a ja naiwnie wierzyłem , że się moją podpowiedzią zasugerujesz i mówię druknę jeszcze moje przemyślenia do Ciebie ????Dobrze że Jannek dzisiaj spamował Twoim tematem to spojrzałem co się tam dzieje i całe szczęście że widziałem że grasz na Arkas bo też chciałem, a tak odpuściłem
Ten Lynnel to niezły cyrkowiec jest, ni to siły nie ma, ani techniki i jeszcze lewa ręka na przyjęciu. U mnie do składu by się nawet nie załapał.
Fajne info ????Ruscy z Dynama pisali, że według ich informacji na 99% będzie w Krakowie.
https://twitter.com/vcdynamo/status/691904426966151168
nie, ale raczej jak zawsze będzieSa juz sklady??
dojda tylko troche na nie poczekasz.. kieeeedys tak mialem.. to nie wiem czy po 30 min czy godzinie byly.Czy spotkał się ktoś kiedykolwiek z taką sytuacją, że chciał wpłacić na bet.365 za pomocą PKO BP via Skrill, wyskoczył jakiś błąd, pieniądze się gdzieś zawieruszyły. Pisałem do przelewy24, jednak oni mówią, że pieniądze zostały wysłane do odbiorcy, a odbiorcą jest Skrill, pieniędzy nie ma na Skrillu, co o tym myśleć?
Po ile było łapane 3-0 pre?moim zdaniem taaa
II set już jest ich, o ile Kowal jakiś magicznych zmian nie porobi (a na to się nie zapowiada). To wpadnie ładny kursik ????
4.33Po ile było łapane 3-0 pre?
nie znam kursu pre ;/Po ile było łapane 3-0 pre?
Heh, po pierwszej połowie patrzyłem tylko co jakiś czas jednym okiem na mecz i najpierw nie widziałem Raula, a później tylko, że jest na boisku i nie rzuca. Przed chwilą bramka, myślałem, ze może jego pierwsza, a tu już 4/5. Jest OK i jest plus ????
Wszedł na ostatnie 5 minut w pierwszej połowie i rzucił jeszcze 2/2.Heh, po pierwszej połowie patrzyłem tylko co jakiś czas jednym okiem na mecz i najpierw nie widziałem Raula, a później tylko, że jest na boisku i nie rzuca. Przed chwilą bramka, myślałem, ze może jego pierwsza, a tu już 4/5. Jest OK i jest plus ????
drugi set to juz w szczegolnosci odjazdizi
ten kurs na niemców to był hit :grin::grin::grin:
Najpóźniej 23 lutego podadzą. U nas bez niespodzianek pewnie Szopen i Ołówek jak będzie zdrowy + Kubot + Matka.Sa juz sklady??
ogladasz ? jeszcze niewiadomo jak to sie potoczy, zaraz moga byc 3x zczapowaniHahaha, Berlin ????
Na Arkas już było 6,50, *****, nie pograłem ????