>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
K 29

kiczny

Użytkownik
mam beke, matka Sereny robi ruchy rekoma,po nieudanym zagraniu Sereny..
a komentator i komentatorka: &quot;jak ona jeszcze nie spi to wiedz,że cos sie dzieje&quot;
a ja mysle..
no nie spi bo drą te pity jak głupie ????

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Serena w końcu pokazała pazur, po raz pierwszy w 9. gemie
na miejscu Maszy bym był mocno wkurwiony, tamta gra w polu jak zawodniczka z ITFu, ale serwuje jak facet i nie da się jej przełamać jak sama nie spartoli ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Co się dzieje z tymi deblami? Klasowe pary odpadają z jakimiś przypadkowymi zlepkami graczy, a teraz wylatuje deblowa jedynka, zwycięzcy ATP Masters. WTF?
nie oglądałęs meczów że takie wpisy robisz ? Pisałem przez cały dzień że Rojery patologia turniej a Francuzi to nie ogóry
Grać po 1.16 taki szajs ?

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Co się dzieje z tymi deblami? Klasowe pary odpadają z jakimiś przypadkowymi zlepkami graczy, a teraz wylatuje deblowa jedynka, zwycięzcy ATP Masters. WTF?
Rojer/Tecau od początku bardzo słabiutko tu grają. Od pierwszej rundy męczyli niesamowicie. Żadna sensacja.
Cuevasy to samo. Zajebiscie tu grali i mecz że skarpetami to było 50/50

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
na miejscu Maszy bym był mocno wkurwiony, tamta gra w polu jak zawodniczka z ITFu, ale serwuje jak facet i nie da się jej przełamać jak sama nie spartoli
nie da się z nią grać, wk.... to trochę. tak jak piszesz, jeżeli sama się nie wykończy to nie ma większej gry

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
transition defense Rockets klasa światowa , nietrafiony rzut i jeden gośc się wraca do obrony ????
kika akcji z rzędu ze Pelicans z przewagą biegną po zbiórce

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom