radinho19
Użytkownik
Bracia Gebala to super ruch ze strony WisełkiGębala jeszcze na koło, Wyszo do bramki i będzie spoko.
Bracia Gebala to super ruch ze strony WisełkiGębala jeszcze na koło, Wyszo do bramki i będzie spoko.
nie widzialem ich w ostatnim czasie i ciezko mi wlasnie cokolwiek powiedziec na ten temat, chociaz na początku smialo chcialem atakowac ????Polibuda z tą formą to jest gorsza od Będzina
Tylko ciekawe kogo wezmą na trenera. Cervar to by było coś. Lepszy ruch niż z Manolo.Bracia Gebala to super ruch ze strony Wisełki
Może już nie pograć, chociaż może jakieś kilka minut jeszcze dostać. Zobaczymy.syprzak dostanie jeszcze minuty czy już go posadzi?
dzieki
Dziękoweczka Panie za underekNic nie strzelił. Under 3,5 ma. Gra tylko w obronie bo kontuzja nadgarstka.
Przecież Sypa ma na razie 3, to overa jeszcze nie ma.Łazarov odrobiony z nawiązką a moja pierwsza myśl over Syprzaka by wszedł to się naczytałem działu i skontrowałem dając under łazarova
Overek Syprzaka jeszcze nie wszedł. Zobaczymy czy wyjdzie w 2 połowie.Dziękoweczka Panie za underek
Łazarov odrobiony z nawiązką a moja pierwsza myśl over Syprzaka by wszedł to się naczytałem działu i skontrowałem dając under łazarova ????
Mając w pamieci fencyna sygne wstrzymam sie z repka do konca ????Dziękoweczka Panie za underek
Łazarov odrobiony z nawiązką a moja pierwsza myśl over Syprzaka by wszedł to się naczytałem działu i skontrowałem dając under łazarova ????
chyba ze nie zagra w II
tez, ale bardziej ku własnej przestrodze bo sam typ jak i info pierwsza klasa ????Mając w pamieci fencyna sygne wstrzymam sie z repka do konca ????
No zobaczymy też mam pograny overek Syprzaka.wiem że nie wszedł
w sumie w II polowie meczu z Norwegami też rzucil 0 no ale tutaj wszystko od tego czy zagra zależy.