gystlik
Użytkownik
Nad Bodeńskim atmosfera więc już nie patrze. Ale Lotos może... Tylko że Andrea może zapuścić jeszcze jakichś Małolatów.Nie ma, ani tu, ani tu.
Już lokomotywa dzisiaj była więc może już nie będziemy pazerni...
Nad Bodeńskim atmosfera więc już nie patrze. Ale Lotos może... Tylko że Andrea może zapuścić jeszcze jakichś Małolatów.Nie ma, ani tu, ani tu.
Hebda, Schulz, Schwarz, Ratajczak, Gato. I jeszcze srodkowya reszta skladu jak ?
Tego nie podważam, ale moim zdaniem są faworytami. Jeśli udało im się wrócić do gry, to warto po takim kursie spróbować.ale grają z kolesiami co o deblu mają pojęcie
przyjątko ; schwarz, hebdaa reszta skladu jak ?
Szczerze ? To jakoś moje poważniejsze zainteresowanie siatkówką zaczynało się właśnie ok 2007-2008 roku, więc akurat zapamiętałem ją jako Okuniewską i myślałem, że to rodowe. Jak widać było odwrotniebrawo , jak się nie wie to się lepiej nie wypowiadać a już tymabrdziej poprawiać kogoś co pisze dobrze , bo się można niepotrzebnie ośmieszyć taka rada na przyszłość pozwoli Ci uniknąć dużo przykrych sytuacji ...
Oczywiście pozdrawiam serdecznie
Hedba, Stępień, Schulz, Gawryszewski, Schwarz, Ratajczak, Czunkiewicz (libero)a reszta skladu jak ?
Polskie zespoły 3 x 3:0 się szykuje...Oj Sorki. Czunkiewicz. Rutyna mnie zjadła. Szkoda go bo dobrze serwował
2.37 na 3:0 Lotos pobrane
Dzięki! Świetna robota! Dubel Liberec + Żlin (przy stanie 0:1)kto pogral ten zarobiony
Terek 2:0Co to za kurs @7,50 na Terek z maltanczykami?
Ruscy juniorami czy co?
w pierwszym secie by wyrzucili jeszcze z dwa serwisy i byłoby jak zawszePusovia dawno tak łatwo nie dała zarobić ????
Przecież rywale to kompletni amatorzy, wstyd by był gdyby ktoś stracił seta.Polskie zespoły 3 x 3:0 się szykuje...