>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje nt. angielskiej piłki nożnej

Status
Zamknięty.
M 0

maleczks

Użytkownik
Meksykański obrońca Carlos Salcido przeniósł się z PSV Eindhoven do angielskiego Fulham.

Dobry transfer Fulham.
Salcido nie jest jeszcze na tyle stary, by nie poradzić sobie na wyspach.
W Eredivisie w 121 meczach strzelił dla PSV tylko 3 gole.
Nie jest to jakiś rewelacyjny wynik nawet, jak na obrońcę z taką ilością meczów, ale on nie będzie od strzelania goli w Londynie - mają tam kilku dobrych strzelców ;) Poza tym na zdecydowany plus pieniądze na niego wydane ;) 1.6 mln £, jak na warunki Premiership to tyle, co nic.

-piter- 0

-piter-

Użytkownik
Oficjalnie: Fortune wraca do West Bromwich
Marc-Antoine Fortune po dwóch latach wraca do West Browmich Albion.
Beniaminek Premier League zapłacił za tego napastnika Celticowi około 2,5 miliona funtów.
Fortune przebywał w West Brom dwa sezony temu, kiedy to był na wypożyczeniu z francuskiego Nancy. Strzelił wówczas pięć bramek w siedemnastu występach.
Rok temu z Nancy wykupił go Celtic za 3,6 mln funtów. W 30 występach Fortune strzelił 12 bramek.
Po wczorajszym blamażu w eliminacjach Ligi Europejskiej z Utrechtem, 29-letni napastnik zdecydował się na powrót do West Brom.

Źródło: West Bromwich Albion

-piter- 0

-piter-

Użytkownik
Wczoraj Newcastle obwieściło Cheika Tiote jako swojego nowego piłkarza, a dzisiaj na zasadzie rocznego wypożyczenia klub zasilił Hatem Ben Arfa.
Już wczoraj informowaliśmy o transferze byłego piłkarz mistrza Holandii Twente Enschede. Po uzyskaniu pomyślnego wyniku badań brakowało jedynie pozwolenia na pracę, które otrzymał dzisiaj. Piłkarz podpisał ze Srokami czteroletni kontrakt.
24 - letni pomocnik Wybrzeża Kości Słoniowej profesjonalną karierę zaczynał w 2005 roku w Anderlechcie Bruksela skąd był wypożyczony na rok do Rody Kerkrade.
Źródło: Newcastle United FC

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Liverpool sfinalizował transfer reprezentanta Portugalii Raula Meirelesa. 27-letni piłkarz na Anfield Road przechodzi za 14 milionów euro z FC Porto. Portugalczyk, który ma być następcą Javiera Mascherano, podpisał czteroletni kontrakt z The Reds.
- Roy Hodgson odegrał kluczową rolę w moim przyjściu tutaj, ponieważ ciężko pracował, aby mnie pozyskać - powiedział zawodnik po podpisaniu umowy.
Meireles, który z FC Porto czterokrotnie zdobył mistrzowski tytuł, ma na swoim koncie 38 występów w drużynie narodowej.
źródło : anglia.goal.pl

M 0

maleczks

Użytkownik

Ghańska gwiazda zaświeci na Stadium of Light?

Sunderland prowadzi rozmowy z francuskim Rennes na temat ściągnięcia na północ Anglii reprezentanta Ghany Asamoah Gyana.

Steve Bruce jest zdeterminowany, by zastąpić w składzie Kenwyne’a Jonesa, który odszedł do Stoke. Jego wybór padł właśnie na napastnika z Afryki. Decyzję w sprawie transferu może przyspieszyć kontuzja Fraziera Campbella, odniesiona podczas niedzielnej wygranej z Manchesterem City. W tym wypadku wydaje się, że menedżer „Czarnych Kotów” zrobi wszystko, by sfinalizować transakcję przed zamknięciem letniego okienka transferowego.​
źródło: http://www.eurofutbol.pl/

To jeszcze nic pewnego, ale ja uważam, że byłby to całkiem ciekawy transfer. Gyan z Bentem mogliby stworzyć bardzo dobry atak, który pewnie nie raz dawałby punkty The Black Cats. Swoja drogą... dziwne, że po Mundialu nikt bardziej &quot;zaawansowanie&quot; nie zgłosił się po gracza &quot;Czarnych Gwiazd&quot;.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Beniaminek angielskiej Premier League, Blackpool dokona przed zamknięciem okienka transferowego dwóch transakcji. Klub z Bloomfield Road pozyska Mamadou Baha ze Strasbourga i Dudleya Campbella z Leicester.
22-letni pomocnik zdecyduje się opuścić zdegradowany do trzeciej ligi francuskiej Strasbourg na rzecz beniaminka Premier League.
Półtora miliona euro Blackpool zapłaci z kolei za napastnika Leicester Dudleya Campbella.
Według informacji zamieszczonych w prasie, menedżer klubu chciałby mieć w swoich szeregach jeszcze Kyle Lafferty&#39;ego z Glasgow Rangers i Matta Phillipsa z Wycombe.
źródło :anglia.goal.pl
Widać , że wcale nie planują w tym sezonie wracać do Championship - a to może i lepiej. Będzie ciekawiej.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Napastnik Arsenalu Londyn Robin van Persie będzie musiał pauzować co najmniej kilka tygodni z powodu kontuzji kostki. 27-letni piłkarz doznał urazu podczas sobotniego meczu z Blackburn Rovers.
Van Persie z tego powodu nie będzie mógł wystąpić między innymi w meczach eliminacji Euro 2012 z San Marino i Finlandią.
Jest to bardzo zła wiadomość dla menedżera Arsene Wengera, bowiem kontuzję leczy także Duńczyk Nicklas Bendtner.

Czyli już się zaczynają problemy Arsenalu. Oni to się mają z tymi kontuzjami :| Szkoda bo obecność RvP by tylko podniosła ciekawość rozgrywek.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reprezentant Białorusi Alexander Hleb najbliższy sezon spędzi w Birmingham City. Pomocnik został wypożyczony do tego klubu z Barcelony. 29-letni piłkarz jest szóstym nowym nabytkiem klubu Birmingham.
- Hleb jest zawodnikiem o najwyższym umiejętnościach, marzyliśmy o nim. Rozmawialiśmy o nim przez ostatni rok, ale nie wierzyliśmy, ze uda się go sprowadzić - powiedział menedżer klubu Alex McLeish.
Piłkarz tym samym wraca do Anglii, którą opuścił dwa lata temu przenosząc się z Arsenalu Londyn do Barcelony.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ostatnie ruchy transferowe na Wyspach ;)
Napastnik Chelsea Londyn Franco Di Santo przeszedł na zasadzie definitywnego transferu do Wigan Athletic. 21-letni piłkarz od dłuższego czasu był łączony z tym transferem, ale dopiero w ostatnim dniu okna transferowego podpisał trzyletni kontrakt.
- Jestem szczęśliwy, że moja przyszłość został wyjaśniona. Nie mogę doczekać się rozpoczęcia treningów, spotkania ze wszystkimi moimi kolegami z nowego zespołu i walki o miejsce w drużynie - powiedział Di Santo, który w ostatnim sezonie grał na wypożyczeniu w Blackburn Rovers.
--------------------------------------------------------------------
Władze Stoke City bardzo poważnie wzmocnili zespół w ostatnim dniu okienka transferowego. Kontrakty z klubem podpisali Eidur Gudjohnsen, Jermaine Pennant i Marc Wilson.
31-letni Gudjohnsen wraca tym samym do angielskiej Premier League. W przeszłości piłkarz występował w barwach Boltonu Wanderers i Chelsea Londyn, natomiast w poprzednim sezonie z powodzeniem grał na zasadzie wypożyczenia w Tottenhamie Hotspur. We wtorek władze Stoke doszły do porozumienia z AS Monaco i piłkarz mógł dołączyć do ich zespołu.
Pennant do angielskiego klubu trafił na zasadzie wypożyczenia z Realu Saragossa. W Stoke będzie występował do stycznia 2011 roku.
Wilson do Stoke trafił z Portsmouth. W rozliczeniu za 23-letniego obrońcę Stoke oddało Liama Lawrence&#39;a i Dave&#39;a Kitsona.
------------------------------------------------------------------
Reprezentant Chile Jean Beausejour został we wtorek piłkarzem Birmingham City. 26-letni zawodnik przeszedł do angielskiego klubu z meksykańskiego klubu America Cali.
Birmingham zdecydował się wyłożyć za piłkarza cztery miliony funtów.
----------------------------------------------------------------------

Obiecujący obrońca Craig Dawson został zawodnikiem West Bromwich Albion. Piłkarz przeszedł do tego klubu na zasadzie definitywnego transferu z Rochdale. Najbliższy sezon spędzi jednak na wypożyczeniu w swoim dotychczasowym zespole.
z WBA Dawson podpisał trzyletnią umowę.

--------------------------------------------------------------------
Watford poinformował o pozyskaniu na zasadzie wypożyczenia obrońcy Middlesbrough Andrew Taylora. Reprezentant angielskiej młodzieżówki nie mógł liczyć na regularne występy w drużynie prowadzonej przez Gordona Strachana.
W zespole Watford będzie występował do 5 stycznia.
------------------------------------------------------------------
Liverpool potwierdził, że pomocnik Nabil El Zhar przeszedł na zasadzie wypożyczenia do greckiego PAOK-u Saloniki. Reprezentant Maroka nie ukrywał, że chciał zmienić barwy klubowe, bowiem na Anfield Road nie miał szans na regularne występy.
El Zhar trafił do Liverpoolu w 2006 roku, ale nie przekonał do siebie trenera Rafy Beniteza. 24-letni pomocnik nie zdołał także wywalczyć miejsca w składzie w drużynie Roya Hodgsona.
W umowie między klubami zawarto opcję definitywnego transferu.
-------------------------------------------------------------------
Birmingham City, które było aktywne ostatniego dnia okresu transferowego, pozyskał kapitana Spartaka Moskwa Martina Jiranka. 31-letni obrońca został kupiony za około 500,000 euro i po przejściu testów medycznych podpisał na St. Andrew&#39;s Ground roczny kontrakt.
Reprezentant Czech jest szóstym nabytkiem menedżera Aleksa McLeisha tego lata. Wcześniej zatrudnił on Aleksandra Hleba, Bena Fostera, Nikolę Zigica, Matta Derbyshire&#39;a i Enrica Vallesa.
---------------------------------------------------------------------
Blackpool pozyskało z Wycombe Wanderers skrzydłowego Matta Phillipsa. Reprezentant U-19 Anglii kosztował Seasiders 325,000 funtów, ale kwota ta może wzrosnąć do 700,000, o ile beniaminek utrzyma się w Premier League.
Kwota zostanie też wypłacona, jeśli Blackpool spadnie, ale w ciągu czterech lat wróci do Premiership. Długość kontraktu 19-letniego piłkarza nie została ujawniona. W barwach Wycombe Phillips rozegrał ponad 80 spotkań ligowych.
---------------------------------------------------------------------
Zgodnie z zapowiedziami, Sunderland sfinalizował we wtorek transfer napastnika Stade Rennais Asamoah Gyana. Reprezentant Ghany po przejściu testów medycznych podpisał na Stadium of Light czteroletni kontrakt. Czarne Koty wydały na niego rekordową kwotę 13 mln funtów (16 mln euro).
24-letni reprezentant Ghany grał w barwach Les Rouges et Noirs przez ostatnie dwa sezony, zdobywając w Ligue 1 w 47 meczach 14 bramek. W tegorocznych mistrzostwach świata strzelił trzy bramki w pięciu spotkaniach. W barwach nowego zespołu będzie mógł zadebiutować 11 września przeciwko Wigan.
Sunderland próbował zatrudnić tego piłkarza już rok temu, ale wówczas wysiłki menedżera Steve&#39;a Bruce&#39;a spaliły na panewce.
Jednocześnie klub potwierdził, że Fraizer Campbell będzie wyłączony z gry na pół roku z powodu zerwania więzadeł, Martyn Waghorn został sprzedany do Leicester City za trzy miliony funtów, a także rozwiązano umowę Teemu Tainio.

No to działo się trochę tego ostatniego dnia na rynku. Ciekawe jeszcze co będzie z Van der Vaartem. ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Premier League zatwierdziła transfer pomocnika Rafaela van der Vaarta z Realu Madryt do Tottenhamu. Spurs zapłacili za 27-letniego reprezentant Holandii osiem milionów funtów (ok. 9.8 mln euro). Van der Vaart podpisał na White Hart Lane czteroletni kontrakt.
Wychowanek Ajaksu Amsterdam grał w Madrycie przez dwa sezony, po transferze z Hamburger SV za 15 mln euro. W Primera Division zagrał w 58 meczach, zdobywając w nich 11 bramek.
W zespole narodowym wystąpił natomiast dotąd w 83 meczach i strzelił w nich 16 bramek. W trakcie ostatnich mistrzostw świata dotarł z Oranje do finału.
Real zaprzeczył też jakoby otrzymał wcześniej na Van der Vaarta ofertę w wysokości 21 mln euro z Bayernu Monachium
źródło: transfery.eurogol.pl

Czyżby Rafael teraz podbił Premier League;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Houllier menedżerem Aston Villi

Były szkoleniowiec Liverpoolu i Olympique Lyon Gerard Houllier został nowym menedżerem Aston Villi. 63-letni trener wraca do angielskiej piłki po sześciu latach. Ostatnio Houllier zajmował stanowisko dyrektora technicznego Francuskiej Federacji Piłkarskiej.
Houllier na stanowisku menedżera Aston Villi zastąpi Kevina MacDonalda, który tymczasowo prowadził zespół po odejściu Martina O&#39;Neilla 9 sierpnia.
źródło: transfery.eurogol.pl

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Kilkutygodniowa przerwa Fabregasa

Od dwóch do trzech tygodni będzie pauzował hiszpański piłkarz Arsenalu Londyn Cesc Fabregas. Mistrz świata doznał kontuzji nogi w sobotnim meczu Premier League z Sunderlandem (1:1).
Fabregas strzelił bramkę dla &quot;Kanonierów&quot; (nie grali Łukasz Fabiański i Wojciech Szczęsny) w 13. minucie, a już kwadrans później z powodu urazu opuścił boisko.

Hiszpański zawodnik nie wystąpi w kilku spotkaniach, m.in. z Chelsea Londyn w krajowej lidze i Partizanem Belgrad w Champions League. Pod znakiem zapytania stanęła jego gra w październikowym meczu eliminacji mistrzostw Europy przeciwko Litwie.

▶ http://www.sport.pl/sport/1,65025,8405778,Premier_League__Kilkutygodniowa_przerwa_Fabregasa.html

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Sven Goran Eriksson podpisał dwuletni kontrakt z klubem Leicester City. Na stanowisku trenera zastąpi Portugalczyka Paulo Sousę
Jestem wielce zadowolony z bycia nowym trenerem Leicester City - oświadczył Eriksson na oficjalnej stronie klubu.
- To będzie dla mnie wielkie wyzwanie połączone z ogromną motywacją. Nie mogę doczekać się pracy z zawodnikami, spotkania z fanami oraz osiągania sukcesów z drużyną - dodał.

źródło : http://www.sport.pl/pilka/1,65080,8457731,Championship__Sven_Goran_Eriksson_trenerem_Leicester.html

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Konsorcjum New England Sports Ventures (NESV) zostało nowym właścicielem Liverpoolu. Amerykanie zapłacili za sławny klub 300 milionów funtów. W piątek Tom Hicks i George Gillett ostatecznie zgodzili się na transakcję.

Prezez Liverpoolu Martin Broughton potwierdził podpisanie umowy, mimo początkowych sprzeciwów byłych współwłaścicieli klubu - Toma Hicksa i Georga Gilletta. Amerykanie jednak zapowiadają, że będą walczyć o odszkodowanie w sądzie - ich zdanie transakcja z udziałem NESV była &quot;nielegalna&quot;. Domagają się 1,6 milarada dolarów.
Przejęcie klubu przez NESV nastąpiło w ostatniej chwili. Do 15 października Tom Hicks i George Gillett musieli spłacić 280 mln funtów kredytu zaciągniętego trzy lata temu na zakup Liverpoolu. W przeciwnym wypadku 18-krotnego mistrza Anglii przejąłby Royal Bank of Scotland, co oznacza wprowadzenie w klubie zarządu komisarycznego, by zapobiec jego bankructwu. Konsekwencje byłyby jednak duże - odjęcie 9 punktów, w trudnej sytuacji The Reds, mogłoby skutkować nawet spadkiem z Premier League.
źródło : http://www.sport.pl/pilka/1,65080,8519077,Premier_League__Oficjalnie__Liverpool_ma_nowego_wlasciciela.html

ladbrokes 0

ladbrokes

Użytkownik
Wayne Rooney jest blisko odejścia z Manchesteru United. Na tą okazję Ladbrokes wystawił kursy dotyczącego ewentualnego odejścia i nowego pracodawcy Anglika.
- Rooney odejdzie z Manchesteru w zimowym okienku transferowym - kurs 2.50
- Rooney przejdzie do Realu Madryt - 3.25
- Rooney przejdzie do Manchesteru City - 4.00

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Wayne Rooney jest blisko odejścia z Manchesteru United. Na tą okazję Ladbrokes wystawił kursy dotyczącego ewentualnego odejścia i nowego pracodawcy Anglika.
Póki co większość tych newsów dotyczących odejścia Wayne podają angielskie bulwarówki typu The Sun itp więc póki co nie można zbyt poważnie traktować tych doniesień. Choć nie ukrywam , że Rooney miałby kilka powodów do odejścia z MU ale wątpię aby odszedł. Ronaldo zawsze chciał grać z Realu i odszedł. Rooney póki co nie ma takich marzeń , no chyba że gra u boku Ronaldo ale Murinho sam ostatnio powiedział , że nie będzie miał raczej miejsca dla Wazzy w Madrycie i jest tam nie potrzebny. Jedyna opcja gdzie Rooney miałby odejść To chyba tylko City. Z jednej strony działacze City chcieli by upokorzyć nie co zespól jak i kibiców Czerwonych Diabłów wykupując ich największa gwiazdę ( z Tevezem było inaczej) z drugiej strony wątpię aby Rooney chciał tam przejść. Ambitny z niego chłop , oddany drużynie ( przynajmniej w tamtym sezonie) jak by nie było ulubieniec kibiców. Zbyt dużo on zawdzięcza klubowi i klub dużo zawdzięcza jemu. Moim zdaniem Rooney zostanie w klubie a zwlekanie z kontraktem to już nie jako tradycja ostatnio w MU.
edit: a jednak ciekawe informacje z Anglii :|
Wayne Rooney nie jest zainteresowany przedłużeniem obecnego kontraktu i zamierza odejść z klubu – poinformował na dzisiejszej konferencji prasowej sir Alex Ferguson. Menedżer &quot;Czerwonych Diabłów&quot; zapewnił, że takie informacje przekazał mu David Gill po rozmowie z agentem Anglika.

Ferguson przekazał, że taka informacja była dla niego szokiem, ale w zaistniałej sytuacji nic więcej nie może zrobić. Także klub nie będzie stawał 24-latkowi na drodze do odejścia. Wiadomo, że Rooney nie wystąpi w jutrzejszym meczu Ligi Mistrzów z Bursaspor. Anglik miał doznać kontuzji na dzisiejszym treningu.
- David Gill przekazał mi, że Rooney chce odejść i taką informację ogłosił jego agent. Nie mogłem w to uwierzyć i byłem w szoku. Nigdy nie miałem z nim żadnego sporu. Doznał kontuzji i potwierdził to w wywiadzie dla Sky.
- Drzwi dla niego pozostają otwarte, ponieważ to naprawdę dobry zawodnik. Nieustannie mu pomagaliśmy i to także w życiu prywatnym. Takim klubem jest właśnie Manchester United. Nie mogliśmy zrozumieć, dlaczego chce odejść z najbardziej utytułowanej drużyny w historii brytyjskiego futbolu.
- Nie rozumiemy tego. Sam zawodnik pozostaje nieugięty i przekazał, że chce odejść. Musimy poradzić sobie z kolejną częścią jego wniosku. Nie mogę zrobić nic więcej niż to, co już zostało dokonane. Drzwi ciągle pozostają otwarte, ale kto wie.
Szkocki menedżer odniósł się także do samych negocjacji w sprawie umowy dla Rooneya. - Na początku lata David rozpoczął rozmowy z jego agentem i były one kontynuowane po mistrzostwach świata.
- W biurze pojawiłem się 14 sierpnia i wówczas otrzymałem telefon od Davida z informacją, że nie podpisał on nowego kontraktu. Byłem zdumiony, ponieważ miesiąc wcześniej zapewniał, że jest w najwspanialszym klubie na świecie. Spotkałem się z chłopakiem i powtórzył słowa swojego agenta, że chce odejść.
mufc.pl

M 0

mackinho7

Użytkownik
Wczorajszego dnia Rooney wypowiedział się na temat całej sprawy.
Wayne Rooney wydał specjalnie oświadczenie, w którym wyjawił dlaczego pragnie opuścić drużynę Manchesteru United! Anglik dał wyraźnie do zrozumienia, że motywem jego działania nie są względy finansowe, lecz piłkarska ambicja.
We wtorek cały piłkarski światek usłyszał z ust samego Sir Aleksa Fergusona, że popularny Wazza pragnie opuścić Old Trafford. Informacja ta wywołała prawdziwą burzę medialną oraz konsternację i złość w szeregach fanów United.
Boss &quot;Czerwonych Diabłów&quot; przyznał, że nie zna przyczyn decyzji Rooneya, jednak na wyjaśnienie całej sprawy przez samego zainteresowanego nie musieliśmy długo czekać. Wayne w specjalnie wydanym oświadczeniu wyjaśnił powody, dla których jest gotów opuścić &quot;Teatr Marzeń&quot;.
&quot;Spotkałem się z Davidem Gillem w zeszłym tygodniu i nie dostałem żadnych gwarancji, że ten zespół będzie w przyszłości odpowiednio wzmacniany&quot; – napisał Rooney.
&quot;Wtedy oznajmiłem mu, że nie mam zamiaru podpisywać z klubem nowej umowy.&quot;
&quot;Wczorajsze słowa Sir Aleksa były ciekawe, ale niektóre kwestie lekko mnie zaskoczyły.&quot;
&quot;Jest prawdą, to co powiedział. Miałem razem z moim agentem kilka spotkań z klubem w sprawie nowego kontraktu. Podczas nich prosiłem o gwarancję, że do zespołu trafią najlepsi gracze na świecie.&quot;
&quot;Szanuję United, jakbym nie miał tego czynić ze względu na historię tego klubu i fakt, że mogłem ją tworzyć przez ostatnie sześć lat?&quot;
&quot;Zdobywanie trofeów jest dla mnie priorytetem, takie cele stawiał też sobie zawsze Fergie, więc myślę, że moje prośby nie były zbyt wygórowane.&quot;
&quot;Pomimo całej tej sytuacji jestem ogromnie wdzięczny Fergusonowi. To wspaniały manager i mój wielki mentor, który pomógł mi i wspierał od dnia kiedy trafiłem z Evertonu na Old Trafford.&quot;
&quot;Życzę mu, aby prowadził United całą wieczność, bo to prawdziwy trenerski geniusz&quot; - zakończył Rooney.
Źródło: manusite.pl

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Angielski piłkarz Wayne Rooney podpisał nowy kontrakt z Manchsterem United, który będzie obowiązywał do 2015 roku - poinformował w piątek klub.
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Wayne-Ronney-zostaje-w-Manchesterze-United,wid,12785009,wiadomosc.html?ticaid=1b1b7

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Paul Ince został w czwartek mianowany nowym menedżerem Notts County. 43-letni szkoleniowiec zastąpił na stanowisku Craiga Shorta, którego zwolniono w niedzielę, po zaledwie niecałych pięciu miesiącach pracy w klubie.
53-krotny reprezentant Anglii prowadził wcześniej Macclesfield Town, Milton Keynes Dons i Blackburn Rovers. Teraz Ince stał się szóstym szkoleniowcem Srok w ciągu ostatniego roku.
Drużyna z Meadow Lane po 13 kolejkach zajmuje w League One 16. pozycję.
źródło: anglia.goal.pl

Myślę że wielu kojarzy tego piłkarza.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom