2,2K kain. Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1361 Tak swoją drogą to na Chinki już były kursy po 1.01 prawda? Jak Hlavackowe wygrają to coś czuje, że na karku się służbiści antykorupcyjni pojawią.
Tak swoją drogą to na Chinki już były kursy po 1.01 prawda? Jak Hlavackowe wygrają to coś czuje, że na karku się służbiści antykorupcyjni pojawią.
307 bybejita Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1362 Ej Maroon też cieszysz się że Ortiz dostanie nowy pierścionek pod koniec 2016? ???? Czy Ty za Yankeesami?
Ej Maroon też cieszysz się że Ortiz dostanie nowy pierścionek pod koniec 2016? ???? Czy Ty za Yankeesami?
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1363 Ej Maroon też cieszysz się że Ortiz dostanie nowy pierścionek pod koniec 2016? ???? Kliknij aby rozwinąć... aż tak jesteś pewny ?
Ej Maroon też cieszysz się że Ortiz dostanie nowy pierścionek pod koniec 2016? ???? Kliknij aby rozwinąć... aż tak jesteś pewny ?
560 alves94 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1364 A w sumie za ciosem mozna: Hlavackova/Hradecka wygraja @2.50 (lekko)
16,7K aka-shakal Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1365 Później Wam napiszę czemu tak, a nie inaczej napisałem.
82 vicious7 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1366 co ty chcesz od nich ? jakiego mózgu ? bardzo zdyscyplinowanie i mądrze grają póki co Kliknij aby rozwinąć... pierwszą połowę mieli świetną, 3q już tak sobie, kilka akcji zupełnie bez pomysłu no i odjazd, bo zupełny brak pomysłu co zrobić z piłką w offensie
co ty chcesz od nich ? jakiego mózgu ? bardzo zdyscyplinowanie i mądrze grają póki co Kliknij aby rozwinąć... pierwszą połowę mieli świetną, 3q już tak sobie, kilka akcji zupełnie bez pomysłu no i odjazd, bo zupełny brak pomysłu co zrobić z piłką w offensie
854 weed233 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1367 haha LaVine wszedł i z -3 na -12 ???? i ktos mi powie ze ten trener nie jest debilem
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1368 pierwszą połowę mieli świetną, 3q już tak sobie, kilka akcji zupełnie bez pomysłu Kliknij aby rozwinąć... i tak się długo trzymali
pierwszą połowę mieli świetną, 3q już tak sobie, kilka akcji zupełnie bez pomysłu Kliknij aby rozwinąć... i tak się długo trzymali
17,7K wonderkido Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1369 Tak swoją drogą to na Chinki już były kursy po 1.01 prawda? Jak Hlavackowe wygrają to coś czuje, że na karku się służbiści antykorupcyjni pojawią. Kliknij aby rozwinąć... Na tym wielkim szlemie, tyle wałków jest, że już dawno powinni coś z tym zrobić władze tenisa... dorabiają sobie wszędzie mało im kasy ????
Tak swoją drogą to na Chinki już były kursy po 1.01 prawda? Jak Hlavackowe wygrają to coś czuje, że na karku się służbiści antykorupcyjni pojawią. Kliknij aby rozwinąć... Na tym wielkim szlemie, tyle wałków jest, że już dawno powinni coś z tym zrobić władze tenisa... dorabiają sobie wszędzie mało im kasy ????
307 bybejita Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1370 aż tak jesteś pewny ? Kliknij aby rozwinąć... Pokaże na co go stać 50+ HR będzie <3, w dodatku Price i Koji może coś pokażę ???? W sumie jestem ciekaw co tam u Strzałki w Yankeesach było by miło jakby pokazał się do 2020 w MLB ????
aż tak jesteś pewny ? Kliknij aby rozwinąć... Pokaże na co go stać 50+ HR będzie <3, w dodatku Price i Koji może coś pokażę ???? W sumie jestem ciekaw co tam u Strzałki w Yankeesach było by miło jakby pokazał się do 2020 w MLB ????
25,1K mjaurvcein Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1371 haha LaVine wszedł i z -3 na -12 ???? i ktos mi powie ze ten trener nie jest debilem Kliknij aby rozwinąć... Każdy kto wie o co grają Wolves Ci to powie, że nie jest debilem. Przeciętny z niego coach, ale robi to co ma robić.
haha LaVine wszedł i z -3 na -12 ???? i ktos mi powie ze ten trener nie jest debilem Kliknij aby rozwinąć... Każdy kto wie o co grają Wolves Ci to powie, że nie jest debilem. Przeciętny z niego coach, ale robi to co ma robić.
768 93glowa Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1372 Wy to wszędzie wały widzicie w tenisie a 0 dowodów macie
1,9K masaskilli Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1373 haha LaVine wszedł i z -3 na -12 ???? i ktos mi powie ze ten trener nie jest debilem Kliknij aby rozwinąć... a Blatta nie chcieli ????
haha LaVine wszedł i z -3 na -12 ???? i ktos mi powie ze ten trener nie jest debilem Kliknij aby rozwinąć... a Blatta nie chcieli ????
854 weed233 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1374 Każdy kto wie o co grają Wolves Ci to powie, że nie jest debilem. Przeciętny z niego coach, ale robi to co ma robić. Kliknij aby rozwinąć... oni wiecznie grają o picki :mrgreen:
Każdy kto wie o co grają Wolves Ci to powie, że nie jest debilem. Przeciętny z niego coach, ale robi to co ma robić. Kliknij aby rozwinąć... oni wiecznie grają o picki :mrgreen:
82 vicious7 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1375 Cavs teraz jak na złość rzucą to 26+ i będzie po underku
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1376 Wy to wszędzie wały widzicie w tenisie a 0 dowodów macie Kliknij aby rozwinąć... ja jak widzę wały to mam argumenty . Pisałem wiele razy np o wycieczce De Bakkera do Brazylii
Wy to wszędzie wały widzicie w tenisie a 0 dowodów macie Kliknij aby rozwinąć... ja jak widzę wały to mam argumenty . Pisałem wiele razy np o wycieczce De Bakkera do Brazylii
82 vicious7 Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1377 dobra, zamykam to w pizdu, bo przecież teraz królowa będzie musiała pokazać swoją siłę na biednych rezerwowych Wolves ????
dobra, zamykam to w pizdu, bo przecież teraz królowa będzie musiała pokazać swoją siłę na biednych rezerwowych Wolves ????
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1379 widzieliście dunk Mozgova ? https://www.youtube.com/watch?v=zrkeBht4myk
1,9K masaskilli Użytkownik Styczeń 26, 2016 #1380 widzieliście dunk Mozgova ? https://www.youtube.com/watch?v=zrkeBht4myk Kliknij aby rozwinąć... :O :O
widzieliście dunk Mozgova ? https://www.youtube.com/watch?v=zrkeBht4myk Kliknij aby rozwinąć... :O :O