aż tak jesteś pewny ?Ej Maroon też cieszysz się że Ortiz dostanie nowy pierścionek pod koniec 2016? ????
pierwszą połowę mieli świetną, 3q już tak sobie, kilka akcji zupełnie bez pomysłuco ty chcesz od nich ? jakiego mózgu ?
bardzo zdyscyplinowanie i mądrze grają póki co
i tak się długo trzymalipierwszą połowę mieli świetną, 3q już tak sobie, kilka akcji zupełnie bez pomysłu
Na tym wielkim szlemie, tyle wałków jest, że już dawno powinni coś z tym zrobić władze tenisa... dorabiają sobie wszędzie mało im kasy ????Tak swoją drogą to na Chinki już były kursy po 1.01 prawda? Jak Hlavackowe wygrają to coś czuje, że na karku się służbiści antykorupcyjni pojawią.
Każdy kto wie o co grają Wolves Ci to powie, że nie jest debilem. Przeciętny z niego coach, ale robi to co ma robić.haha LaVine wszedł i z -3 na -12 ????
i ktos mi powie ze ten trener nie jest debilem
a Blatta nie chcieli ????haha LaVine wszedł i z -3 na -12 ????
i ktos mi powie ze ten trener nie jest debilem
oni wiecznie grają o picki :mrgreen:Każdy kto wie o co grają Wolves Ci to powie, że nie jest debilem. Przeciętny z niego coach, ale robi to co ma robić.
ja jak widzę wały to mam argumenty . Pisałem wiele razy np o wycieczce De Bakkera do BrazyliiWy to wszędzie wały widzicie w tenisie a 0 dowodów macie
:O :Owidzieliście dunk Mozgova ?
https://www.youtube.com/watch?v=zrkeBht4myk