>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Heh, po pierwszej połowie patrzyłem tylko co jakiś czas jednym okiem na mecz i najpierw nie widziałem Raula, a później tylko, że jest na boisku i nie rzuca. Przed chwilą bramka, myślałem, ze może jego pierwsza, a tu już 4/5. Jest OK i jest plus ????

K 1K

komandos5

Użytkownik
Dobrze że Jannek dzisiaj spamował Twoim tematem to spojrzałem co się tam dzieje i całe szczęście że widziałem że grasz na Arkas bo też chciałem, a tak odpuściłem :cool:
Ten Lynnel to niezły cyrkowiec jest, ni to siły nie ma, ani techniki i jeszcze lewa ręka na przyjęciu. U mnie do składu by się nawet nie załapał.
a ja naiwnie wierzyłem , że się moją podpowiedzią zasugerujesz i mówię druknę jeszcze moje przemyślenia do Ciebie ????

niverx 162

niverx

Użytkownik
Czy spotkał się ktoś kiedykolwiek z taką sytuacją, że chciał wpłacić na bet.365 za pomocą PKO BP via Skrill, wyskoczył jakiś błąd, pieniądze się gdzieś zawieruszyły. Pisałem do przelewy24, jednak oni mówią, że pieniądze zostały wysłane do odbiorcy, a odbiorcą jest Skrill, pieniędzy nie ma na Skrillu, co o tym myśleć?
dojda tylko troche na nie poczekasz.. kieeeedys tak mialem.. to nie wiem czy po 30 min czy godzinie byly.

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Heh, po pierwszej połowie patrzyłem tylko co jakiś czas jednym okiem na mecz i najpierw nie widziałem Raula, a później tylko, że jest na boisku i nie rzuca. Przed chwilą bramka, myślałem, ze może jego pierwsza, a tu już 4/5. Jest OK i jest plus ????
✅✅✅
super bet dzięki ;)

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Wszedł na ostatnie 5 minut w pierwszej połowie i rzucił jeszcze 2/2.

mario_pl 1,2K

mario_pl

Użytkownik
Sa juz sklady??
Najpóźniej 23 lutego podadzą. U nas bez niespodzianek pewnie Szopen i Ołówek jak będzie zdrowy + Kubot + Matka.
A od Argentyńczyków pewnie wpadnie Monaco, Delbonis, Mayer i Berlocq, ewentualnie Hobbit Schwartzman, bo DelPo chyba się nie wykuruje do marca.
Ja się wybieram, póki co tylko na 1. dzień żeby się niepotrzebnie nie denerwować ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom