No dawno nie było takiego AO, gdzie masa zawodników po prostu się totalnie ośmieszała. Wawrinka co najwyżej zagrał średni mecz i tyle, ale no wcześniej masa kuriozalnych spotkań, z Veselym na czele. Dobrze, że część powsadzają do ciupy :mrgreen: a tak się stanie patrząc na to co ostatnio z nimi robią. ATP już robi pod siebie, cały czas zaprzeczają, że mecze są ustawiane ???? a wszędzie ofc głosy jak ten poniżejStan bardzo zawiódł. Ok, przyjmuję, że Rao był w bardzo wysokiej dyspozycji serwisowej, ale przewagi przełamania w drugim secie Stan nie powinien stracić. A grał po prostu fatalnie od tego momentu... Balony w pół kortu na FH, wątpie żeby to były założenia taktyczne. Ehh.
a później na forum ładujemy te komentarze "czemu on do uja zaczął grać przez środek nagle i nie ustawia się na nogach do returnu?!" ????"- Korupcja w tenisie to tajemnica, o której wszyscy wiedzą - ironizował Anonimowy Tenisista (nazwijmy go tak na potrzeby tekstu). - O tym się nie rozmawia, ale każdy o tym wie. Gdy jesteś w rozgrywkach, wiesz, kto ustawia mecze, a kto nie. Ja, jako zawodnik wiem, kto specjalnie posyła piłki w środek kortu, kto specjalnie nie returnuje. Kto się stara, a kto udaje - mówił.
Jak wyznał Anonimowy Tenisista, kluczową rolę w ustawianiu spotkań w zawodowym tenisie mają trzy grupy. - Każda z tych grup ma swoich ludzi, którzy kontaktują się z tenisistami i są blisko otoczenia turnieju. Mają oni wiele kont bankowych, na które wpłacają pieniądze. Niewielkie kwoty, ale po zsumowaniu robią się z nich wielkie sumy."
jakbys nie zauwazyl to tutaj jest grono ekspertów i znawców kazdej dziedziny.. nie tylko sportowejRaonić był kiedyś w półfinale szlema?
Szukać mi się nie chce, bo oglądam ręczną, a wiem, że tutaj każdy się a tenisie zna
Nie ten przeciwnik dla Koli.Wszyscy strzelają tylko nie Karol ????
ani z pola, ani z karnych, to nie ten dzień.
To nasze forum jest tak specyficzne, że w każdej dziedzinie można znaleźć kogoś kto pomożejakbys nie zauwazyl to tutaj jest grono ekspertów i znawców kazdej dziedziny.. nie tylko sportowej
Wiadomo, tenis to idealny sport do manipulowania. Nie trzeba przekupować 11 zawodników, prezesów i sędziów. Wystarczy, że nie będę normalnie odbijał... Mam nadzieję, że każdego krętacza spotka sroga kara. Żeby siedzieli w jednej celi z 20 ciepłymi murzynami.No dawno nie było takiego AO, gdzie masa zawodników po prostu się totalnie ośmieszała. Wawrinka co najwyżej zagrał średni mecz i tyle, ale no wcześniej masa kuriozalnych spotkań, z Veselym na czele. Dobrze, że część powsadzają do ciupy :mrgreen: a tak się stanie patrząc na to co ostatnio z nimi robią. ATP już robi pod siebie, cały czas zaprzeczają, że mecze są ustawiane ???? a wszędzie ofc głosy jak ten poniżej
Wszystko się zgadza.to chyba nie do mnie miało być?
gorzej jak zamkną do celi Dustina, wtedy to on będzie terroryzował współwięźniów :?Wiadomo, tenis to idealny sport do manipulowania. Nie trzeba przekupować 11 zawodników, prezesów i sędziów. Wystarczy, że nie będę normalnie odbijał... Mam nadzieję, że każdego krętacza spotka sroga kara. Żeby siedzieli w jednej celi z 20 ciepłymi murzynami.
do takich rzutow jak ma Kola to obrona 6-0 jest najlepszaWszyscy strzelają tylko nie Karol ????
ani z pola, ani z karnych, to nie ten dzień.
Znając murzynów to dopiero będzie istny ból dupy dla współwięźniów. ????gorzej jak zamkną do celi Dustina, wtedy to on będzie terroryzował współwięźniów :?
????gorzej jak zamkną do celi Dustina, wtedy to on będzie terroryzował współwięźniów :?
no ale tez sie zdazało łapac wysokie kursy "bo handlarz" ????Wiadomo, tenis to idealny sport do manipulowania. Nie trzeba przekupować 11 zawodników, prezesów i sędziów. Wystarczy, że nie będę normalnie odbijał... Mam nadzieję, że każdego krętacza spotka sroga kara. Żeby siedzieli w jednej celi z 20 ciepłymi murzynami.
xDgorzej jak zamkną do celi Dustina, wtedy to on będzie terroryzował współwięźniów :?
Tak, na początku złapał kontuzję i już nie wrócił.Rutenka był na boisku w ogole?
Znając murzynów to dopiero będzie istny ból dupy dla współwięźniów. ????