ty, ale z tą sygnaturą były ładne jaja bo ludzie mi sypali reputą przed rozliczeniem i raz przy overze korków chyba w meczu MC przy overze 11,5Mając w pamieci fencyna sygne wstrzymam sie z repka do konca ????
W polskiej grupie już nie.a bilans goli ma jakieś znaczenie w drodze do półfinału w dalszym rozrachunku?
to słabo, Kamil może już nie pograćW polskiej grupie już nie.
Nie no, skoro Lennik 3-0, to nie ma tematuTo jak Dawid, Lennik 3-0 all in? :razz:
Jak tam Astra się sprawuje? ????warto się zastanowić czo on w ogóle kiedyś odszedł :razz:
Zobaczymy 6 bramek to jeszcze nie jest przewaga w piłce ręcznej jeśli jest cała 2 połowa. Myślę, że jeszcze z 10 minut może dostać.to słabo, Kamil może już nie pograć
????ty, ale z tą sygnaturą były ładne jaja bo ludzie mi sypali reputą przed rozliczeniem i raz przy overze korków chyba w meczu MC przy overze 11,5
i pamiętam do 59 było 11 kilka osób sypło i zostało 11 ???? i potem też coś było że ktoś podbił i nie wlazło więc usunąłem ????
A pogram lekko gol do HT w meczu Burnley @2
Powinno być w regulaminie forum napisane nie dawać reputy przed końcem spotkania ???? ???? ???? .????
mam wrazenie ze Ramzesa mogl dostac sporo za Depor????
Rules for classification: 1) Points; 2) Head-to-head points; 3) Head-to-head goal difference; 4) Head-to-head goals scored; 5) Goal difference; 6) Goals scored; 7) Drawa bilans goli ma jakieś znaczenie w drodze do półfinału w dalszym rozrachunku?
dajcie mi już żyć????
mam wrazenie ze Ramzesa mogl dostac sporo za Depor????
Derby cisna Burnley gol hehe
e: 1:1, jestem tempak heh
ale sie to AO nie poukladalo ????Dzisiaj Siekiera i Shakal grają Keia +2.5
tak tylko piszę :mrgreen:
no póki co słabo, niby jakiś plus, ale jak na Szlema to lipa :;/:ale sie to AO nie poukladalo ????