bo Jose musiał dawać go do gry, bo Rusek wyłożył hajs, teraz to samo z Torresem i Carlo out... ale to nie mój problem... każdy narzeka na Glazerów ale są to obecnie chyba najlepsi właściciele na świecie...
A co możesz zarzucić Glazerom? Dług? Jedno proste pytanie - dług rośnie czy jest spłacany, w tym roku spłacono tą część która biła odsetkami, do tego Galzerowie zawarli umów sponsorskich na przeszło 80mln funtów, do tego nie wtrącają się w politykę transferową, w skład w nic... kiedy Szkot chce to ma na transfery bo jak inaczej nazwać wyłożenie blisko 20mln na Bebe+Smalling+Obertan? Gdyby nie było pieniędzy to nie byłoby takich transferów... to filozofia United a jak trzeba wyłożyć hajs to się to robi... przykład transfer Berbatowa za 30.25mln funtów+wypożyczenie Fraizera Campbella... A co ja będąc kibicem United mieszkającym w Polsce nie w Manchesterze nie jestem prawdziwym kibicem? Ciekawa teza... protest przeciwko Glazerom napędzają ciągle media aby zaburzyć równowagę w United, czemu nie mówi się o długach i potężnym zadłużeniu Evertonu, Aston Villi, czemu mało kto wie o tym,że rok temu Chelsea mimo wywalczenia dubletu miała stratę rzędu 70mln funtów, czemu nie mówi się o tym,że Liverpool musiał zostać sprzedany bo popadał w ruinę, czemu nie mówi się o tym,ze Chelsea ten rok zakończy rok spokojnie 120 mln funtów pod kreską?no zajebiści są powiedz to prawdziwemu kibicowi United(NIE temu z przed TV i Internetu).
Gdzie napisałem że są źli co chwile coś od siebie dodajesz i piszesz nie na temat.Swoje za uszami mają ,protest nie tylko był nakręcany przez media ale jako fan United to powinieneś wiedzieć,i czy oni są tacy fair w wobec tych "prawdziwych" te protesty z byle czego się nie wzięły.A co możesz zarzucić Glazerom? Dług? Jedno proste pytanie - dług rośnie czy jest spłacany, w tym roku spłacono tą część która biła odsetkami, do tego Galzerowie zawarli umów sponsorskich na przeszło 80mln funtów, do tego nie wtrącają się w politykę transferową, w skład w nic... kiedy Szkot chce to ma na transfery bo jak inaczej nazwać wyłożenie blisko 20mln na Bebe+Smalling+Obertan? Gdyby nie było pieniędzy to nie byłoby takich transferów... to filozofia United a jak trzeba wyłożyć hajs to się to robi... przykład transfer Berbatowa za 30.25mln funtów+wypożyczenie Fraizera Campbella... A co ja będąc kibicem United mieszkającym w Polsce nie w Manchesterze nie jestem prawdziwym kibicem? Ciekawa teza... protest przeciwko Glazerom napędzają ciągle media aby zaburzyć równowagę w United, czemu nie mówi się o długach i potężnym zadłużeniu Evertonu, Aston Villi, czemu mało kto wie o tym,że rok temu Chelsea mimo wywalczenia dubletu miała stratę rzędu 70mln funtów, czemu nie mówi się o tym,że Liverpool musiał zostać sprzedany bo popadał w ruinę, czemu nie mówi się o tym,ze Chelsea ten rok zakończy rok spokojnie 120 mln funtów pod kreską?
Podaj mi czemu Glazerowie są źli? Czekam
Są nie fair bo podnieśli ceny biletów od 2006 roku o 60%? A co nie poszło do góry? Dla mnie prawdziwi kibice protestują jak z klubem jest coś nie tak, a gdyby było coś nie tak to zapewne na czele protestu stanąłby FergusonGdzie napisałem że są źli co chwile coś od siebie dodajesz i piszesz nie na temat.Swoje za uszami mają ,protest nie tylko był nakręcany przez media ale jako fan United to powinieneś wiedzieć,i czy oni są tacy fair w wobec tych "prawdziwych" te protesty z byle czego się nie wzięły.
OK.Czyli nie protestowali prawdziwi kibice bo nie protestował Ferguson?Są nie fair bo podnieśli ceny biletów od 2006 roku o 60%? A co nie poszło do góry? Dla mnie prawdziwi kibice protestują jak z klubem jest coś nie tak, a gdyby było coś nie tak to zapewne na czele protestu stanąłby Ferguson
Jak ktoś śmiga od kilkunastu lat to dla niego to nie problem, kiedyś Marlboro kupowałem za 5zł teraz płace około 12zł, więc co też mam się obrazić na markę?Ktoś jak śmiga na mecze koło 10-15 lat i wciągu paru lat bilety lecą o 60% to trochę nie fajnie.
Nie chodzi o to,ze nie protestowali prawdziwi kibice bo nie protestował Ferguson ale gdyby w klubie działo się źle to pierwszym który by o tym mówił byłby Szkot.OK.Czyli nie protestowali prawdziwi kibice bo nie protestował Ferguson?
Ale co Ty porównujesz fajki do kibicowania? fajki w każdej chwili rzucasz a sport(futbol)jak Cię jara i tym się fascynujesz i w Tobie to żyje ....masz rzucić?Jak ktoś śmiga od kilkunastu lat to dla niego to nie problem, kiedyś Marlboro kupowałem za 5zł teraz płace około 12zł, więc co też mam się obrazić na markę?
Jakby było tak źle to Gill nie myślałby o powiększeniu stadionu do 100tys miejsc
Popatrz na historię CFC i na przepaść jaka była po odejściu Jose, moim zdaniem taka sama będzie teraz po odejściu Carlo, może i śmieszne ale w moim odczuciu, stracili fachowca a takie zabiegi "zatrudniania i zwalniania" na pewno nie zachęcają żadnego poważnego trenera do przyjścia do Chelsea.Co do pisania, że "już po Chelsea" po zaledwie 1, niepotwierdzonym w dodatku, transferze zawodnika uważam za śmieszne
Dodałem do nazwy tematu "transfery" ale jest jeden warunek. Wklejać tylko potwierdzone informacje ( oficjalne ) i sprawdzać , czy takiej informacji już nie było."Pracowaliśmy nad tym transferem spory okres czasu, w naszej opinii będzie on idealnym bramkarzem dla nas. Jest młody, opanowany, ma bardzo szybką reakcje, świetnie się prezentuje" - powiedział Ferguson dla Sky Sports News.
"Poszukiwaliśmy kogoś o podobnych cechach do Edwina. Olbrzymimi zaletami Edwina są spokój i dobra organizacja gry obronnej. David jest w tym do niego bardzo podobny."